- 4 Mayıs 2022
- 75
- 9
- 16
- 36
- Konu Sahibi eva-eva-1234
-
Rota virüsü aşısı yaptırmış mıydınız , kaç aylık bebeğinizBebegimin kakası böyle bir renkte doktorada danısacagım cumartesi gece yaptı 4 gündür yapmıyodu epey böyle yaptı 5 kez pazartesiye kadar içim içimi yer bakabilirmisiniz
Yeni yaptırdım 3 gün olcak 3 ay 6 günlükRota virüsü aşısı yaptırmış mıydınız , kaç aylık bebeğiniz
Benim bebeğim de 3-4 aylıkken bir defa yeşil kaka yaptı doktora götürdüm gazdan dolayı kaka rengimde yeşillenme olabilir dediler ama siz 5 defa yaptığını söylüyorsunuz bence beklemeden doktora götürünYeni yaptırdım 3 gün olcak 3 ay 6 günlük
ok yanlıs anlattım sanırım pespese 5 defa kaka yaptı ayrı ayrı günlerde degil , 3,4 gündür yapmıyodu altını actım masaj yaptım pespese böyle renkte kıvamda kaka yaptı rota asısı bu renge sebep olurmu, birde benim bebegimde gazlı kolik bir bebekBenim bebeğim de 3-4 aylıkken bir defa yeşil kaka yaptı doktora götürdüm gazdan dolayı kaka rengimde yeşillenme olabilir dediler ama siz 5 defa yaptığını söylüyorsunuz bence beklemeden doktora götürün
Şimdi nasıl ? Beklemeden doktora götürmüşsünüzdür inşallah, burdan teşhis koymak mümkün değil çünkü ve yeşil kaka beni her zaman korkutuyor ihmale gelmezY
ok yanlıs anlattım sanırım pespese 5 defa kaka yaptı ayrı ayrı günlerde degil , 3,4 gündür yapmıyodu altını actım masaj yaptım pespese böyle renkte kıvamda kaka yaptı rota asısı bu renge sebep olurmu, birde benim bebegimde gazlı kolik bir bebek
Gece rahat uyudu ara ara mızırdanmaları oldu doktorumuz izne ayrılmış devlette sıra bulamadım küçük bir memleketteyim özel hastaane bir tane ve bir tane doktor var oyüsden buraya yazdım ama sizden baska gören olmadı süt ürünlerini kessemmi acaba genellikle süt ürünü allerjisi olurmuşŞimdi nasıl ? Beklemeden doktora götürmüşsünüzdür inşallah, burdan teşhis koymak mümkün değil çünkü ve yeşil kaka beni her zaman korkutuyor ihmale gelmez
Tekrardan geçmiş olsun
Götürdüm kakayı gösterdim rota aşısı yapar dedi doktor ama yinede insan tedirgin oluyorŞimdi nasıl ? Beklemeden doktora götürmüşsünüzdür inşallah, burdan teşhis koymak mümkün değil çünkü ve yeşil kaka beni her zaman korkutuyor ihmale gelmez
Tekrardan geçmiş olsun
Çok iyi yapmışsınız en iyisini doktorlar bilir , tekrar geçmiş olsunGötürdüm kakayı gösterdim rota aşısı yapar dedi doktor ama yinede insan tedirgin oluyor
Ama hala gecmedi kızım bugün mamayıda benide almakta zorlandı ne yapacagımı sasırdım sancılanıyo bu sancılar ve kaka rengi nezmaan gecerÇok iyi yapmışsınız en iyisini doktorlar bilir , tekrar geçmiş olsun
Yediklerinize dikkat edin , karnına masaj yapın bol bol ayaklarını hareket ettirin,gaz damlası vs kullanmayı ihmal etmeyinAma hala gecmedi kızım bugün mamayıda benide almakta zorlandı ne yapacagımı sasırdım sancılanıyo bu sancılar ve kaka rengi nezmaan gecer
Aslında sıcak tutuyorum ama bu renk rotadan sonra olduBenim bebeğimde yeşil kaka yapıyordu bi ara .. üşüttüğünden de olabilir dikkat edin ayaklarına ve beline ..
Bu resimdeki normal yani sizinde başınıza geldimi bu renk ilk defa yapıyoBebekler yesil kaka yapabilir tamamen normal.
Öyle bi yan etkisini hiç duymadım . Doğru olabilir mi bilmiyorumAslında sıcak tutuyorum ama bu renk rotadan sonra oldu
Evet. Ben yurtdisindayim burada bir kagit vermislerdi hastaneden normal - anormal kaka renkleri diye, yesil normal olarak geciyor. Benimki iki aydan sonra ara ara bu renk kaka yapti. 6 aylikken mamaya gecince surekli bu renk yapmaya basladi. Ek gidaya kadar hep yesildi yani. Korkmayin.Bu resimdeki normal yani sizinde başınıza geldimi bu renk ilk defa yapıyo
Ben hem anne sütü hem mama veriyorum sütüm yetmiyor cok ugrastım ama malesef artmadı mama veriyorum 3 buçuk aylık yeşil rengi gördüm ama bariz bu kadar yeşil görmedim ister istemez korktum.. Siz mama olarak ne kullandınız yurtdısında ne kullanılıyorEvet. Ben yurtdisindayim burada bir kagit vermislerdi hastaneden normal - anormal kaka renkleri diye, yesil normal olarak geciyor. Benimki iki aydan sonra ara ara bu renk kaka yapti. 6 aylikken mamaya gecince surekli bu renk yapmaya basladi. Ek gidaya kadar hep yesildi yani. Korkmayin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?