Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
merhabalar benim bebeğim 7.5 aylık,önceleri gayet iyi uyurken son 3 aydır geceleri çok sık uyanmaya başladı.Yatmadan önce tıka basa doyursam bile sonuç değişmiyor.Bu arada ben yalnız baktığım ve uykusuz kaldığım için yanıma alıp kısa süreli yatarak emzirmeye başladım.Şimdi kesinlikle yanına yatıp meme vermeden uyumuyor,of sallamaya bile karşı olan ben şimdi ona razıyım.Nasıl kurtulucam ben bu durumdan bi de gece nasıl daha az uyanabilir?
tecrübeli bi anne değilim ama şöyle bişey biliyorum daha doğrusu başıma gelenin bu olduğunu biliyorum sizde de olabilir mi acaba iştah atakları diye bişey var bebek süt rezervini kendine göre ayarlayana kadar sürekli emermiş bende yaklaşık 1 aydır bunu yaşıyorum bilemiyorum sizinki de bu mu ama o aylarda oluyor mu ama yaşadığınız bana kendi durumumu hatırlatıyor kolaylıklar dilerim
arkadaşlar ne diyosunuz ya valla artık oturup aglıycam yarım saatte bir uyanıo emziriyorum terlio üzerini degiştirip tam yatagına koyuyorum uyanıo allahım ya valla işkence resmen yatmadan doyuruyorum tıka basa ama yinede uyanıo ve her uyanışta şarj olmuş gibi dinamik hareketli neşeli.. bense bitkin yorgun uykusuz ve üzgünmafoldumben