Tecrübeli anneler yardimmmm.

Wjsjbdfkf

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2021
21
9
1
25
Hanımlar merhaba benim adet günüme 8 gün varken kan testi yaptım 3.89 çıktı ( ama genelde kan testim 1.20 çıkardı hep)1 gün sonra eczanede alınan testten yaptım ikisinde belliydi pozitifti ertesi gün yine iki kere yaptım ikiside silik ama belliydi sizce bu hcg artarmi aynı durumu yaşayan varmı pandemiden dolayı pazartesi günü vericem kanı tekrardan adete 4 gün var ve belirtmek istiyorum ki bu eczaneden aldığım testi 3 ay önce yine aldım silik pozitifti ama meğer yanlismis adet olmuştum yine aynı eczaneden aldım lütfen yardimmm

Kimyasal gebelikte olabilir öncekinde. İnşallah hamilesinizdir

Bence predictor marka alıp tekrar deneyebilirsin ama kanına tekrar baktir muhakkak yavaş yavaş artar zaten

İnşallah belirti olarak göğüsün normalde adetten 1 hafta önce ağrır di ama şimdi çok önceden ağrı başladı ve büyük baya kasık ağrım oluyor başım sürekli dönüyor inşallah çıkar
Bence predictor marka alıp tekrar deneyebilirsin ama kanına tekrar baktir muhakkak yavaş yavaş artar zaten

Evet ama biliyorsunuz sabretmek çok zor oluyor özellikle aile bu haberi çok istiyorsa psikolojik olarak da beklemek çok zor oluyor iyi dileğiniz için teşekkür ederim
Tabiki de çok zor biliyorum ama streste sizin için kötü
Aile ne kadar isterse istesin rabbim hayırlı zamanda nasip etsin..
8 gün baya iyi bi erken süre varsa bebiş artacaktır..bide ilk idrarınız ile yapın testi yanılmamak için

Canım bende hiç göğüs hassasiyeti olmadi sadece belim ve dizlerim ağrıyor şu an bir de basim benim de dönmeye başladı sonucum poztiif inşallah sizin de öyledir

Canım bende hiç göğüs hassasiyeti olmadi sadece belim ve dizlerim ağrıyor şu an bir de basim benim de dönmeye başladı sonucum poztiif inşallah sizin de öyledir
Teşekkür ederim inşallah öyledir benim de ilk çocuğumda gebelikte göğüs ağrısı olmamıştı ama bu sefer çok dolgun ve ağrı var bide bu sitede bı bayan idrar köpüklü olduğundan hamile olduğumu anladım yazmıştı benimkide şuan köpüklü baya anlamadım inşallah oyledir

Evet ya şuan için bidaha test yapmicam çünkü dışarı çıkma yasağı var zaten test alamam ve yanıltıcı olmasından korkuyorum yarın sabah erkenden kan vericem bakalım rabbim hayirliysa versin inşallah

Koyu sarı mi piki

İnşallah öyledir bende merakla bekliyorum kan verdim 2_3 saate çıkar sonuci ama dayanamayıp roll marka gebelik testi aldım çok net pozitif çizgi çıktı ii
Ben zaten 8 gün kala 3 cıktı dediginizde anlamıştım. Beta hcg hormonu algilanmadigi sürece 1.20den yukarı sonuç çıkmazdı :) merakla bekliyorum sunucunuzu

Ya vallaa çok sevindim gerçekten ,
Başka ne belirtiniz olmuştu peki
Yani şuan hala kan sonucu çıkmamış bende sevinemiyorum çünkü kasığımda ağrılar var ve adet ağrısı gibi oluyor o yüzden kafam karışık çünkü adete 2 gün var bilmiyorum sabah erken saatte öğreneceğim inşallah sonucu göğüs ağrısı hala aynı geçmedi ama normalde adetten birkaç gün önce göğüs ağrısı yaşardım ve adet olunca kesilirdi ağrı şimdi 15 gündür dolgun ve ağrısı var bide arkadaş kirpigime baktı bence sen hamilesin kirpiklerim kıvrımlı değil dik dedi bide rüyamda hamile olduğumu öğrendim yirmi gün önce insanda çok umitliyim akıntım var beyaz yoğun oldu bu ara akıntı bide tansiyonum düşüyor sabahları önceden böyle değildi inşallah hayirliysa olsun

Bana da dua edin
Rabbim isteyen herkese yaşatsın hamileliği inşallah kimsenin kucağı boş kalmasın isminizi söyleyin yarın kan sonucu açıklandığında olsada olmasada yasin okuyacağım inşallah şişede okurum isminizi yazın rabbim şişede bu duyguyu yaşatır inşallah herkese herşeyin zamanı var sabır ile bekleyeceğiz çünkü benimki de daha net değil yarın paylaşırım sonucu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…