• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık Tecrübeli Anneler yardımınıza ihtiyacım var!!!

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

masiva

Guru
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2007
1.529
18
358
Kastamonu
Herkese İyi Akşamlar;

Ben şu an itibariyle 27-5 haftalık hamileyim, ve eşimin işi dolayısıyla gurbetteyiz.. Nasipse 20 Ocakta açıköğretim sınavı için Ankaraya ailemin yanına gideceğim, gitmişkende alışverişimizi yapacağız..... Alışveriş esnasında alacağım şeyler için fikirlerinize ihtiyacım var:8:

Birincisi bizde beşiği kızın ailesi alır, bizimkiler oda yapacaklardı, ama ben istemedim..... beşik alacaklar, sizce beşikte aranan özellikler neler olmalı:44:ben mobilya istiyorum, fakat buradakiler gurbette mobilyaya ne gerek var,park yatak al diyorlar....

İkincisi bebek için yorgan ve yastık ne olmalı, yünmü, pamuk mu, elyaf mı... uyku seti nasıl tavsiye edermisiniz....

Üçüncüsü Biberon ve emzik markası ne olsun, birde biberon cam mı plastik mi?

Son olarakta bebek için bakım ürünleri(şampuanı,sabunu,pişik kremi) hangi marka olmalı....:44::44:

Çok soru sordum ama cevaplarsanız sevinirim.... Ankaraya Alışverişe gittiğimde kafamda sorular kalmasını istemiyorum:8::8:

Şimdiden çok tşk ederim:8:

iyi akşamlar masiva,sende benim gibi gurbette olup memleketin ankaraya gidip ordan alışverişini yapacaksın demek:)bende şubat tatilinde gidip alışverişimi yapıcam.gurbette olduğun için park yatak tavsiye ederim ben öle yapıcam park yatak içine uyku seti takımı alıcam elyaf düşünüyorum ama anneler karar verir artık onlara bıraktım yatak işini ,oda yapmıcam onu gittiğimiz yerde düşünüyorum.biberona gelince cam ve ağız kısmı emzik yeri yani kauçuk olmasını öneriyorlar.umarım alcaklarına karar verir güzelce alışverişini yapasın şimdiden hayırlı olsun hepsi:)

iyi akşamlar masiva,sende benim gibi gurbette olup memleketin ankaraya gidip ordan alışverişini yapacaksın demek:)bende şubat tatilinde gidip alışverişimi yapıcam.gurbette olduğun için park yatak tavsiye ederim ben öle yapıcam park yatak içine uyku seti takımı alıcam elyaf düşünüyorum ama anneler karar verir artık onlara bıraktım yatak işini ,oda yapmıcam onu gittiğimiz yerde düşünüyorum.biberona gelince cam ve ağız kısmı emzik yeri yani kauçuk olmasını öneriyorlar.umarım alcaklarına karar verir güzelce alışverişini yapasın şimdiden hayırlı olsun hepsi:)
bende bunlarla alışverişimi yaptım ama bazı şeyler ekledim ekstra diye işte :)

Canım yaa Rabbim yardımcın olsun ,inşaAllah sende içine sinen şeyler bulabilirsin:34: gurbette olmak zorda olsa insana çok şey öğretiyor.... gurbette olanlar hep park yatak diyor, ama bizde 15 gün önce yine açıköğretim sınavı için Ankaradaydık, o zaman bir beşik beğenmiştik, ağaçtan yapılmış, sadece üzerine vernik yapılmış, içinin yatağı, funnababy uyku seti, korumalığı, müzikli, ışıklı price fishcer markalı dönencesi hepsi 800 tl demişlerdi.... aklımız onda kaldı.... şimdi park yatak alıp sonra pişman olursam diye çekiniyorum açkcası, :44:

canım bence park yatak en mantıklısı hemde bıraz daha buyuyunce genc odası yaparsın sahsen ben oyle yapacagım guzel bı park yatak aldım bebısıme
ikincisi ben uyku seti aldım bi takım nevresim cok aldım 3 takım kadar
ucuncusu bıberonda dr. brown geniş ağızlı öneriyor herkes anne memesine en yakın biberon ve gaz olusumunu engellıyo emzikte chicconun 0 BPA lı emziğiini aldım
son olarakta bütün bakım malzemelerini sebamed aldım en bitkisel olanı o diye duymustumsem
yardımcı olabıldıysem ne mutlu bana :)

Canım yaa Rabbim yardımcın olsun ,inşaAllah sende içine sinen şeyler bulabilirsin gurbette olmak zorda olsa insana çok şey öğretiyor.... gurbette olanlar hep park yatak diyor, ama bizde 15 gün önce yine açıköğretim sınavı için Ankaradaydık, o zaman bir beşik beğenmiştik, ağaçtan yapılmış, sadece üzerine vernik yapılmış, içinin yatağı, funnababy uyku seti, korumalığı, müzikli, ışıklı price fishcer markalı dönencesi hepsi 800 tl demişlerdi.... aklımız onda kaldı.... şimdi park yatak alıp sonra pişman olursam diye çekiniyorum açkcası,

tamam çok güzel biz aldık onlardan ama ışıklı değil 600tl ye almıstık gayet güzel yani alabilirsen he biz 600tl ye aldık indirim vardı şimdi kapanyası bitmiştir. istersen park yatak da al mavisa bilmem ama akrabamız gurbetteyken bakmış bepğenmemiş park yatak almış valla iyi diyo onun yanlarında tutacağı koruması da varmış ama onun i.in zor olan tek bir şey var ki onu kurmak ama kurduktan sonra çok işe yarıyor. dedi. hem yatırıyorum hem de içine oyuncak atıyorum çocuğum oynuyor ben de mutfaktan işlerimi görüyorum dedi. karar senin istersen park yatak al istersen ağaçtan yağılmış o güzel yatağı al yani ben pek birşey diyemiyorum...

Back