tecrübelerimle oluşturduğum yeni diyet maceram.fikirlerinizi merak ediyorum

echoo

Her şey güzel olacak elbet.
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2009
885
289
648
İstanbul
Merhaba arkadaşlar.Uzun yıllardır bu sitede üyeyim.çok faydasını gördüm her anlamda.ne yaşarsan yaşa yalnız değilsin çünkü bu sitede.
Öncelikle şunu belirteyim.1.58cm boyunda 23 yaşında bir bayanım.doğduğumda olmasa bile 5 yaşımdan sonra hep gürbüz bi çocuk oldum.Zaten 10-11 yaşlarındayken regl görmeye başladım.ilk başta korksakta doktor bize bunun normal olduğunu tükettiğimiz besinlerin eskisi gibi doğal olmadığı için böyle sonuçlar doğurduğunu söylemişti.ben daha da kilo aldım tabi.

ilk büyük rejimimi 6.sınıfa giderken yaptım. 68kilodan 52 kiloya düştüm.sadece sabah kahvaltısı ve aksam yemeği yiyordum.tabi ergenlikte böyle bi rejim yaptığım için boyum uzamadı.bunun ceremesini çok çektim.yine de zayıflamak güzel gelmişti.yaşım küçük olduğu için olayın ciddiyetinin tam farkında değildim.

uzun bir süre zayıf kaldım ama sonra tekrar kilo aldım.lise sonda ikinci büyük rejimimi yaptım 75 kilodan 58kg'a düştüm.bu rejimim daha düzenli ve bilinçliydi.her gün yürüyüş yapıyordum.hareketli bi hayatım vardı okul dershane derken koşturup duruyodum.3 ana 3 ara öğün besleniyordum.ve maydanoz suyu tüketiyordum.sabah peynirli sandvic oglen corba salata aksam sebze yoğurt türünde besleniyodum.haftada bi iki kere sütlü tatlı yerdim.

üniversiteye başlayınca yurtta çok kilo aldım hazır yemek tükettiğim için.üniversite 1in sonunda ayrı eve çıkınca bir rejim daha yaptım.75ten 62kg'a düştüm.1 ay boyunca spor salonuna gittim ve ciddi bir şekilde inceldim.beslenme düzenimde gayet dengeliydi.sabah erken kalkar yürüyüş maksadıyla alışverişe giderdim.erkenden kahvaltı yapardım akşam 7den sonra bir şey yemezdim.

bu kilomu 2 yıl kadar korudum.ama yazları ailemin yanına gelince ipin ucu kaçıyordu.üstelik ben yemek yapmaya bayılan biriydim.ve olan oldu 2011 yazında 85 kilo oldum!1.58 boyunda 85 kilo bir genç kız hayal edin.o her zaman övülen yüzümün güzelliğide fayda etmiyodu artık.hiç unutmam edremite tatile gitmiştik.denize girdiğimde öz abim ve amcam benimle alay ederdi.hayatımın en berbat tatiliydi.babam bile "artık yeme kızım" derdi.bense ağlayarak çikolata kurabiye yerdim.

ramazan geçtikten sonra 85 kiloyla 1 eylülde rejime başladım.programım şu şekildeydi:

sabaheynir,zeytin,domates,1 dilim kepek ekmeği,yumurta

ara:1-2 top sade dondurma veya 1 dilim karpuz

öğle:salata,çorba,ayran,1 dilim ekmek

ara:1 porsiyon meyve

akşam:salata çorba ayran

hergün en az 30 dk bantta yürüyüş yaptım,bol su,yeşilçay ve acıbiber tükettim.20 gün evden dışarı çıkmadım ve 20 günde TAM 5 KİLO verdım.

sonra okul açıldı ama kilo verdiğim için mutluydum az da olsa güvenmeye başlamamıştım kendime.daha sonra bu diyetimi protein ağırlıklı bi diyete çevirdim.her öğünümde protein ve sebze tükettim.yeri geldi yiyeceğimi yanımda taşıdım.hiç olmazsa çantamda meyve olurdu mutlaka.haftada bi iki sütlü tatlı yerdim.bazen öğün olarak simit ayran tüketirdim.ya da fast food istediğimde junıor küçük menülerden yerdim ama arada gayet düzenli bi beslenme programım vardı.her gün acı biber ve yeşilçay tükettim.leslie ile evde spor yaptım.laleliden fındıkzadeye yürüdüm. böylelikle 4buçuk ayda 85 kilodan 66 kiloya düştüm.ama 55 kilo gibi duruyodum.protein ağırlıklı beslendiğim için kas kaybı olmamıştı.

