Çocuk Hastalıkları Tecrübeli anneler oğlumun yüzene bakar mısınız resimli

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

Aysglmzhr

Üye
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2020
56
28
8
28
Neredeyse 10 gündür böyle çocuk doktoruna gittik alerji dedi ama alerji olabileceği hiç birşey vermedim licoderm ve hametan verdi. Licoderm en fazla 3 gün kullanın dedi kullandım hametan da kullandım ama ne fayda geçmiyor ne olabilir sizce tecrübeli anneler yardımmmm 😔😢😢😢😭😭

Eklentiler

• 16188256719917361601917340559678.jpg
    16188256719917361601917340559678.jpg
    92,6 KB · Görüntüleme: 42
Evet alerji. Kaynagini bulmaniz lazim. Alerji dalinda uzman bir doktora gidin bence

Alerji yediklerinize dikkat edeceksiniz bebek yiyince olmuyor bebeklik cağı alerjileri sizin sütünüzden geçenlerden oluyor yumurta ve süt ürünlerine dikkat edin
Süt içmek değil sadece süt yoğurt peynir tereyağ margarin süt tozu paketli her türlü abur cubur üçü bir arada neskafe sıcak çikolata normal çikolata ve içinde yumurta bulunan herşey yemeyeceksiniz astıma çevirir yoksa bir kaç ay diyet yapıp sonra yavaş yavaş açacaksınız tek tek diyet en az 2 haftada etkisini gösterir kacak yaparsanız hiç bir işe yaramaz

Atopik ciltler icin olan iyi bie krem alin. Ve yediğiniz içtiğiniz heeseye dikkat edin. Deterjanını değiştirin. Toza dikkat edin. Alerji zor is ne oldugunu deneyerek bulacaksiniz.

Alerji testi yapıldı mı ? Bebek kaç aylık şuan

Back