bizde de olurdu hala olur ama çok nadir ciddi tartışma çıkar o da eşimin sinirlenmesi sonucu olur.oysa ikimizde dediğim dedik çaldığım düdük insanlar olup ayrıca da çok asabiyizdir.şunu da belirteyim birbirimize hiç benzemeyiz.birimizin ak dediğine diğerimiz kara der ama kavga çıkmaz geçinip gideriz.
nedeni nedir?
1) onu çok seviyorum.baştan yani evlenirken kötü alışkanlığı olmasın, yalanı dolanı, vs vs. ben çekerim bu adamı dedim.öyle biridir beni zorlamaz güven vardır.
2) oyle büyüyecek bir tartışmada ben susuyorum ve konuşmuyorum.hakaret etmiyorum.onun etmesine yol açmıyorum.bildiğin susmak . sonra bir şekilde yine o konu açılıyor ama daha farklı
3) sürekli sarılma öpme modundayım. adamı sürekli koklar dururum.göz kontagını seviyorum.onu seyretmeyi seviyorum.
4) yatak odası ilişkileri tatmin edici.
5) şükrediyorum ve dua ediyorum.
merhaba bende 4 buçuk yıllık evliyim ve 7 aylık evliyken biz az daha ayrılıyorduk. ilk aylarda kadın şımartılmak istiyor adamda evlenmenin rahatlığıyla nası olsa köprüyü geçtim diye çok rahat. bunları birebir yaşadım ve inan hepsi geçiyor. sigarasına huyuna suyuna alışma süreci çok zor. nişanlı zamanlarını mumla arıyorsun. ama arada sevgi varsa birbirinizi seviyorsanız düzeliyor ama sana tavsiym öfkeni kontrol et sakın eşin çok sinirliykenüzerine gitme. şiddet girerse bir evliliğe çok daha kötü oluyor.eşini kendi haline bırak kendine meşgale bul umursamaz davran.kendine güvenin olsun gururundan taviz verme. peşinden koşma yani o dana nadıl davranıyorsa sende ona aynısını yap. ilk bir yıl gerçekten çok zor geçmişti. evliliğinize üçüncü şahısları sokmayın iki kişilik bir evllik yaşayın. ben bunu yapmadan önce okadar kavga etmişizdirkisonra baktım anneme ayıp babama ayıp ona aıp buna ayıp yeter dedimya benim hayatıma kocamada karışmayın dedim en son küsen küssün dedim. ve eniyisini yapmışım kocamada bunu hissettirdim. benim onu sahiplendiğimi hissedince oda beni sahiplendi. şimdi maşallah çok iyiyiz kocam işten gelir onu rahatlatırım surat asmam. tartışmam dizime yatırır başını okşarım bak bunu deneyin adam kedi gibi uysal oluyor.yıllardır hep aynıyız. daha çokyeni evlisin meraketme birbirinize alışınbak birgün ayrı kalamaz senden sevgiler...
canım içimi rahatlattın sağol... bazı arkadaşlarım 2 yıldan sonra oturuyor diyo, 2 ayda 1 kavga ediyoruz artık diyorlar sizdede öylemi ?? çocuk sizi nasıl etkiledi??
çözmek için konuşmak gerek değil mi ?? ben hemen konuşma yanlısıyken eşim bekleme taraftarı... bu durumda beni çileden çıkarıyo
bende esımle 5yıl cıktım 8yıldır evlıyım.13 yıl olmus saka gıbı ne cabuk gecmıs hayret yanı.ılk evlendıgımızde hıc kavga etmezdık halada etmeyız.esımın moralı bozuksa soylenıyosa susuyorum.o susuncada cok kızıyorum ona.tabı sakınlestıgı ıcın ozur dılıyor.onemlı olan tartısmaları karsılıklı kavga halıne getırmemek.haklı olmakta hosuma gıdıyor acıkcası.hıc oyle karsılıklı kavgalar etmedık kırıcı laf konusmadık bırbırımıze.
Merhalar canımcımlarım
eşimle 5. yılımıza gireceğiz 7 aylık evliyiz.... Bu 5 yıla neler neler sığdırdık, birbirimizin herşeyi olduk.....
Eşim 7 yaşında babasını kaybetmiş onca maddi manevi sıkıntı içinde kendi imkanlarıyla üniversiteyi okumuş,, Ne zorluklarla bugünlerine gelmiş.....
Ben ise çok güzel anılarla dolu çocukluğumun ardından 20 yaşımda anne babamın ayrılığının üzüntüsünü hala üzerinden atamamış biri olarak eşimle yeniden doğdum...
Ne zorluklarla evlendik.... Ahhhh anlatsam gözyaşlarıyla okursunuz... Neler çektik neler yaşadık..... Ne zararlar gördük en yakınlarımızdan... Ailesindende çok zararlar gördük onları unutmak istiyorum yapamıyorum...
Eşime büyük bi sevgiyle bağlıyım..... Ama oturmayan bişeyler var, minicik sebepten büyük kavgalar çıkabiliyo... Birbirimizi çok üzüyoruz... Kendimi ve onu tanıyamıyorum.... Birbirimizi çok kırıyoruz.. Hayattan soğuyorum... inanamıyorum olanlara... Ufacık sebepler bizi birbirimize düşürüyo.... Sebebi unutup birbirimize söylediğimiz sözlere takılıyorz..
Mutlu olmak istiyorum,,,, Lütfen yardımcı olun...
Tecrübeli arkadaşlar yazabilirler mi lütfen bunlar evliliğin oturma süreci mi ????????????
Merhalar canımcımlarım
eşimle 5. yılımıza gireceğiz 7 aylık evliyiz.... Bu 5 yıla neler neler sığdırdık, birbirimizin herşeyi olduk.....
Eşim 7 yaşında babasını kaybetmiş onca maddi manevi sıkıntı içinde kendi imkanlarıyla üniversiteyi okumuş,, Ne zorluklarla bugünlerine gelmiş.....
Ben ise çok güzel anılarla dolu çocukluğumun ardından 20 yaşımda anne babamın ayrılığının üzüntüsünü hala üzerinden atamamış biri olarak eşimle yeniden doğdum...
Ne zorluklarla evlendik.... Ahhhh anlatsam gözyaşlarıyla okursunuz... Neler çektik neler yaşadık..... Ne zararlar gördük en yakınlarımızdan... Ailesindende çok zararlar gördük onları unutmak istiyorum yapamıyorum...
Eşime büyük bi sevgiyle bağlıyım..... Ama oturmayan bişeyler var, minicik sebepten büyük kavgalar çıkabiliyo... Birbirimizi çok üzüyoruz... Kendimi ve onu tanıyamıyorum.... Birbirimizi çok kırıyoruz.. Hayattan soğuyorum... inanamıyorum olanlara... Ufacık sebepler bizi birbirimize düşürüyo.... Sebebi unutup birbirimize söylediğimiz sözlere takılıyorz..
Mutlu olmak istiyorum,,,, Lütfen yardımcı olun...
Tecrübeli arkadaşlar yazabilirler mi lütfen bunlar evliliğin oturma süreci mi ????????????