ben şu pis boğazımı bi tutabilseeeem ah ah:26: bi de herkes beni gaza getiriyodu aman sen güzel yapıyosun bi pasta yap yiyelim aman mantı yap aman börek yap.yaptıklarımdan yiye yiye yine 85 oldum.bakın vediğim kiloları almamın tek sebebi homini gırtlak yemem ve sporu bırakmam.çünkü pekmezinden tahinine bulgurundan patatesine herşeyi yemiştim zayıflarken.ölçü porsiyon kavramı yok bende bir şeyi seviyosam bıkana kadar yerim.1 kutu dondurma,4 dilim pasta gibi.lezzet düşkünüyüm ben!

Anam ne kadar uzun yazdım ben ya okuyanlar hakkını helal etsin valla.artık uzmanlık alanım oldu diyetler zayıflamalar.

3 kilo biraz dikkat ederek verdikten sonra tam bi rejime başladım.1nisanda 82 kiloydum bugün 77.7kiloyum.yani 27 günde 5 kilo verdim.yine protein ağırlıklı rejimimle.
arada çok bozduğum oldu.dondurma,iskender,pasta,cips ama yolumu buldum artık.eğer öğlen iskender yediysem akşam yemeği yasak bana.ya da akşam magnum mu yedim o zaman ertesi gün her öğünümden bi çeşit azalacak!sabah peynir yemicem öğlen sadece corba icicem aksam da sadece salata.ama yok bozmadıysam rejim listem şöyle olacak:

sabah:biraz peynir,bi iki ceri domates veya salatalık,1 yumurta,1 yeşil zeytin,2 dilim kepek ekmek,yeşilçay

ara:1 bardak light süt veya ayran,küçük bi avuç kurt üzümü(çok faydalı)

öğlerta boy bi kasede (tavuklu,yumurtalı,ton balıklı ya da peynirli) yeşil salata,1 kepçe corba(unlular hariç), ayran veya yoğurt

ara:aynı

akşam:öğlenin aynısı

bol yeşil çay,bol su,bol yürüyüş

şimdi bakınca size az görünebilir ama 2 gündür uyguluyorum ve hiç zorlanmadım.meyve az diyebilirsiniz yaz meyvelerinin cıkmasını bekliyorum özellikle kiraz zaten zayıflamak isteyen biri meyveyi biraz kısıtlamalı.bu liste benim en iyi kilo kaybı yaşadığım liste.zaten bakınca pek bir eksik yok bol süt ürünleri,protein,sebze var.salatamı yanımda taşırım okula giderken.çorbayıda okul yemekhanesinden alırım bitti gitti

ekmek tüketme alışkanlığım pek yoktur sabah kahvaltısında zorla yerim.pirince bulgura da düşkün değilimdir.valla bayadır düzgünlediğim için canım pek tatlı da çekmiyor.ama çok istersem tatlandırıcı light süt,light yoğurt,çilekle milkshake yapıyorum kendime.ya da dukan usülü tatlılarda cok başarılı

spor konusunda aslında fikrinize ihtiyacım var.ben platese veya fitness a gideyim diyorum ama şu anda nerden baksanız 17 kilo fazlam var.bu aşamada böyle kondisyon sporları kas yapar mı bunu istemiyorum açıkcası. amacım incelmek. özellikle baldırlarım,basenlerim ayrı özgür bireyler oldular.isim vercem yakında onlara yani yoksa şidmilik ciddi bi kilo kaybı yaşayana kadar leslie ile spor yapayım kosu bandında da hızlı tempo yürüyeyim yeter mı dersiniz?

ben elimden geldiğince girip sonuçları yazıcam buraya.ben sabırsız hatunum her gün tartılırım mutlaka

