tecrübeli arkadaşlar yardımcı olur musunuz?

ebyar

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2013
2.754
3.348
133
arkadaşlar affınıza sığınarak sizlere bi kaç soru sormak istiyorum
26 günlük evliyim
evliliğimizin ilk haftasında tam anlamıyla bir ilişki yaşayamadık kendimi çok kastım ve çok ağrılarım oldu
neyse ki 2. haftamızda bebek yağı kullanarak başardık
2. haftamız fena geçmedi (fakat ilk giriş her zaman ağrılı oluyor bu da normal mi?)
3. haftamızda ben rahatsızlandım üstüne regl oldum derken 9 gün bir ara verdik
bu 9 günlük aradan sonra ki ilk ilişkimizde, ilişki sırasında ve sonrasında bende çok yanma oldu
aynı zamanda afedersiniz ama içime girişinde sanki içeride bi şeylere değiyormuş gibi hissediyorum ve rahatsız oluyorum
haliyle soğukluk ve isteksizlik oluyor bende
acaba bir sorun mu var bir hekime başvurmam gerekiyor mu? yoksa bu ara verdiğimizden mi kaynaklanıyor?
sonra bu içeride bir şeylere dokunuyormuş gibi hissetmemin nedeni ne olabilir?
eğer yardımcı olabilirseniz mutlu olurum

evliliğn hayırlı uurlu olsun kızlık zarın tam anlamıyla yırtılmamıs gibi geldi bana ama tbı dra görünsen daha net bişiy söyler sana

Her şey gayet normal merak etme
İlk ilişkiden sonra alışana kadar baskı hissi, tuvalet hissi, yanmalar olacak. Alışma süresi değişebilir ama alıştıktan sonra rahatlayacaksın :13:
Bu arada bebe yağını fazla kullanma, mantara neden olabilir. Ben kızlık zarında problem olduğunu düşünmüyorum :26:
İlişki sırasında kasılmamaya çalış ve alışana kadar da haftada 2, 3 veya 4 kere yapın, üşenmeyin :))

Son düzenleme:
evliliğn hayırlı uurlu olsun kızlık zarın tam anlamıyla yırtılmamıs gibi geldi bana ama tbı dra görünsen daha net bişiy söyler sana
öncelikle teşekkür ederim
kızlık zarının yırtıldığını tahmin ediyorum çünkü ilk bir kaç ilişkimizde hep kanama oldu ve kesildi
bence bu kanama yırtılmanın alametiydi

teşekkür ederim içim rahatladı gerçekten
bende bir tek ben bu sorunları yaşıyorum sanıyordum korkmuştum açıkçası

Bu sitede çok fazla vajinismus problemi yaşayan insan var sen çok iyi durumdasın. Henüz 26 günlük evlilik bu kadarı normal. Su bazlı kayganlaştırıcılardan kullanabilirsin ilk etapta. Ben de çok zor atlattım uzun süre hiçbir zevk alamadım ve bittiğinde ağlıyodum acımdan. Bacaklarımı o kadar sıkıyodum ki uzun süre ağrısı geçmiyodu. Kayganlaştırıcıdan da çok iğreniyodum niyeyse o fikre de zor alıştım. Ben genel olarak da her şeyden iğrenen bir insanım.

Kuruluk sistite neden oluyor ona da dikkat et.

acele etme daha evliliğin çok yeni :) bir çoğumuz aynılarını yaşadık,ben 6 yıllık evliyim ve şunu söyleyebilirim;korkacak birşey yok,alışma döneminde çok ara vermeyin,en fazla bir kaç gün...hem yeni evlisiniz ya tadını çıkarın :) merak etme yakında hepsi geçer seninde hoşuna gitmeye başlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…