Ben erkek arkadasimin ailesi ile yakin zamanda tanisacagim arkadaslar. Ne giyilir nasil bir ortam oluyor. Ne yapmak gerekiyor. Cok heyecanli olursak nasil bastirmaliyiz. Daha onceden tanisanlar varsa yardimci olabilir mi
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
canım öncelike doğal içten ve kendin gibi ol normal giyin ne abrtılı olsun nede çok sade olsun giderken de jest olsun die ufak bir buket yaptırabılrsın heyecan ypmamaya calış yaparsan da su ıste su iç :) zaten konuştukca ortama alşırsın şimdiden bol şans diliyorum
Kendin olmaya çalış ve çok plan yapma yeter. Kafamda bir sürü şey kurmuşken erkek arkadaşımın ablasıyla bir iş toplantısında {aynı meslekteniz} karşılaştık. Üzerimde normal kıyafetler vardı, planladıklarımı giyemedim bile :) Kendin ol, hangi kıyafetle rahat oluyorsan onları giy yeter.
canım öncelike doğal içten ve kendin gibi ol normal giyin ne abrtılı olsun nede çok sade olsun giderken de jest olsun die ufak bir buket yaptırabılrsın heyecan ypmamaya calış yaparsan da su ıste su iç :) zaten konuştukca ortama alşırsın şimdiden bol şans diliyorum
Cok cabuk heyecanlanabilen biriyim ne yazikki :/ ve kayinvalide ile tanismakta bir kizi bir hayli heyecanlandiriyor ne yazik ki. Kiyafet olayinda da dediginiz gibi rahat ama bi o kadar da sik seyler giymeye ozen gosterecegim :) cok tesekkur ederim yorumunuz ve yardiminiz icin :)
Kendin olmaya çalış ve çok plan yapma yeter. Kafamda bir sürü şey kurmuşken erkek arkadaşımın ablasıyla bir iş toplantısında {aynı meslekteniz} karşılaştık. Üzerimde normal kıyafetler vardı, planladıklarımı giyemedim bile :) Kendin ol, hangi kıyafetle rahat oluyorsan onları giy yeter.
Plan yapmiyorum acikcasi ama bazi geceler dusunuyorum :) ne giysem ne desem ne etsem diye. Sanirim bos bir dusunce cunku boyle seyler planla pek olmuyor :) yorumunuz ve yardiminiz icin cok tesekkur ederim sagolun :)
Bence kendin ol canım.
Olmadığın biri gibi gösterirsen kendini, yarın öbür gün işler ciddileştiğinde sürekli bu insanlar çevrende olacak. Seni hep o tanıdıkları halinde görmek isterler göremeyince de karmaşaya düşerler. Gerek yok bunlara. Kendin ol. Doğal ol. Nazik ol.
Tabiki üslubun çok önemli. Bol şans:)