Tuvalet Eğitimi tecrübeli anneler yardım!

Bezi bıraktığımız andan başlayıp bugüne dek yaşadığımız sorunlar, altına kaçırma, tuvalet eğitimine dair herşeyin paylaşıldığı alandır.

anneyim83

Baş 69,guncel66.5,ilk hedef 65,son hedef 60
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2012
1.509
2.458
133
arkadaşlar oğlum 22 aylık. dün yerde yatarken gaga geldi, çiş dedi. henüz lazımlık yok tuvalate de götürmüyoruz. tesadüfen söyledi sandım, biraz sonra kakasını yaptı. bu sabah uyanır uyanmaz gaga gaga dedi ben yan odadaydım yine tesadüf olduğuu düşündüm 5 dakika bile geçmeden kakasını yaptı.sizce doğru zaman geldi mi , erken mi, ne yapmalıyım nasıl başlamalıyım?

bence kesinlikle tam zamanı çocuk haber veriyormuş daha ne istiyorsun :D bende iki gündür bezden kestim ben götürmesem salıyo neredeyse hiç farketmiyo anlamıyo daha, ilk günde lazımlığa alıştık ve çişimizi yapıp klozete döktük sifonu çektik bye bye dedik oyun sanıyo şimdi ama haber vermiyor malesef :( yaptığı zaman bile gelip söylemiyor. Ama inat ettim 15 gün deniycem olmazsa erteliycem. ama senin oğlun haber veriyormuş bu çok büyük bi gelişme oyalanmadan başla bence :D rabbim yardımcımız olsun sabır gerektiren bi iş :49:

sağol canım cevabın içn, lazımlık aldım ilk iş olarak bizim tuvalet çok küçük oğlumla girmek çok zor oldu, o yüzden lazımlık ile başlamak istedim. klozeti lazımlığı görünce gaga diyor ama bazen de demiyor şimdi ilk iş kilotalıp başlayacağım.

yerim be bu minnoşları ya;klozet varsa çocuk için klozet oturakları var biliosundur o lazımlıktan daha kolay.yani lazımlığı temizle falan zor oluo..

Back