Yok mamayı kestim.Hastanede verdik zorunlu ilk gece bide eve geldik sütüm azdi mecbur verdim.Ama şimdi sağıp sütümü veriyorum mama vermiyorum.Ama sağıyorum hepsini vermiyorum bekletip yarim saat 1 saat sonra yine veriyorum zarar olur mu acaba?Her bebek biberon alıyor .
Ama bazı bebekler böyle yapabiliyor .
Biberonu tercih ediyor, biberon verilmediği halde bile emmeyi redden bebekler var .
Benim komşunun iki çocuğu da hiç meme emme Miş şimdi biberon bağımlıları süt içiyorlar .
Sürekli anne sütü ile besleyin biraz mamaya ara verin mama fayda sağlamıyor .
Arkadaşım da gece gündüz mama veriyordu verme dedikçe yok sütüm az . minicik midesi var onun süt doyurmaz mı ?
Doktoru yasaklamış sağlık değil ki GDO'lu mamalar dolu piyasada .
Gerekirse süt artırıcı içecekler var eczanede siz alıp için mama vermeyin.
Ve şeker li su doktorlar ikiye ayrılır bu konuda ben sarılığı varsa verin derim , en etkili ilaçtır sarılık için .
Tşk ederim sağıp kendi sütümü veriyorum. Her yolu denedim.Kasikla verdiğimde çok ağlıyor .Silingayida denedim beğenmedi ve genzine kaçar diye korkuyorum bir bayan denemiste kaşıkla vereyim ozaman. Lansinoh biberonla veriyroumm sütümü inşallah kabul eder. Yakınlarım da bozuyor daha biberon aldı seni emmez ;( diyorlar bi emziremedinn çok canım skliyor.7 gun biberon alışkanlığı edinmesi için çok az bi süre. Uzulmeyin, siz stres oldukça daha çok reddeder. Biberonu tamamen bırakın bi kere. Kendi sutunuzu veya mama verecekseniz, ya çay kaşığı ya da şırınga kullanın. En aç olduğu zaman ilk önce gogsunuzu verin. Emme haricinde de bebeginizin ve kendi ustunuzdekileri çıkarıp gogsunuze yatirin, uzun uzun temas edin. Mutlaka göğsünüzü kabul edecektir, sadece biraz sabır
Sagdiktan sonra 2 saat dışarıda durabilir oda sıcaklığında. Ama evin en serin yerine koyun yine de. Yazın en sıcak günlerini yaşıyoruz
Dolapta beklerse sorun olmaz sıcak su içerisine koyun biraz ılık olsun içirin .Yok mamayı kestim.Hastanede verdik zorunlu ilk gece bide eve geldik sütüm azdi mecbur verdim.Ama şimdi sağıp sütümü veriyorum mama vermiyorum.Ama sağıyorum hepsini vermiyorum bekletip yarim saat 1 saat sonra yine veriyorum zarar olur mu acaba?
Biberonda kesintisiz akış olduğu için kolay geliyor. Bi kere biberonu kesinlikle kesin. En dogal olduğu iddia edilen bile dogal değil. Ya kaşık, ya şırınga. Daha 7 gün çok erken zaten emzirme düzeni için. Anca kabul edecek, hic stres olmayın. Kendi gogsunuzde silikon uç deneyin, belki onu sever belli olmaz. Sizin içinizde büyüdü o 9 ay, gogsunuzun hemen bir kac cm altında ❤ sizi süt vermeye hazırlayan hormonlar hep bebeginizin de vucudundan geçti. Icguduleri sizi emmek üzerine zaten. Etrafa kulak tikayin, hic stres olmayin. Siz gerildikce bebek de hissederTşk ederim sağıp kendi sütümü veriyorum. Her yolu denedim.Kasikla verdiğimde çok ağlıyor .Silingayida denedim beğenmedi ve genzine kaçar diye korkuyorum bir bayan denemiste kaşıkla vereyim ozaman. Lansinoh biberonla veriyroumm sütümü inşallah kabul eder. Yakınlarım da bozuyor daha biberon aldı seni emmez ;( diyorlar bi emziremedinn çok canım skliyor.
oda sicakliginda sagdiginiz sutu 1 saatten fazla bekletmeyin ki havalarda sicak yarim saati gecmeyin..Yok mamayı kestim.Hastanede verdik zorunlu ilk gece bide eve geldik sütüm azdi mecbur verdim.Ama şimdi sağıp sütümü veriyorum mama vermiyorum.Ama sağıyorum hepsini vermiyorum bekletip yarim saat 1 saat sonra yine veriyorum zarar olur mu acaba?
