- Konu Sahibi milalouise
-
Peki sonradan hamile olmadığınızı mı öğrendiniz ??benim 12. güne kadar silik te olsa pozitif çıkıyordu beklemelisin canım
Hemen bakıyorumbenim bununla ilgili bir konum vardı ona baktınız mı aynılarını uzun uzun yazmıyım
Evet canım 3 kere denedim bu tedaviyi hamile kalamadım maalesefPeki sonradan hamile olmadığınızı mı öğrendiniz ??
İnşaAllah canım tek problem yaşım 39 yaşındayım başka problem yok iğne tedavisinden sonra tüp bebek denedik tutmadı bu ay hamile kaldım kendiliğinden ama kimyasal oldu rahmimde yara varmış dün onu dondurdu lar şimdide 1 ay ilişki yasağı var bizim işimiz çokk zor anlayacağın :))İnşallah en yakın zamanda kalırız canım bir problemin var mıydı peki
Olsun elbet olacak bir gün ne yapalım herkes kolay hamile kalamıyor geç olsun güç olmasınİnşaAllah canım tek problem yaşım 39 yaşındayım başka problem yok iğne tedavisinden sonra tüp bebek denedik tutmadı bu ay hamile kaldım kendiliğinden ama kimyasal oldu rahmimde yara varmış dün onu dondurdu lar şimdide 1 ay ilişki yasağı var bizim işimiz çokk zor anlayacağın :))
Umut var gibi ama kaptırma kendini benim durumum nadir bende hcg zor düşüyor o yüzden uzun sürmüştü iğnenin etkisi hakkında hayırlısı olsun inşaAllahOlsun elbet olacak bir gün ne yapalım herkes kolay hamile kalamıyor geç olsun güç olmasınBizdede sorun yok ama bakalım şimdi bugün de silik pozitif verdi yarın 12.gün olacak yine silik pozitif çıkarsa sevinme mi diyorsun ne iğneymiş acayip kafa karıştırıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?