Merhaba bence hemen tüp bebek çok yanlış benim de vücudum klomene cevap vermedi ama doktor başka b ilaç denedi ve ben o ilaç ile 2. denemede hammile kaldım o yüzden sana tavsiyem başka doktor bulmanMerhaba arkadaşlar Ben polikistik over hastasıyım çocuk için doktora gittim Klomen verdi Bugün kontrole gittim fakat Klomen tedaviye cevap vermemiş ve bana tüp bebek önerisinde bulundu fakat Ben internette okudum birkaç kere klomen tedavisi olanlar varmış Bana sadece bir kere klomen kullandırdı ve hemen tüp bebek dedi. Hemen tüp bebeğe başlamalı miyim yoksa devam mi etmeliyim? Yumurtaliklarim büyümemiş malesef
Tesekkur ederim. Hangi ilaci kullandinizMerhaba bence hemen tüp bebek çok yanlış benim de vücudum klomene cevap vermedi ama doktor başka b ilaç denedi ve ben o ilaç ile 2. denemede hammile kaldım o yüzden sana tavsiyem başka doktor bulman
Hayır ya çok yanlış direk tüp bebek felan aynı şeyi bana da doktor demişti daha u aylık evliyim bana tüp bebek dedi polikistik over im bende hayır tohumu bu dene derim sanaMerhaba arkadaşlar Ben polikistik over hastasıyım çocuk için doktora gittim Klomen verdi Bugün kontrole gittim fakat Klomen tedaviye cevap vermemiş ve bana tüp bebek önerisinde bulundu fakat Ben internette okudum birkaç kere klomen tedavisi olanlar varmış Bana sadece bir kere klomen kullandırdı ve hemen tüp bebek dedi. Hemen tüp bebeğe başlamalı miyim yoksa devam mi etmeliyim? Yumurtaliklarim büyümemiş malesef
Hayıt tohumunu denediniz mi siz. Bebeğiniz oldu mu. Bende 2 senelik evliyim ve daha 2 aydır çocuk deniyoruz adet düzensizliği icin gitmiştim boyle bir durumla karşılaştım.Hayır ya çok yanlış direk tüp bebek felan aynı şeyi bana da doktor demişti daha u aylık evliyim bana tüp bebek dedi polikistik over im bende hayır tohumu bu dene derim sana
merhaba bende poliskistik over hastasıydım orzax polisystol adında bir ilaç verdi doktorum onu kulandım 3 ay gecen hafta kistlerim bitmişti. deneyin derim yan etkisi hic yok. bazı doktorlar fazlasıyla kolaya kacıyor. kimse sizin maddi durumunuzu ve psikolojinizi malesef ki düşünmüyor.Merhaba arkadaşlar Ben polikistik over hastasıyım çocuk için doktora gittim Klomen verdi Bugün kontrole gittim fakat Klomen tedaviye cevap vermemiş ve bana tüp bebek önerisinde bulundu fakat Ben internette okudum birkaç kere klomen tedavisi olanlar varmış Bana sadece bir kere klomen kullandırdı ve hemen tüp bebek dedi. Hemen tüp bebeğe başlamalı miyim yoksa devam mi etmeliyim? Yumurtaliklarim büyümemiş malesef
femara kullanmayı dneyin oda olmazsa iğne var sorun yoksa direk tüpe geçmeMerhaba arkadaşlar Ben polikistik over hastasıyım çocuk için doktora gittim Klomen verdi Bugün kontrole gittim fakat Klomen tedaviye cevap vermemiş ve bana tüp bebek önerisinde bulundu fakat Ben internette okudum birkaç kere klomen tedavisi olanlar varmış Bana sadece bir kere klomen kullandırdı ve hemen tüp bebek dedi. Hemen tüp bebeğe başlamalı miyim yoksa devam mi etmeliyim? Yumurtaliklarim büyümemiş malesef
Femara canımTesekkur ederim. Hangi ilaci kullandiniz
Doktorun vermediği hiç bir ilacı kullanmayın başkasına iyi gelen size iyi gelmeyebilir doktorunuzu değiştirin..Çok teşekkür ederim gerçekten sabahtan beri psikolojim hic iyi değil. Hic boyle birsey beklemiyordum ya. Bu ilaci bir araştırıcam. Önümüzdeki hafta profosor bir doktora gidicem.
Banada ilk gittğim direktüp dedi ben ters yaptım snra klomen yazdı ve onu bıraktm 1 kez kullandm klomen snra femera geçirdi bska dr yani sonuna kdr her yöntemi deneyn snra tüp dha bismillah 2 aydr deniyorsunuz çok yeniÇok teşekkür ederim gerçekten sabahtan beri psikolojim hic iyi değil. Hic boyle birsey beklemiyordum ya. Bu ilaci bir araştırıcam. Önümüzdeki hafta profosor bir doktora gidicem.
Yok ilacı kendi başıma kullanmam zaten. Sadece aklımda bulunsun gideceğim doktora soracağım ilaci.Doktorun vermediği hiç bir ilacı kullanmayın başkasına iyi gelen size iyi gelmeyebilir doktorunuzu değiştirin..
Amh testi istedi tekrardan kan testlerinle Amh uymuyor dedi. Ve bana klomenle olucak is degil dedi. Özel hastaneye gidiyorum acaba para kazanmak icin mi direk tüp bebek dedi. Çünkü sadece 1 kere Klomen kullandimBanada ilk gittğim direktüp dedi ben ters yaptım snra klomen yazdı ve onu bıraktm 1 kez kullandm klomen snra femera geçirdi bska dr yani sonuna kdr her yöntemi deneyn snra tüp dha bismillah 2 aydr deniyorsunuz çok yeni
Tavsyem dr değiştirin işin kolayı tüp bebek ucunda para var malesef artk bu da resmen bir sektör halime geldii.Amh testi istedi tekrardan kan testlerinle Amh uymuyor dedi. Ve bana klomenle olucak is degil dedi. Özel hastaneye gidiyorum acaba para kazanmak icin mi direk tüp bebek dedi. Çünkü sadece 1 kere Klomen kullandim
Tesekkur ederim.Tavsyem dr değiştirin işin kolayı tüp bebek ucunda para var malesef artk bu da resmen bir sektör halime geldii.
Zaten birdaha gitmeyecegim o doktoraTesekkur ederim.
Evet canım bi oğlum oldu hayır kadınlar için yaratmış rabbim mucize yaaHayıt tohumunu denediniz mi siz. Bebeğiniz oldu mu. Bende 2 senelik evliyim ve daha 2 aydır çocuk deniyoruz adet düzensizliği icin gitmiştim boyle bir durumla karşılaştım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?