tecrübeli anneler yardım!!!

dieek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2008
66
0
86
İstanbul
arkadaşlar bebeğim diş çıkartıyor kaç defa doktora götürsemde doktorlar sadece diş jeli vermekle kaldı tecrübeli annelerin yardımlarını bekliyorum sizin de çocuklarınız diş çıkartırken çok huysuz geceleri sürekli ağlayan bir çocukmu olmuştu benim uslu ,geceleri mışıl mışıl uyuyan kızım gitti yerine huysuz agresif bi çocuk geldi benneyaptımki kızım bir yaşında ve çıkarmaya çalışıyor ama huylarını çok etkiledi sizin çocuklarınızda böle olmuşmuydu ve neler yapmıştınız yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler

canım öncelikle yavrunu allah bağışlasınnn
benim kızımda arka dişlerini çıkarıyor çok huysuz bugünlerde
eline havuç veriyorum hem dişlerini kaşıyor hem yiyor
salatalıkta verebilirsin
başkada yapacak bişi yok canım
umarım çabuucak çıkarır dişlerini yavrunn

çok teşekküğr ederim evet bende veriyorum salatalık falan amna yetmiyo önceden çok uslu bir çocuktu sesi soluğu çıkmazdı doğru dürüst geceleri ise hiç beni uykumdan uyandırmazdı ve ben çalışan bi anne olduğum için uyku benim için önemli ama son bir aydır ne yapsam mutlu olmuyor gündüz sürekli mızmız geceleri ise ağlama krizleri tutuyo sizin çocuğunuzdada oluyormu bunlar

kıyamam o güzel bebeğe...
ama bütün çocuklar diş çıkarırken huysuzlanır,huyu değişir...
diş çıkarmak kolay bir olay değil bebekler için...
doktorların verdiği jeller kısa süreli uyuşturuyor,zaten sürer sürmez bebek yiyor jeli...
arkadaşımın dediği gibi,havuç,yeşil soğan verebilrsiniz...
geçici bir durum...inşallah fazla uzatmadan hemen çıkar dişleri de rahatlar yavrucak...
sevgiler...

Canım benim zor bir durum ama bende eline yeşil soğan veriyorum birde karanfili dövüyorum iyice sonra toz halindeyken damaklarına sürüyorum biraz uyuşturuyor gibi ama rahatlatıyor deneyebilirsin Allah kolaylık versin...

biz kardeşimin çıkacak olan yani huzursuz olan dişinin yerini parmağımızla ovalardık bi zaman sonra kendi de öğrendi bize bırakmadan kendi işini görüyodu deneyin isterseniz

Allah kolaylık versin arkadaşım hem sana hem bebeğine.havuç dışında sulu dişlikler var en azından gündüz dolapta soğutup eline verirsen faydası olur.hatta iki tane alıp yedekli kullanabilirsin.

Canım öncelikle Allah bağışlasın.
Benim iki çocuğumda o kadar rahat çıkardılarki dişlerini, inan ruhum bile duymadı desem yeridir.
Ancak arkadaşlarımın tecrübelerini söyleyebilirim. Onlar dişlik aldılar içi su dolu, bunu buzluğa koyuyorsun o su donuyor ve çocuğa veriyorsun. Hem ağrılarını azaltıyor buz hemde çocuklar rahatlıyor. Bir dene istersen.

Allah kolaylık versin arkadaşım hem sana hem bebeğine.havuç dışında sulu dişlikler var en azından gündüz dolapta soğutup eline verirsen faydası olur.hatta iki tane alıp yedekli kullanabilirsin.

teşekkür ederim yardımlarınız için yeşil soğanı bugün bende deniycem ama bu iki gündür ağlamalar azaldı diş sanırım patşamış ama şimdide diğerleri çıkmaya çalışıyo...
diş kaşıyıcıların içi su dolu olanlarını bende dolaba koyup veriyorum ama bizimki ağzını bile açmıyo ne yaptıysam ağzına sokamadım soğuk diyemi ne istemiyo itiyo eliyle bakalım soğana ne yapacak umarım işe yarar. mirmirmirmir

ewet cnm bnmde bebegım dıs cıkarıo we cok huzursuz sulu dıslıklerı buzdolabına koyup sogutup hatta buz yapıp werıorum bıraz olsun rahatlıo onun dısında jel suruorum sogan fln wermıorum hos deıl bence:)

kolay gelsin. Zor oluyor diş çıkarmaları ama yazılanlardan başka yapacak bişey yok. En güzeli soğuk şeyler vermek havuç salatalık. Birde soğuk suyla bir bezi ıslat soğuk olarak diş çıkan yerlere masaj yapmaya çalış. Ateş düşürücü ve ağrı kesici şurupta kullanırsan biraz rahatlar. geçmiş olsun

dış çıkardıgı kesınse agrı kesıcı şurup verın yazık acı çekmesın en azından gecelerı verebılırsınız. dış gece çok agrırmış dr söylemıştı bana

birde temiz ıslak bir tülbenti katlayıp buzlukta biraz soğutun dişlikten daha çokişe yarıyor bizimkide pazar günü patlattı :)

CADIARZUBir arkadaşimin doktoru gazli bezle aciyan bölgeyi ovalayin acisini alir demişti. Ama bilemiyorum bi dene istersen

benim kızımda diş çıkarana kadar çok usluyduu ama nasılki dişler çıkmaya başladıı bide ilk dişimiz 11 aylık çıktı ateşten dolayı sürekli ateş düşürüzü ve hastanede geçtii neysekii 2 yaşına geldik vee 2. azı dişleri çıkıyor şu anda dahii huyu değişiyor ve gecelerii uyanıyor allah kolaylık versin geçiyor ama bu günlerdee bide havuç yeşil soğan çok etkili ben jeli hiç kullanmadım kızıma zaten sevmemiştii:)

ben ıkı kızımdada zeytın yagı denedım
jellerı sevmedıler kullanmadılar
agzıma parmagınızla zeytın yagı surun sabah aksam hem yumusatıyor hem atesını alıyor ve dıslerın rahat patlamasına yardımcı oluyor
tavsıye ederım
ıkı kızımdada kullandım ve nasıl dıs cıkardılar bılmıyorum
uykusuzluk huzursuzluk yasamadım
gecmıs olsun

mesajınızı yeni okudum ama aktarlarda satılan karadut şurubu var damaklarına ve diş etlerine masaj yapar gibi sür tadı da şekerli olduğundan sorun çıkmaz bu şurup aynı zaman da ağız yaralarına da iyi geliyor geçmiş olsun dileklerimle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…