okuduğunuz için şimdiden teşekkürlerr

yazdıklarınızı keyifle okudum ama sürekli kilo alıp vermek vücududa yormuş olmalı birde sanırım çabuk alıp çabuk veren bir vücuda sahipsiniz.ben hiç rejim yapamıyorum ama elimden gldiği kadar dikkat ediyorum suyu yeşil çayı hayatımda tutuyorum birde yürüyüş yapıyordum ama oda sıktı zira gittiğim park havalar ısınınca çocuklar tarafından işgal edilip yürünmez hale getirildi malesef koşu bandımız yok 1.5 yıllık evliyiz daha borçlarımız var yoksa eşim çok istiyor almayı neyse uzatmayım istersen sana arkadaş olabilirim benim kilom şuanda 75.4 bende 60 olmak istiyorum benim için hayal biliyorum ama hedefim o..şimdilik evlendiğim kiloya dönmek istiyorum 68 kg la evlendim bi baktım 2 hafta önce 76.7 miydi neydi şimdilik 68 e ineyim sonra atmışa doğru dewam etcem inşallahçok kötü birşey ya kilolu olmak basenlerimle başım dertte ama artık severek yaptığım bir spor var oda ip atlamak evde ip atlıyorum.50 tane atlayıp biraz dinleniyorum sonra bida atlıyorum 50 tane derken 250 yaptım dün gittikçe arttırcam günde 1000 yapabilirsm haftada 1 kg mı yediklerime biraz dikkat ederek rahatlıkla verebileceimi düşünüyorum ben muğlada yaşıyorum bundan sonra çok sıcak olur akşamüstü anck çıkılır yuruyuşe gidebilirsem giderim bende..inşallah birlikte zayıflarız

uzuuun yazımı okuyup cevap verdiğin hatta bana eşlik ettiğin için çook teşekkür ederim
bilerek tüm diyet hikayemi yazdım. yani rejim yapmak benim için yabancı bi durum değil bunu anlatmak istedim.evet olumsuz yanları oldu sık rejim yapmamın ama vücudumu tanıdım nasıl zayıflayacağımı hangi besinlerin bende işe yaradığını öğrendim.

basen sorunu bende çok fazla yani şöyle söyleyeyim üst beden 38-40 alt beden 44 ve üstü. ben alt bedenim incelsin o kalın baldırlarım gitsin istiyorum.basen çok fen bir şey ya.zaten 60 olmak istiyorum ben çünkü çok zayıf sevmem.ele geleyim azcıık

ip atlamak süpper fikir.bende atlayayım.eğer bu sıcaklarda yürüyüş yapamam yürüyüş bandımda yok dersen sana leslie senson videolarını öneririm.muhteşem bir şey.yorulmadan spor yapıyosun ama etkisi tartışılmaz üstelik çok zevkli. tv nin karsısına geciyorum sevdiğim diziyi izlerken bi yandan da leslie acıyorum laptoptan.hem izliyorum hem yapıyorum

hadi bakalım yolumuz açık olsun.sen kendi evli olduğuna göre kendi yemeğini felan hazırlarsın yağını tuzunu azcık kısarsın.kendine uygun hazırlarsın miss gibi ya ben napayım babam pideci benim annem desen envai çeşit yemek yapar.ama azmediyorum yemiyorum kendi salatamı yapıyorum.

hihi çok heyecanlandım.ya bi gönül meselesi de var buluşmadan önce baya zayıflamak istiyorum

bak bak sen mesele anlaşıldı şaka bir yana tabiki herkez ister güzel fit bir vücut bende hep iri yapılıydım beden olarak hemen hemen aynıyız ama ben 160 boyundayım.o dediğin kadın ingilizce mi konuşuyor anlamak gerekmiyormu izlerken inşallah beraber verebiliriz ben de çok istiyorum inanki

kadın ingilizce konuşuyor ama sıkıntı yok.hareketleri yaoıyosu.evde yürüyüş yapmak gibi inan hiç yormuyor.youtubye yazarsan cıkar:)
evet fiziklermz benziyo 2cm fark atıyosun basna onsallah zayıflarız

baska da kimsenin dikkatini cekmemişim

olsun yanlız değilsin bende yarın tartı günüm inşallah almamışımdır çünkü bu haft çok yedim dikkat edemedim eşimin doğum güüydü haliyle rejimi bozduk of hep bi bahane çıkar zaten bu arada bundn sonra haftada bir kez aç karnına tartıl lütfn

merhaba kendiniz anlatmışsınız öykünüzü ne yapıyoruz sağlıklı beslenip bi daha da yemeyip kiloları almıyoruz. günlük listelerinizi yazın buraya günlük yazınca yiyemiyor insan sorumluluk hissediyor. yaşın çok genç biraz dikkat ve sporla hemen verirsin ki defalarca tecrübe etmişsin bunu. benim tavsiyem diyet boyunca herşeyden ye ama az ye sonra diyeti bırakınca insan kendine engel olamıyor yiyor da yiyor

