Tecrübeli annelerrrrr ...ne olur yardım

Seda6262

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2015
52
1
37
4 aylık kızzım var onunla gün içerisinde neler yapabilirim kaynanama gidince gülüyo bana gelince ağlıyo özellikle meme verdiğimde bas bas bağırıyo nasıl davranmalıyım kızlar bnm kızım beni sevmiyormu istemiyor mu

dönence
oyun halısı
konuşan sesli oyuncaklar ilgisini çeker
yerde yuvarlanabilirsiniz
daha çok küçük annesi

Sana naz yapıyordur annesi öyle şeyler düşünme, ona gergin davranma mimiklerin falan soğuk olmasın.bu cek etkiliyor bebeği.hep gül zipla oyna öp o sicakligi ver ona.

4aylık zatn ilgisini oyuncak çekebilir. .dönence tarzı .ilgilenin pişt filan içten sevin .sevmiyor diye bişy olurmu bebek daha annesi .

Boşunamı evham yapıyorum sizce kaynanamla aram kötü ve birlik oturuyoruz malesef beni tanırmı onun sesine bakıyı bana bakmıyo

Herşeyiyle bn ilgileniyorum altını temizliyorum banyosunda gep ben sadece banyo yaptırırken yardım eder o kadar Ama kucağına alıyo çok

Bebekler annelerine naz yapar onu görünce ağlar meme ister kucak ister bu normal benim güzel oğlumda beni görünce ağlıyo mama istiyo:) ben onun için yürüyen memelerden ibaretim büyüdükçe sana olan sevgisini anlarsın hele bi 6 ayı geçsin dert etme

6 ayini geceli yaklasik 1,5 sene oldu. Konu eski

Olur mu öyle şey.. stresini hissediyodur. Herşeyi unut ve sadece bebeğine odaklan.. sen annesin o babaanne.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…