cok tesekkur ederim ins. buraya hamileyim basligini bende atarim eger negatifse buraya yazarm :)inşAllah canım hakkında hayırlısı olsun ama bende çok merak ettim söyleyim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cok tesekkur ederim ins. buraya hamileyim basligini bende atarim eger negatifse buraya yazarm :)inşAllah canım hakkında hayırlısı olsun ama bende çok merak ettim söyleyim
ilk haftalar akıntı çok olmuştupozitif cikarsa sevincten aglayabilirim o kadar cok istiyorum yarina kadar bekliycem bakiyim devam ediyomu belirtilerim ayrica bu sabah ilk defa benden yapiskan bem beyaz topak topak bisey geldi normalde bu kadar kati degildi adetime yakim cok asri ve sefaf geliyodu acaba sizdede oylemi oldu
ay ben sendn daha meraklıyım ya hemen testini yap. 1 hafta geçmiş ben 1 gün geçmesini dört gözle bekliyorumcok tesekkur ederim ins. buraya hamileyim basligini bende atarim eger negatifse buraya yazarm :)
iliskiden 1 hafta gecti sadece adetimden 5 gun gecti o yuzden heveslenmek istemiyrum :) ayfica bu sitede bazu yorunlar okudum adetten once tutmasi imkansiz gibiymis :/ay ben sendn daha meraklıyım ya hemen testini yap. 1 hafta geçmiş ben 1 gün geçmesini dört gözle bekliyorum
iliskiden 1 hafta gecti sadece adetimden 5 gun gecti o yuzden heveslenmek istemiyrum :) ayfica bu sitede bazu yorunlar okudum adetten once tutmasi imkansiz gibiymis :/
olmustu ama ilk defa adetten 2 gun once bebek calismasi yapmistikcanım senin ilişki adetten hemen önce mi olmuştu öncesinde olmadı mı?
olmustu ama ilk defa adetten 2 gun once bebek calismasi yapmistik
evet canm biliyorum ama benim iliskiye girmem oyle kolay olmuyo o gunde sansa cok rahat oldu simdi adet olmayi bekliyorum ins. yumurlama gunune denk getiricemhmm sadece adetten önce tek ilişkiyse bilemedim canım kişiden kişiye değişir ama yumurtlama günü çoğu kadında adetten 14 gün önceye felan denk geliyor o günlerde olmadıysa gebelik ihtimali zor.sen yumurtlama gününü biliyor musun?
evet canm biliyorum ama benim iliskiye girmem oyle kolay olmuyo o gunde sansa cok rahat oldu simdi adet olmayi bekliyorum ins. yumurlama gunune denk getiricem
anlıyorum canım o zaman sen acele etme kasma yani kendini eğer bu sefer olmazsa yumurtlama gününü iyi takip et o günleri değerlendirin
kesinlikle hayırlısını iste sağlıklı olması için dua et vakti zamanı bellidir onuntesekkur ederim cNim bekliyoruz bu ay degilse bidaha ki ay Allah'tan umut kesilmez