benan nerelerdesin canım yoksun bayağıdır yada denk gelmiyoruz. canım nasıl gidiyor rejim

yasemincim sen sevgili günlüğe katılıyorsun ben orda pek kendimi hissettiremedim çok kişi olunca aralarda kaynıyor hep konuşulanlar arkadaşlara lafım yok hepsi çok iyi ama ben bu hafta saece 200 gr eksik çıktım moralim çok bozuk anlatamam...birde bebek için uğraşırken sürekli ip atlamak iyi mi kötü mü bilemedim bugun yeğenlerim bendeydi onları parka çıkardımm sen nasılsın nasıl gidiyor sen başarılısın maşallah

Tatlım yazdıklarını zevkle okudum ve şu anda da tekrar diyete başlayıp karar verdiğin için sevindim:) B'nde aynı senin gibi hayatım diyetle geçiyor:) bi aldım bi verdin:) ama son 2 yıldır kilomu koruyordum taki evlenene kadar evlendim ve kilo aldım 60 kiloydum geçen yaz ve bi baktım 69 olmuşum o kdar kötü olmuştum ki hemen diyete başladım ve 1 aydır aynen senin dediğin gibi protein ağırlıklı diyetteyim ve 4 kilo verdim 65 kilodayım şu an tabi 5 kilom daha var ve verene kdar da devam:) seninde azmini gördüm kendime benzettim inşallah istediğimiz kilolara ulaşıp bidaha da almayız:) paylaşmak bu forumda diyetlerimizi duygularımızı yediklerimizi paylaşmak çok fayda veriyo üstelik:)

ip atlamak çok kalori yaktırıyor ama söylediğin gibi hamile kalmak isterken sıkıntı yaratmasın yine yeni yeniden leslie sansone ile yürüyüs videolarını öneriyorum yaparken hiç yorulmuyosun ama aksam bacaklarında sızı oluyor.gecen sene 19 kilo vermemde çok etkili oldu.sadece 20-25 dk süren bi egzersiz

günlük yazmaya çalışıcam ama okuyan bi insan olduğum için 4 saatim yollarda geçiyor vakit kaldıkça nete giriyorum ama karar verdim telefonumdan girip yine de yazıcam akşamları gün içinde ne yediğimi

ya aslında ne yapmam gerektiğini o kadar iyi biliyorum ki.neyin sağlıklı neyin sağlıksız olduğunu,neyin kilo verdirdiğini ama işte bu pasta börek yapma isteği yok mu misafire bayılırım herkes gelsin ben hazırliim yiyelim içelim çok mutlu olurum

ama kilo vermem lazıım erkek arkadaş adayımla görüşücez yakında çok heyecanlıyım.kilom olduğunu biliyo ama tabi yine de hoş görünmek istiyorum ona.ne kadar beni beğendiğini hebire dile getirse de bizim hikaye de değişik varya.lise sonda tanışmıştık onlarıno kulunda misafir öğrenciydim ben.çok hoşlanmıştım ondan hatta baya baya ağlamıştım onun için.5 yıl sonra buldu beni çocuk 2 aydır konuşuyoruz hihih bi cilve patlaması bi kikirdemeler bende görmeniz lazım her gün saç baş makyajj daha da güzel olmam lazıııım.

çok sevindim yazdığın için canım.azmin elinden bir şey kurtulmuyor gel gör ki boğazımı tutabilsem.benim hep kilo problemim oldu hep balık etliydim yani en zayıf dönemimde bile.ya kendime güvenim var yani şu halimle de beğeniliyorum ama daha zarif olmak istiyorum kıyafet bulmada sıkıntı yaşıyorum çünkü:26:

evlenince kesin bende kilo alırım ya.erkek arkadaş adayım boğazına çok düşkün ve benim yemek yapma kabiliyetimi biliyor.bi de sürekli biz evlenince biz evlenince deyip duruyor yani bana da pek uzak değildir belki evlilik hahahahaa dikkat etmem gerek her türlü.

protein diyetleeri cidden faydalı ama kaliteli protein tüketmekte fayda var.keşke tavuklar ve yumurtalar doğal olsa gdo lu hormonlu hormonlu zararlı şeyleri tüketiyoruz ben daha çok kırmızı et ve balık tüketmeye çalısıyorum ya da hindi eti felan.ama tavuk yumurta yediğimde oluyor yani.

