- 21 Şubat 2017
- 295
- 166
- 31
- Konu Sahibi DURU_SU_3333
Merhaba güzel anneler. 4 yaş kızımı bu sene kreşe yazdırdım bugün 4. günü. Geçen senelerde tırnaklarını yemeye başlamıştı bıraktırmak için türlü türlü şeyler denedik çok şükür bırakmıştı 6-7 aydır tırnak yemiyordu şimdi tekrar başladı ve dün öğretmeni bu konudan bahsetti. Kızımın kendi başına oynamak istediğini söyledi ( bunu tek çocuk olduğuna bağlıyorum ). Mesela kızımın kıyafet ve saç takıntıları vardır her kıyafeti giymez kendisinin sevmesi beğenmesi gerekiyor yoksa hayatta giymez ağlama krizlerine girer. öğretmeni üstünü değiştirirken problem yaşıyormuş saçlarını toplatırken sadece at kuyruğu olacak diye diretiyormuş ( ki bunları bana da evde yapıyor ). Üzerine bir damla su damlasın kıyametleri koparır aynısını kreşte de yapıyormuş. Yani bu tarz takıntıları var kızımın. Ben bunları biliyorum zaten fakat öğretmeni bu şekilde bana söyleyince canım sıkıldı moralim bozuldu bir tek benim kızımda mı bu tarz problemler var herkesin çocuğu dört dörtlük mü ? Çevremdeki herkes çocuklarının güzel huylarından bahseder hiç tuhaf huylarından bahseden anne baba görmedim. Bu yazıyı tecrübeli annelerin cevaplamasını çok istiyorum sizin çocuklarınız her zaman tertipli düzenli akıllı uslu muydu ? Kendimi artık yetersiz bir anne gibi hissetmeye başladım.