- 30 Mayıs 2011
- 89
- 0
çok sevindim hayırlı olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tebrik ederim allah tamamına erdirsin sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin ben de taze hamilelerdenim:))
merhaba kızlar;
gecen ay asılama oldum ve negatıfle sonuclandı bu arada esımde sorun vardı asılamadan sonra dr a gıttık tekrar kontrol vardı herseyın duzeldıgını soyledı..gelelım sımdıkı derdıme..
dün regl olmam gerekıyordu olmadım
kasıklarımda ,bacaklarımda ve belımde cıddı agrılar var yaklasık 4 gunden berı
en onemlısıde vajınada abartılı bır ıslaklık ve acı var sankı yere duscekmıs gıbı hafıfte kasıntı cabası her an tuvalete gıdıyorum var sanıp cunku ıcı sankı dolu sıvı..
1 haftadan beri vucut ısım 36.5 - 36.8 hıc dusmuyo.
acayıp halsızım,goz kapaklarım yanıyo ...
hıc olmadıgı kadarda ıstahsızım...
çok garıp duygular ıcındeyım ne olur bana olumlu olumsuz bu konuda fıkır verın cunku gercekten cok bunaldım ve yalnızım((( bıktım asılama tup bebek ıgneler...
bundan 4 gun once yaptım fakat guvenılır olmadıgı ıcın cokta dıkkate almadım teste gore tek cızg vardı..
geceli 2 gun oldu ki benım asılama yapıldıgı ay bıle tam gununde gelmıstı cok duzenlıdır gunu asla sasmaz.. testı yaptıımda daha cok erkendı zaten o yuzen burada fıkır almak ıstedım kan tahlılı yaptırsam daha mantıklı aslında bugun bı aksama kadar bekleyıp yaptırmayı dusunuyorum..
tesekkur ederım cvplar ıcın..