tecrübeli anneler

pozitif cikarsa sevincten aglayabilirim o kadar cok istiyorum yarina kadar bekliycem bakiyim devam ediyomu belirtilerim ayrica bu sabah ilk defa benden yapiskan bem beyaz topak topak bisey geldi normalde bu kadar kati degildi adetime yakim cok asri ve sefaf geliyodu acaba sizdede oylemi oldu
ilk haftalar akıntı çok olmuştu

ay ben sendn daha meraklıyım ya :-) hemen testini yap. 1 hafta geçmiş ben 1 gün geçmesini dört gözle bekliyorum :mad:
iliskiden 1 hafta gecti sadece adetimden 5 gun gecti o yuzden heveslenmek istemiyrum :) ayfica bu sitede bazu yorunlar okudum adetten once tutmasi imkansiz gibiymis :/

olmustu ama ilk defa adetten 2 gun once bebek calismasi yapmistik

hmm sadece adetten önce tek ilişkiyse bilemedim canım kişiden kişiye değişir ama yumurtlama günü çoğu kadında adetten 14 gün önceye felan denk geliyor o günlerde olmadıysa gebelik ihtimali zor.sen yumurtlama gününü biliyor musun?

hmm sadece adetten önce tek ilişkiyse bilemedim canım kişiden kişiye değişir ama yumurtlama günü çoğu kadında adetten 14 gün önceye felan denk geliyor o günlerde olmadıysa gebelik ihtimali zor.sen yumurtlama gününü biliyor musun?
evet canm biliyorum ama benim iliskiye girmem oyle kolay olmuyo :KK43: o gunde sansa cok rahat oldu simdi adet olmayi bekliyorum ins. yumurlama gunune denk getiricem

evet canm biliyorum ama benim iliskiye girmem oyle kolay olmuyo :KK43: o gunde sansa cok rahat oldu simdi adet olmayi bekliyorum ins. yumurlama gunune denk getiricem

anlıyorum canım o zaman sen acele etme kasma yani kendini eğer bu sefer olmazsa yumurtlama gününü iyi takip et o günleri değerlendirin

X