Bebek Beslenmesi tecrübeli anneler biberon ve ateş ölçer tavsiyelerinizi bekliyorum

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

selinsu42

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2011
915
1
46
Konya
merhabalar konuyu buraya açtım çünkü annesiniz artık benim 1 ayım kaldı. biberon olarak avent almayı düşünüyoruz set halinde varmış boy boy önerirmisiniz ve ateş ölçer olarak hiç bir fikrim yok siden bekliyorum marka ismi kullanan ve memnun olalar varsa

canım benim kızım 4.5 aylık ben bebedor marka 120 ml. biberonlardan özellikle cam olanlarından kullanıyorum. açıkcası memnunum emziklerimiz nuk marka.
ateş ölçer olarak da kulaktan ölçülen almıştı eşim ben hamileyken braun marka ama hastanelerde koltuk altından da dijital ölçen hemde alarmla seni uyaran bi ateş ölçer kullanıyolar keşke ondan alsaydık diyor bazen eşim. ama kulağından uyurken rahatça ölçebiliyorum memnunum o yüzden.

ben dr browns doğal akış gaz yapmayan biberonundan kullandım. bebeğin anne memesi gibi çok çekmesi gerekiyor o yüzden memeyi bırakmıyor bir de hakatten gaz yapmıyor baya memnun kaldım.

ben de dr brownstan memnunum. ayrıyetten chicco bal köpüğü serisi var hafif eğik o da çok kullanışlı. onuda kullanıyorum 3 delikli memesi var bebeğin rahatına göre ayarlıyorsun. ateş ölçer olarak braun kulatan ölçer kullanıyorum memnunum.

merhabalar...bıberon dr brown almanı tavsıye ederım...super derece olarakta chıcco alından olcer....sevgıler

avent in biberonunu kimse önermemiş ben de onu almayı düşünüyordum.ateş ölçer için fikir verdiniz bütün annelere teşekkürler sevgiler

ben dogumdan bu yana avent kullandım. cok memnun kaldım hıc gaz yapmadı mememıde bırakmadı.

oglum bıberon almıyordu nuk bıberon verdım aldı onu.ama bılmıyorum dr browstan nasıl acaba.bende mı ondna alsam..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…