• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tecrübeli anneler bakabilirmi

eva-eva-1234

Üye
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2022
75
9
16
36
Bebegimin kakası böyle bir renkte doktorada danısacagım cumartesi gece yaptı 4 gündür yapmıyodu epey böyle yaptı 5 kez pazartesiye kadar içim içimi yer bakabilirmisiniz

Son düzenleyen: Moderatör:
Y
Benim bebeğim de 3-4 aylıkken bir defa yeşil kaka yaptı doktora götürdüm gazdan dolayı kaka rengimde yeşillenme olabilir dediler ama siz 5 defa yaptığını söylüyorsunuz bence beklemeden doktora götürün
ok yanlıs anlattım sanırım pespese 5 defa kaka yaptı ayrı ayrı günlerde degil , 3,4 gündür yapmıyodu altını actım masaj yaptım pespese böyle renkte kıvamda kaka yaptı rota asısı bu renge sebep olurmu, birde benim bebegimde gazlı kolik bir bebek

Y

ok yanlıs anlattım sanırım pespese 5 defa kaka yaptı ayrı ayrı günlerde degil , 3,4 gündür yapmıyodu altını actım masaj yaptım pespese böyle renkte kıvamda kaka yaptı rota asısı bu renge sebep olurmu, birde benim bebegimde gazlı kolik bir bebek
Şimdi nasıl ? Beklemeden doktora götürmüşsünüzdür inşallah, burdan teşhis koymak mümkün değil çünkü ve yeşil kaka beni her zaman korkutuyor ihmale gelmez
Tekrardan geçmiş olsun

Şimdi nasıl ? Beklemeden doktora götürmüşsünüzdür inşallah, burdan teşhis koymak mümkün değil çünkü ve yeşil kaka beni her zaman korkutuyor ihmale gelmez
Tekrardan geçmiş olsun
Gece rahat uyudu ara ara mızırdanmaları oldu doktorumuz izne ayrılmış devlette sıra bulamadım küçük bir memleketteyim özel hastaane bir tane ve bir tane doktor var oyüsden buraya yazdım ama sizden baska gören olmadı süt ürünlerini kessemmi acaba genellikle süt ürünü allerjisi olurmuş

Ama hala gecmedi kızım bugün mamayıda benide almakta zorlandı ne yapacagımı sasırdım sancılanıyo bu sancılar ve kaka rengi nezmaan gecer
Yediklerinize dikkat edin , karnına masaj yapın bol bol ayaklarını hareket ettirin,gaz damlası vs kullanmayı ihmal etmeyin
Bu durum devam ederse hafta sonuna girmeden tekrar doktora götürün isterseniz

Mamayı degiştircem aptamil conformil kullanıyodum oda fos gos ilaveli diyo kabızlık için diyo o ve rota birlikte iyice gaz ve ishal oldu sanırım sütümüde bir türlü artıramadım rızkı bukadarmıs denemedigim şey kalmadı😞

Benim bebeğimde yeşil kaka yapıyordu bi ara .. üşüttüğünden de olabilir dikkat edin ayaklarına ve beline ..

Bu resimdeki normal yani sizinde başınıza geldimi bu renk ilk defa yapıyo
Evet. Ben yurtdisindayim burada bir kagit vermislerdi hastaneden normal - anormal kaka renkleri diye, yesil normal olarak geciyor. Benimki iki aydan sonra ara ara bu renk kaka yapti. 6 aylikken mamaya gecince surekli bu renk yapmaya basladi. Ek gidaya kadar hep yesildi yani. Korkmayin.

Evet. Ben yurtdisindayim burada bir kagit vermislerdi hastaneden normal - anormal kaka renkleri diye, yesil normal olarak geciyor. Benimki iki aydan sonra ara ara bu renk kaka yapti. 6 aylikken mamaya gecince surekli bu renk yapmaya basladi. Ek gidaya kadar hep yesildi yani. Korkmayin.
Ben hem anne sütü hem mama veriyorum sütüm yetmiyor cok ugrastım ama malesef artmadı mama veriyorum 3 buçuk aylık yeşil rengi gördüm ama bariz bu kadar yeşil görmedim ister istemez korktum.. Siz mama olarak ne kullandınız yurtdısında ne kullanılıyor

Back