ya aslında ögün porsiyonlarını azaltıp ara öğünleri de süt yoğurt gibi hafif seyler tercih etsek kesin zayıflarız.bence bizim yaptığımız en büyük hata ara öğün ve ana öğün porsiyonlarını ayarlayamamız. mesela öğle ve akşam koca tabak salata,3-4 ızgara 1 kase yogurt yersek aslında ara öğün yapmasakta olur.bence porsiyonları küçültüp öyle ara öğün yapmak gerekli.mesela bi ortaboy kase salata,2 parca tavuk ufak bi kase yoğurt yediğimizde ara öğün tüketirsek dengeli kalori alırız.nacizane düşüncem.

yani ya babalar gibi 3 ana öğün yapmak lazım ya da mütevazi 3 ana 3 ara öğün

hepberaber zayıflayalım inşallah kızlar

inşallah canım amin en kısa sürede incecik olalım

bu arada dün ne yedğimi paylaşayım sizinle

uyanınca 1 avuc gojiberry 1 bardak ılık sireli su

SABAH:1 yumurta,1 salatalık,2 çeri domates,1 ince dilim kepek ekmek,1 kibrit kutusu peynir,1 yeşil zeytin, yeşilçay

ÖĞLE:bi kase salata ve 3-4 kaşık kıymalı yumurta,1 ince dilim kepek ekmek

AKŞAM:bi kase salata,1 bardak ayran,2 köfte,1 dilim kepek ekmek

aslında bu menü pek bana uygun olmadı.yani ben daha çok çorba salata tarzı beslenmek istiyordum ama aksam dusarı cıkınca mecbur değişti menü.ahhhh şöyle bi ay işim olmicak evde rejimimi sporumu babalarrrrr gibi yapıcaaam.1 ayda en az 7 kilo veririm o derece iddialıyım

heee bu arada benim geçen sene acayip güzel şık bi eteğim vardı.koton dan almıştım 42 beden mavi dar bi etek üzeirnde krem,kahve,yeşil küçük kelebekler var herkes bayılıyodu.gecen hafta denedim olmamıştı.dün tesadüfen denedim fermuarı bile çektim rahatça da yürüdüüm hatta uzun bi hırkayla şu an bile giyebiliriim ama azcık daha gitsin kilolar

77.300 cıktım dün.yani 1 nisan 30 nisan arasında tam 1 ayda 82den 77ye düştüm.arada iskender,magnum,dondurma,tatlı,börek,patates kızartması kaçamakları olsa da 5 kilo fena değil değil mi

Çok samimi çok güzel yazmışsınız. özellikle baldırlarım,basenlerim ayrı özgür bireyler oldular.isim vercem yakında onlara yani demenizle de kendimden geçtim .
Umarım tez zamanda istegimize ulasiriz. Ben de 1.75im 105 kiloyum 65 olmak istiyorum

ay canım teşekkür ederim içimden geldiği gibi yazıyorum.buraya çok alıştım çünkü yıllardır maşallah boyun uzunmuş bu büyük avantaj senin için.ama bence kendine önce ufak hedefler koy.mesela önce 90 olucam sonra 80e düşücem gibi devam ettir yoksa psikolojik olarak yıldırırsın kendini.inşallah hep beraber sağıklı bir şekilde en kısa sürede kilo veririz.

basenlerim öyle valla ama onu benim başka bi derdim var.ya ben kilo verdikçe benim göğüslerim küçülüyoo. ben çok seviyorum onları ya şekilleri şemalleri çok güzel tam kıvamındaydı ama bugün dikkat ettim küçülmüş ve sarkmışlar. off ya en değerli mal varlıklarımdı onlar benim.kara bahtım kör talihim ya babalaaaar gibi 44 beden kalçam erimiyo da 80bedencik ciciklerim eriyo.hayır hebire kilo alığ vermekten sarkmışlar bi de :26:

bu arada bugün sabah:kepek ekmeğine tost,biraz karper penir,4 ceri domates,2 yesil zeytin yedim.yeşilçay içtim.

