tecrübeli anneler yardım!!!

çok teşekkürler arkadaşlar yardımlarınız için nihayet çıktı üst dişlerimiz kurtulduk bakalım şimdi sıra yanlara geldi umarım yan dişlerdede sorun yaşamam bide benim kızımın dişleri geç çıkıyor acaba ondanmı sorun oluyo anlamadım ama neyseki çıkardık dişleride biraz rahatladık en azından şimdilik ...

haydi gözünüz aydın...bundan sonraki dişlerin de sorun yaşamazsınız fazla...
ama geç çıkan dişler daha sağlam olur derler...
sevgiler...

Merhaba hanımlar.Benim bebegim dişli dogdu.2taneydi.Birtanesini15 günlükken çektirdim.çok zor oldu.Digeri küçüktü çekmediler.Şuan 3Eylülde yaşına girdi.6 tane dişi var.ne yapsanız birşey fayda etmiyor.Çok zor bir durum..

selam; bebişine rabbim yardım etsin inşallah, ama bu diş ağrılarıda çocuk için önemli, hem dişleri çıkmakla kalmıyor aynı zamanda diş kasları, kaslardaki sinirlerde gelişiyoy, yani diş çıkarırken çenede şekilleniyor gerçekten yavrularımız zor bir ürece giriyorlar,
yapacak pek bişi yok, elma, havuç verebilirsin birde içinde KALSİYUM, FLOR VE D VİTAMİNİ çok olan sebze ve meyvelerden sularını sıkarak ona içecekler verirsen (bol bol) buda yardımcı oluyor, bunun dışında bebişlerin huysuzluk yapmaması için onların keyif aldığı şeyleri yapmalı, bu dönemde özellikle asla
bebişine sinirlenme, kızma, sesin daima yumuşak ve kelimelerin onu sevdiğine ifade etsin.. onalrın biz annelere çokk ihtiyacı var..
bu dönemde farklı ses çıkaran, hareket eden oyuncaklar alıp dikkatini yoğunlaştırabilirisin, ama oyuncakların hepsini aynı gün alma, 1 oyuncak çocuğu 2 gün oyalayabiliyor, haftada 2 tane alabilirsin.
benim oğlum gerçekten çok zor şartlarda diş çıkardı, arkadaşımın oğlunun oyuncaklarıyla onun oyuncaklarını değiş tokuş yaparak kullanıyorduk, hem ev ekonomisine de katkısı olur. yazdıklarımın hepsi kendi denediğim yöntemler sizinle paylaştım..

bnde kesinlikle sulu dişlik diyorum buzdolabıda soğut müthiş rahatlatıyo...

merhaba arkadaşım.bende çok sıkıntı çekiyorum bu dişlerden.azı dişlerimizi çıkarıyoruz balla çok zor.bize bi doktor arkadaşımız calcidine diye bi vitamin takviyesi önermişdi.bi arkadaşımda kullanmış çok rahat çokarmış bebeği dişlerini.d vitamini mutlaka 1 yaşına kadar kullanmalısın bir kere.doktorunuz zaten söylemişdir.d vit eksikliği de geç ve zor diş çıkmasına sebep oluyo çünkü.birde hakikiş zeytinyağı ve papatya yağı karışımı dişlere sürünce rahatlatıyomuş diye okudum.http://bitkilerle.blogcu.com/cocuklarin-dislerini-daha-kolay-cikartabilmesi-icin_15275171.html sadece zeytinyağı kullanıp da faydasını görenleride duydum.zeytinyağıyla ovalayakmışsın.ancak benim kızım dişlerine elletmiyor.inş sen faydasını görürsün...

ben henüz vermedim ama pırasa cok rahatlatıyormuş birde almanyadan osanit aldım oglum cok sevdi dişlerinle bogusmaya basladıgı zaman ondan veriyorum rahatlatıyo

bende kızıma calcidine
kullanmıştım dr. vermişti çok faydası olmuştu.......
kalsiyum takviyesinin mamasına katıyordum......
dişlerin kolay çıkmasını sağlıyormuş.......

Merhaba 16 yaşında ve 9 yaşında 2 oğlum var.Bütün bunlar olacak ve kendini sakin tut ne yaparsan yap bu acılar olacak hayatın doğal bir parçası pırasanın sert tarafını ver ama sakın taze tarafı ve havuç verme boğazına kaçabilir.İnan bana bunlar geçeci ve tatlı anılar oalarak kalacak daha ileride daha başka sorunlarınız olacak.Özellikle okul dönemi ve dışa açıldığı zaman....Bunları rahat ve yardımsız başarmış biri olarak size her konuda yardımcı olabilirim.Büyük oğlum lise 2 de küçük oğlum 3.sınıfta derslerinde başarılı ve düzgün çocuklar....Allahıma şükürler olsun...Çok uzattım tüm bunları tek başına ve tecrübesiz olarak başarıyla aştım.Sonuç olarak size şunu söyleleyim herşeyin başı sevgi,sabır gerisi öyle keyifl ki antamam.Enerjinizi doğru kullanın daha sizlere ileride daha çok ihtiyaçları olacak .Sevgiler ,kolaylıklar......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…