Tecrübeli Anneler Yarım Edin. Hıçkırık ve Kusma

Dilek_ibrahim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2009
16
3
86
37
Balıkesir
Selam arkadaşlar.

kızım 18 günlük oldu son 3 gündür günde 4-5 sefer kusuyor bazen az bazense midesinde ne varsa çıkıyor. aynı sorunu yaşayan varmı acaba? bunu ne yapıyor olabilir. ve nasıl önleriz.

birde hıçkırık tutuyor limon verin bi damla diyolar ama kansızlık yapar korkusuyla vermiyorum. hıçkırık neden olur acaba? okudumda doyduğuna işaret felan diyorlar birde ben midesi genişliyor diye duymuştum buna başka bişey yapabilirmiyiz acaba.

Sağolun şimdiden.

canım tecrübeli değilim pek ama benim de 50 günlük bi oğlum var.oğlum çok sık kusmasa da kusunca çok kusuyodu.şunu keşfettim eğer gazını zamanında çıkarmazsan yada bebiş çıkaramazsa gazını çıkarmak için kusuyo.bu yüzden gaza dikkat et hıçkırıktan da korkma bişey olmaz sırt üstü yatır hıçkırırken emzirme yeter.sevgiler...

bebegın karnı tok olunca hıckırır ama o sekılde mıdesınde ne varsa kusması usutmesınden olur,uyanınca yelek falan gıydırırsen yada sırtına havlu falan koyarsan kusmaz.ha bu arada hıckırdıkca mıdesıde genıslermıs,sakın lımonlu su verme onun yerıne emzır hemen gecıyor.bıde kusmugu kokulu oluyorsa usutmus demektır yok eger sut gıbıyse mıdesının fazlasını cıkarıyor

canım benim hıçkırab bebek midesini büyütürmüş sakın limonlu su felan verme
kusma içinde sakın sırt üstü yatırma yan yatır boğulmasın allh korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…