• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tecrubeli anneler yardim

suratsiz88

annesinin kuzulari
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2014
535
329
48
36
Merhaba anneler kizim bugun 41 gunluk oldu ama kac gundur uyurken surekli bir inlemesi var cok uzuyor beni normalmi yoksa doktorami gotursem son kontrolunde ultrsynla bakildi cok gazli bir bebek dediler ama inlemesi ozmn yokdu napmaliyim

Gazindandir sancilandiriyor olabilir emziriyormusunuz eger emziriyorsam rezene ile kimyon ic cok faydasi olur ayrica ben hemen hemen 2/3 ayliga kadar kizima kimyon icirdim cok sukurgaz sancimiz hic olmadi

Benimde kizim 40 i cikmasina yakin bu sekilde inlemesi vardi dogru duzgun uyumuyordu bi gece uyandim yavrum nefes alamiyordu apar topar hastaneye kaldirdik burnunu actilar hortum sokarak :( cok kotuydu Allah kimseye yasatmasin doktor eger burnunu acmamiza ragmen inlemesi gecmezse hemen getir yogun bakima yatirabiliriz dediki dedigi gibi oldu :( 3 gun yogun bakimda kaldi idrar yolu enfeksiyonuymus :( sakin ihmal etme doktora goturun hemen

Ozel hastane yerjne devlet hastanesine goturun ben ozele goturdum cok pisman oldum ozel de bebek yogun bakiminda herhangi ucret odemiyorsunuz ama ozel hastanede sgk dan para almak icin fazladan yatiriyor yavrularimizi birde goturdugum hastanenin yogun bakim hemsireleri parfum sikiyordu ve kizimin elinde hemsirenin sacini aldim dusunun artik cektigim azabi :( devlet hastanesi bebek yogun bakimda kesinlikle temizlige dikkat ediliyor

Back