Iyi akşamlar arkadaşlar. Yeni doğum yaptim sezeryan ile..Bebegim 7 günlük oldu.Gelelim sorunuma ,hastanede göğsümü alıyordu bebegim ,baştan beri mama vermiyecektim ama Hemşirenin istegi üzere , gece mama verdik.Kan şekeri düşer dedi ki sınırda çıktı ,düşmeye yakın. Sarılık olur dedi .Ki yinede oldu sinira yakin çıktı? mama verdik biberonla ve eve geldik 1 gün boyunca da hem agiz sütümü verdim ,hem mama bebişim, biberona alıştı.Aliyor bırakıyor göğsümü. Çok ağlıyor verdiğimde , kaşıkla denedim olmadi.Uykuda veriyorum aliyo ama sonra hemen bırakıyor.Sagip veriyorum. 1) nasil alistiracagim ğögsüme?
2)VE biberonla 60 cc sağıyorum sütümü mama vermiyorum., 30 cc veriyorum , 1 veya 1.5 saat sonra yine veriyorum, biberon da kalıyor geri kalani veriyorumm.Zarari olur mu? Beklediği için .?
3)Hergelen biberon veriyorsun daha emmez seni diyor ve aşırı canım skliuor lütfen yardımcı olur musunuz?
2)VE biberonla 60 cc sağıyorum sütümü mama vermiyorum., 30 cc veriyorum , 1 veya 1.5 saat sonra yine veriyorum, biberon da kalıyor geri kalani veriyorumm.Zarari olur mu? Beklediği için .?
3)Hergelen biberon veriyorsun daha emmez seni diyor ve aşırı canım skliuor lütfen yardımcı olur musunuz?
Son düzenleme: