• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tecrubelı hamıleler - karıncalanma

lazkizu

DUYDUĞUM EN GÜZEL ❤ SESİ...
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2016
1.130
1.307
53
32
kızlar selam bugun 9+0 oldum

bebegımın kesesı sagda gorunuyordu ultrasonda ; doktorda saga yerlestıgını soylemıstı

ve sımdıde sag kasıgımda 2-3 gundur ıcten karıncalanmalar hıssedıyorum sag bacagıma baldırıma ve belımın sagına vuruyor - kötu bır hıs degıl hos bır hıs -

hareket etmeye baslıyormus bu hafta bebıs ama bunu bızım hıssetmemız ıcın cok erken bılıyorum.

bu guzel karıncalanma hıssını yasayan var mı ?

bunu nasıl yorumlayabılırz acaba

Rahimin yabancı madde olan bebeğünğnkabul ediyor ve ona sahip olabilmesi için gereken hormonları vücuttan toplayıp ona gönderdiği için karıncalanma hissi yaşıyorsun çok normal 2 haftaya kadar geçer merak etme kötü bir durum yok

Rahimin yabancı madde olan bebeğünğnkabul ediyor ve ona sahip olabilmesi için gereken hormonları vücuttan toplayıp ona gönderdiği için karıncalanma hissi yaşıyorsun çok normal 2 haftaya kadar geçer merak etme kötü bir durum yok

çok teskekur ederım bılgılendırdıgın ıcın - RABBIM evladını kucagına almayı nasıp etsın saglıcakla ınsallah

İnşallah çok teşekkür ederim rabbim sanada hayırlı bir evlat nasip etsin bir avazda kurtarsın inşallah

Back