Tşk ederim .onuda alayim.lansinoh ve avent denedim. Az akışlı onlardamedelanın anne memesi gibi biberonu var bebek cektikce gelen.onu almanı tavsiye ederim bebek rahatşıga alısına cekmek istemiyor cabanı bırakma
Tşk ederim ben oda serin klimalı diye odada bekletiyorum 1 sayı gcmeyincede veriyorum.tsk ederim.Biberonla direk dolaba koysam sonra okuldan suyla olmaz mi?oda sicakliginda sagdiginiz sutu 1 saatten fazla bekletmeyin ki havalarda sicak yarim saati gecmeyin..
şöyle olabilir : sagdiginizda diyelim 60 cc çıktı, ama 40 cc yeterli olur vs diye dusunurseniz cam saklama kabina 20 cc yi koyun buzdolabina alin..
icirceginiz zaman biberona koyarsiniz. biberonu da benmari usulü sicak kaseye oturtursunuz ısınır içer.
Çok tşk ederim saolun .Biberonda kesintisiz akış olduğu için kolay geliyor. Bi kere biberonu kesinlikle kesin. En dogal olduğu iddia edilen bile dogal değil. Ya kaşık, ya şırınga. Daha 7 gün çok erken zaten emzirme düzeni için. Anca kabul edecek, hic stres olmayın. Kendi gogsunuzde silikon uç deneyin, belki onu sever belli olmaz. Sizin içinizde büyüdü o 9 ay, gogsunuzun hemen bir kac cm altında ❤ sizi süt vermeye hazırlayan hormonlar hep bebeginizin de vucudundan geçti. Icguduleri sizi emmek üzerine zaten. Etrafa kulak tikayin, hic stres olmayin. Siz gerildikce bebek de hisseder
Çok tşk ederim.birde alsa göğsümü acayip mutsuz ediyor beni bu duurum.Bebeginizi emzirmediginiz takdirde sagsanız bile sütünüz zamanla azalır. Pes etmeyin. Zamanla alisacaktir emmeye henüz çok küçük. Biberon kolay bebek için fazla güç gerektirmiyor.
Ayrıca ilk hafta 60 cc süt sagmak gayet iyi bence mamaya gerek yok gibi. Sütünüzü de cam bir kapta buzdolabinda birkaç saat muhafaza edebilirsiniz.
Benim sütüm ilk başlarda gelmedi etkilendim de galiba sonra nasıl kabullendi göğsü benimkincok ağlıyor asiri.İlk on gün sütüm gelmedi ama hep emzirmeye devam ettim aynı zamanda iki saatte bir mama verdim. Sütüm gelince tamamen bıraktım . Biberona falan da alışmadı bakma sen onlara. Sürekli emzir her arandığında ver memeyi ağzına alışır. Daha yedi gün oldu biberona ne zaman alıştı da meme almayacak kuzucuk. Kulaklarını tıka canını sıkanları dinleme Canım
Daha çok küçük mutlaka alacaktır biraz sabır. O evreleri ben de yaşadım. Boynunu geriye atıp direniyordu sıpa.Çok tşk ederim.birde alsa göğsümü acayip mutsuz ediyor beni bu duurum.ilk başlarda gelmiyordu ağız sütü ac kalır korkusuyla verdik. çok agliyor
Benim sütüm ilk başlarda gelmedi etkilendim de galiba sonra nasıl kabullendi göğsü benimkincok ağlıyor asiri.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?