öğlen canım yemek istemedi bende 2 yemek kasıgı nesfite 4 cilek dogradım süt katıp onu yedim.

ara:2 kayısı

akşam:3 ceri domates,1biber ve küçük tatlı patatesi soteledim yanına bi parca tavuk yedim 1 bardak ayran içtim.

sabah leslie yaptım 25 dk bi de bi ara havaya girdim 20 dk kadar dans ettim göbek attım

merhabalar.bugün tartıldım ve 76.9 kg çıktım.inşallah bu hızla devam eder.

sabah 1 yumurta yedim.1 saat sonra 1 kase az şehriyeli tavuklu çorba içtim.
öğlen 1 kepçe mercimek çorbası ve bi kaç parca et-patates sote yedim.
akşam 1 kase az şehriyeli tavuklu çorba,1 orta boy kase tavuklu yeşil salata yedim.

bugün çok hareketliydim spor yapmayı düşünmüyorum.3 gün boyunca evdeyim iyi beslenmeyi ve leslie yapmayı hedefliyorum.inşallah 75li rakamları görürüm

Nasıl bu kadar motive olabiliyorsunuz?

çünkü başka çarem yok.

yani ben hayatımın her döneminde kilo problemi yaşadım.kafama takmadığım dönemlerde oldu kendimi kötü hissedip salya sümük ağladığım dönemlerde. istersem hiç takmam istediğim kadar yerim umrumda olmaz.çünkü yemek yerken mutlu oluyorum ben ama şöyle bi durum var kilo verip kendimi sağlıklı ve güzel hissettiğim dönemde daha mutluyum.

yani kiloluyken sadece yemek yemekten mutlu oluyorum.ama zayıfken aynaya bakmaktan,saçımı makyajımı özenle yapmaktan,gezmekten dolaşmaktan hatta dans etmekten ne bilim ya her şeyden daha da mutlu oluyorum. daha çok şeyden mutlu olmak varken neden sadece tek bir şeyden mutlu olayım ki?

inanın ben kimse için değil kendim için zayıflıyorum.geçen yaz hayatımın en fit en güzel en alımlı ve en mutlu yazıydı.kot pantolon bedenim 28e kadar düşmüştü.dar etekler giyebiliyodum. yolda yürüdüğümde bana çevrilen gözler gururumu okşuyodu. bakın o kadar da zayıf değildim 70 kilo civarıydım boyumda 1.58 ama en az 15 kilo gibi bi yükten kurtulmuştum.insanların sizden beklentisi 0 beden olmanız değil zaten.ben aşırı zayıf olursam güzel olacağımı da düşünmüyorum.arkadaşlarım bana iltifat ettiğinde kilom var ama dediğimde aa sana yakışıyor hiç te kilon yok diyorlardı oysa boyla orantıladığımda en az 10 kilo daha fazlam vardı yani.

ben kendimi güzel hissettiğimde yani özgüvenim tekrar yerine geldiğinde kilo vermeyi bırakıp kilomu korumaya geçerim.hiç bi zaman aman 45 kilo olcam diye hırs yapmam.hatta şu anda en uç hedefim 65 kilo.ki dediğim gibi aslında benim için yine fazla bi kilo.

benim her dönem kilo alma sebebim başka oldu.bazen dışarıda çok vakit geçirip hazır yemek tükettiğim için kilo aldım.bazen çeşitli tarifler deneyip,hamur işine abandığım için aldım.2011 yazında en kilolu ve en özgüvensiz dönemimdi.amcamlar babamlar elimde salatalık bile görseler yeme artık diyolardı bana.bende inadına aglayarak daha çok yiyodum.psikolojik olarak tamamen çökmüştüm.1 ay evden çıkmadığımı bilirim çünkü ben hiç o kadar kilolu olmamıştım.

ama sonra kendimle konuştum.nereye gidicek böyle.benim hayal ettiğim şey bu mu?oysa ben hep çok şık giyinmeyi zarif olmayı istemiştim.bi karar verdim ve rejime başladım.önce alışverişe gittim gerekli her şeyi aldım.kadınlar kulubünün çok faydası oldu bana bilgilerden tecrübelerden başarı hikayelerinden faydalandım ve başladım rejimime.

bir de şunu bilincindeyim.ben hep balık etli bi bayan olucam! ben hayatım boyunca dikkat etmek zorundayım çünkü yapım bu.kendimi böyle kabul ettim artık.rejimim bittiğinde elbet istediğimi yicem ama dengelemeyi bilmek zorundayım.yani öğlen iskender,üstüne pasta yediysem akşam ve ertesi gün çok çok hafif beslenmem gerek.bi şekilde günde en az 25-30 dk hareket etmem gerek.bu böyle artık kendimi biliyorum tanıyorum.bedenimi böyle kabul ettim olabildiğim en güzel bedene sahip olmaya çalışıcam ama asla daha fazlasını istemicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…