Tecrübeli annelerden bebeğimi gece uykusuna daldırma konusunda yardım istiyorum.

Naz180

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2019
21
5
33
Herkese merhabalar, bebeğim 3 aylık, gündüz uykumuz fena sayılmaz. Ancak bebeğimi gece uykuya daldırmakta çok zorluk çekiyorum. Saat dokuz veya dokuz buçukta başlıyoruz. Uyuyor uyanıyor, uyuyor uyanıyor. Bazen 10 dakikada bir bazen 20 dakikada bazen 1 saat oluyor bu süre. 2 3 saatimiz neredeyse böyle geçiyor. Sonra anca uyuyabiliyor. Gece de yine uyumaya devam ediyor ama dalma sürecimiz bu şekilde. Sizce sorun ne olabilir. Ağlamıyor, Bi acısı var gibi de durmuyor. Uyumuyor sadece.

merhaba oncelikle saglikla buyusun bebeginiz.uyku duzeni icin daha cok erken.simdi uykuyu normal cocuklar gibi olmaisni beklemeyin dua edin sabah kadar aglamiyo .az daha sabir hersey yoluna girer
birde uykusu geldigine emin olun 😊

Şu an bu konuyu okuyunca tek olmadığıma sevindim. Bizim de gündüz bir şekilde az da olsa uyuyor. Ama ilk gece uykusuna geçiş 8-9 civarı asla uyutamıyorum. Normalde gece de gündüz de emerken uykuya dalar ama ne zaman ki gece uykusuna geçiyoruz asla uyumuyor memede. Uyumadığı gibi delirerek emiyor, en son ayağıma alıyorum ayağımda da uyumuyor ağlıyor. 11-11bucuga kadar bu böyle. En son bi kez daha emziriyorum ve derin uykuya geçiyor. Sabah kadar 2 saatte bir uyanıp emip uyuyor. Ama ilk gece uykusuna geçiş felaket anlamadım gitti. İnşallah bi çözümü olan vardır bize

Cnm uyku müzikleri var pis pisle uyuyo bizimki ayağımda sallıyorum uyumazsa kundak yapıyoruz olmazsa anakucagina yada emerken hicbirisindemi uyumuyo

X