Tecrübeli arkadaşlar bana da bir el atın 🙏

milalouise

Guru
Kayıtlı Üye
22 Mart 2010
102
67
298
İzmir
Merhaba arkadaşlar ,
Biliyorum biraz daha bekle kan testi ver diyenleriniz olacak bunu bende biliyorum tabi ki ama insan dertleşmek istiyor .
Ben
13 Haziran’da ovitrelle vuruldum
9.günde idrar testi pozitif sonuç verdi (belki çatlatma iğnesinin etkisidir )
Ancak ani harekette çok şiddetli kasık batmam oluyor 2 gündür normal dururken de hafif kasık batma ve ağrılarım var

Benim durumumu daha önce yaşamış ya da Bilgi sahibi olan bayanlar bir yardımcı olabilir mi
BAT :28.06

Son düzenleme:
Bugün silik pozitifi gördüm ancak gün gün test yapıp sizinle paylaşmayı düşünüyorum
Betahcg içerdiği için çatlatma iğnesinin de etkisi olabilir tabi ki ama bazı arkadaşlar çatlatma iğnesi sonrası hiç pozitif görmediklerini belirtmişler beklemek ne zor

ve o ağrılar batmalar hep iğne yüzünden maalesef hamile gibi oluyorsun zaten gebelik hormonu var içinde etkisi 14 gün süren bile var bünyeye göre değişiyor stres yapmadan sakince beklemelisiniz

benim bununla ilgili bir konum vardı ona baktınız mı aynılarını uzun uzun yazmıyım

ben konunuza baktım hikayemizde bir benzerlik göremedim
sizin 7.gün de ikinci çizginiz yok olmuş benim 9.günde iki belirgin çizgim var tabi ki bünyeden bünyeye değişiyor bu işler ama iğnenin etkisi 10-11 günde geçer en erken 12.gün test yapın diyorlar nitekim sizde de 7.gün çizgi gitmiş benimde artık pozitifin çok çok silik çıkması gerekmezmiydi diye düşünüyorum bakalım bekleyip göreceğiz başka çare yok

İnşallah en yakın zamanda kalırız canım bir problemin var mıydı peki
İnşaAllah canım tek problem yaşım 39 yaşındayım başka problem yok iğne tedavisinden sonra tüp bebek denedik tutmadı bu ay hamile kaldım kendiliğinden ama kimyasal oldu rahmimde yara varmış dün onu dondurdu lar şimdide 1 ay ilişki yasağı var bizim işimiz çokk zor anlayacağın :))

Olsun elbet olacak bir gün ne yapalım herkes kolay hamile kalamıyor geç olsun güç olmasın Bizdede sorun yok ama bakalım şimdi bugün de silik pozitif verdi yarın 12.gün olacak yine silik pozitif çıkarsa sevinme mi diyorsun ne iğneymiş acayip kafa karıştırıyor

Umut var gibi ama kaptırma kendini benim durumum nadir bende hcg zor düşüyor o yüzden uzun sürmüştü iğnenin etkisi hakkında hayırlısı olsun inşaAllah

İnşallah canım bende 4 yıllık evli 30 yaşındayım hiç hamile kalmadığım için sanıyorum asla kalamam umudum düşük ama ne yapalım insan umut ediyor inşallah hayal kırıklığı olmaz beklemekten başka çare yok ikimiz içinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…