Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim yorumunuz için. Maalesef benimki emziği öğürüp atıyor. Başta emzik vermiyim dedim ama sonra pes ettim verdim,bu sefer de kendi almıyorBenimki de öyleydi. Emziği alıştı öyle beni bıraktı. Öncesinde emzik vermek istemiyordum ama önünü alamadım şahsen. Olur olmaz yerde memede uyumak istiyordu. Cekince de ağlıyordu falan… emzik verince rahatladım
Ayakta sallamayı denedim,bacaklarını yukarı çekip ağladı. Başka ne yapabilirim bilmiyorumBaşka türlü uyumayı bilmediği için canım ya başka türlü uyumayı öğreticeksin ya da devam ediceksin
O zaman epey yolum var dahaMemeyi bırakana kadar öyle devam etti bizimki. Memeyi bıraktık, kendi uyumaya başladı, 22 aylıkken
Ben bulamadim. 2 yil emzirdim ben 2 yil hep memede uyudu. Emzirmeyi kesince kendi uyumaya basladi. Emzik tutturamadim. Mecbur beni emzik olarak kullandiMerhabalar sevgili anneler bebeğim 6 aylık ve sadece memede emerek uyuyor başlarda küçüktü diye müdahale etmedim ama şimdi alışkanlık haline geldi uykusu gelince memeye gelene kadar ağlıyor,bunun bir çözümü var mıdır nasıl değiştirebilirim?
Yalnız değilmişim anlaşılan gidişat o yönde görünüyor bizim deBen bulamadim. 2 yil emzirdim ben 2 yil hep memede uyudu. Emzirmeyi kesince kendi uyumaya basladi. Emzik tutturamadim. Mecbur beni emzik olarak kullandi2 yasindayken çilem bitti cok sukur
![]()
Ben de kolay kabul ettiremedim malesef. Uykuda alıştırdım ben de. Bir itti, iki itti. Aldı 1 dk tuttu attı. 2 dk tuttu attı. Öyle öyle alıştı. Bir zamandan sonra verince al verdim tut olmuyor malesef. UğraştırıyorTeşekkür ederim yorumunuz için. Maalesef benimki emziği öğürüp atıyor. Başta emzik vermiyim dedim ama sonra pes ettim verdim,bu sefer de kendi almıyorbir sürü emzik çeşidi denedik en az 10 tane emzik var evde yok yok
dediğiniz gibi her yerde memede uyumak da olmuyor
Yorumunuzu sesli okudum eşime şimdi emziği tıkıyor ağzına,an itibariyle emziği ısırıyor dişi kaşıyıcı olarak kullanıyorBen de kolay kabul ettiremedim malesef. Uykuda alıştırdım ben de. Bir itti, iki itti. Aldı 1 dk tuttu attı. 2 dk tuttu attı. Öyle öyle alıştı. Bir zamandan sonra verince al verdim tut olmuyor malesef. Uğraştırıyorama değiyor
Yaa ahahah ağzına değdiriyorsa bu da bir gelişmedirYorumunuzu sesli okudum eşime şimdi emziği tıkıyor ağzına,an itibariyle emziği ısırıyor dişi kaşıyıcı olarak kullanıyor![]()
MaşallahYaa ahahah ağzına değdiriyorsa bu da bir gelişmedirvallahi benimki de öyleydi. Ne markalar aldım attım kenara. Boyuna emzik deniyordum. En son aventi, bana bak ben bunlara çok para verdim bunu alacaksın diye zorlamaya başladım
tabi ağlamayla son bıldu. Sonra tekrar. Sonra tekrarr. Ama hep aynı emziği denedim yanii. Şimdii aventten başka emzik almayan ve emziksiz uyumayan bir bebiş oldu kendilerii
![]()
26 AyUykuyla memeyi bağdaştırmış maalesef. Başka bir yöntemle uykuya dalmasına alıştırmalısınız. Bu hangi yöntem olur bilemem kel ilaç bulsa başına sürermiş 26 ay oğlumu böyle uyuttum...![]()
26 Aydediğiniz gibi bağdaştırmış çoook uykusu gelse bile memeye gelene kadar vızıklıyor en son memede bayılıyor,çare arıyorum bakalım..
Dediğiniz gibi bazen memede bile itip ağlıyor umarım başka bir yöntem bulabiliriz10.aydan sesleniyorum hâlâ öyle uyuyor.
Memede uyumaya alışık bebeğim, ben de yöntem arayisindayim bulamadım maalesef ve son iki üç haftadır meme de istemiyor, ağlıyor itiyor..
Yanıma yatırıp piş piş yaptım olmadı, ayağa koydum salladım olmadi, hamak beşiği var ona alisikti olmadı... Arayistayim bakalım ne olacak.
En son canına tak ediyor memede uykuya dalıyor ağlaya sızlaya.
Bakıcısı gündüzleri ben yokken bebek arabasında sallayıp ileri geri öyle uyutuyor.
Konuyu takipte kalayım
Umarım,çok teşekkür ederimUmarım bir çare bulabilirsiniz. Ben hamile kalmasam bırakmaya da niyeti yoktu da neysebu bebeğimde aynı hataya düşmemeye çalışacağım
![]()
Canına tak edince ancak uyuyor. Bu da süreç gelir geçer başka derdimiz olmasın. Ben de çözüm arıyorum hayırlısı, en güzeli yanına yatırıp piş piş ama henüz başaramadımDediğiniz gibi bazen memede bile itip ağlıyor umarım başka bir yöntem bulabiliriz