• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tecrübeli hamileler bakabilir mi

cisembrhn35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2016
61
12
38
Merhaba kızlar 6 haftalık hamileyim kese geçen hafta göründü aklımı karıştıran konu bilirsiniz ilk hamilelik evhamlarla geçen bir durum akşamları göğüs ağrısından ve gün içinde arada hafif kasık sancıları dışında hiç belirti yok uyku idrar bulantı aşerme herhangi birşeyden kokudan tiksinme yok daha önce böyle gebelik geçiren oldu mu sizce bir problem var mı çevremde konuştuklarım genelde böyle hamile hiç görmedim deyince tedirginlik hissediyorum haftaya doktor randevum var o zamana kadar sabretmek zor.

Merhaba kızlar 6 haftalık hamileyim kese geçen hafta göründü aklımı karıştıran konu bilirsiniz ilk hamilelik evhamlarla geçen bir durum akşamları göğüs ağrısından ve gün içinde arada hafif kasık sancıları dışında hiç belirti yok uyku idrar bulantı aşerme herhangi birşeyden kokudan tiksinme yok daha önce böyle gebelik geçiren oldu mu sizce bir problem var mı çevremde konuştuklarım genelde böyle hamile hiç görmedim deyince tedirginlik hissediyorum haftaya doktor randevum var o zamana kadar sabretmek zor.
Ne güzel işte olumsuz belirtilerin hiçbirini yasamiyorsun rahat bı gebelik olacak senin için 🤲

Merhaba öncelikle hayirli olsun hamileliginiz🥰 herkesin hamileleigi ayni olacak diye birsey yok kiminin bulantisi 9 ay sürer kimi 3ay kimininde olmaz yani cnm sen kafayi takma gereksiz konuşanlara hamillegini tadini cikar daha 6 haftaliksin ilerleyen zamanlarda asermende olur uykunda

Her hamilelik aynı değil, henüz daha yeni hamileliginiz. İlerleyen haftalarda sizinde bulantıniz, aşerme ve uyku durumunuz olabilir, olmazsa da bu çok normal bi durum.
Hayırlı olsun bu arada☺

Bende sizle ayni durumdayim hic belirti yasamiyorum hep bi sorunmu var neden bi belirtim olmuyo diyorum ama kimi insanda boyle rahat geciriyormus 😊

Teşekkür ederim kızlar tabi ki bulantılarla kötü geçirmek yerine herkes bunu tercih eder ama bilirsiniz insan evham yapıyor çok şükür rahat geçer inşallah hep ☺️

Merhaba öncelikle hayirli olsun hamileliginiz🥰 herkesin hamileleigi ayni olacak diye birsey yok kiminin bulantisi 9 ay sürer kimi 3ay kimininde olmaz yani cnm sen kafayi takma gereksiz konuşanlara hamillegini tadini cikar daha 6 haftaliksin ilerleyen zamanlarda asermende olur uykunda
Teşekkür ederim ☺️☺️

Back
X