Doğuma Hazırlık tecrubeli anneler yardım!!

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Baradiel

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2009
146
2
38
kızlar ben en başından beri hep aynı doktora gittim bebegim 5 haftalıkken başladım ve şimdi 8 aylık hamileyim ama aklımı karıştıran şeyler var özel hastanede dogum yapmak isiyorum..ama herkes kime gittiysen dogumunu o yapsın diyor devlet hastanesinde dogum yapmamı istiyorlar ama bi yandanda aklıma özele gitmek var aklım çok karışık doktorumdan memnunum ama işte.sizce ne yapmalıyım hangisi daha mantıklı ilk hamileleigim oldugu için ne yapacagımı bilmiyorum fisfisfis :sm_confused:

Canım bende de aynı durum oldu bir dönem bende aynı şekilde 5. haftadan beri aynı hastene aynı doktor a gidiyorum. Eşim zeynep kamil die tutturdu kendi annemde ona dester verdi maddi açıdan tabi. Doğum için vereceğiniz o kadar paraya bebeğin ihtiyaçlarını karşılarşınız diye..
Çok düşündğm evet haklılar özelde doğum yapmak çok masraflı o parayı başka bir derdine verir insan ancak yinede devlet hastanesinde doğum yapmayı gözüm almıyor. Özelliklede yanına kimseyi almamaları ve birden fazla kişinin aynı anda aynı odada sancı ve doğum sürecini geçirmeleri beni devlet hastanesi fikrinden tamamen uzaklaştırıyor. Eğer azda olsa imkanın varsa özel de yap doğumunu derim. Ben öyle yapıcam. Dokuz ay bebeği sen taşıyorsun karnında o kadar konforun olsun dimi ama hele birde çalışıyorsan hiç düşünme... şimdiye kadar hiç mi gereksiz birşeye para harcamadım diye düşünüyorum.. Ki bu doğum şakaya gelmiyor...

imkanın varsa özelde doğum yapmanı tavsiye ederim bende.
aynı doktorda doğum yapıp yapmıyacağımız birazda kısmet.bende kendi doktorumu tercih ederim tabiki zaten bu kadar zaman ona boşuna gitmedim tabiki doğumumda bulunsun ama şuan bayram mesela ve tatilde ben bayramda doğursam o olmayacaktı..yani farklı doktorda da doğum yapabilirdim.dediğim gibi kısmet.sadece özelde olsa doktorunu yinede iyi araştırmanı öneririm.

bende özel hastaneye gidiyorum.38 haftalık hamileyim özel hastane bence bambaşka yani bu doğum başka bişeye benzemez.devlet hastahanesi çok kalbalık aynı anda başka doğum yapacaklarla sancı odasında beraber olabilirsin.ebeler daha kaba davranabilirler ama özelde herkes sana ii davranıyor..ha devlettekileri suçlamak gibi değil ama özelde herşey bambaşka bu bir gerçek yaniii

bende 22 haftalık hamileyim.devlet hastanesi özensiz bu konuda bebeğinde ve sende bi problem yoksa tıbbi açıdan özel en temizi bence.benim eşimde devlet hastanesi diyo ama ben tabiki özelde yapcam Allah izin verirse:CüvCüv:

evet kizlar cok dogru bencede bende ozelde yapicam ozman ben muglada oturuyorum burda ozel yucelen hastenesi var oraya gitmeyi dusunuyorum zaten hergun hamile kalmiyoruz ve bence cok onemli bir konu cok tesekkurler kzilar yardimlarinIZ icin allah hepinizin bebegini korusun (AMIN) opuyorumnanaktan

Kızlar ben ilk gittiğim özel hastaneyi değiştirdim, devlet hastanesini düşünmüyorum. ılk gittiğim hastanenin bebek taşıma sepetlerini gördüm çizik içindeydi, yataklar kokuyordu. Ben valla 2, 3 kat fazla para verip bebeğimin daha sağlıklı sepetlere konmasını istiyorum. Doktor da doğuma girmeyebilirmiş vs. Ben açıkcası doğumumu riske atamam. Maaşımın nerdeyse 2 katı fazla para vereceğim ama olsun ne için para kazanıyorum ki. Şu an gittiğim doktora özellikle sordum siz mi giriyorsunuz doğuma diye. Şimdilik memnunum bakalım hayırlısı.

X