Tecrübe sahibi olanlardan Yardımmm!!!

Merve_90_90

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2018
26
11
88
34
Kızlar Merhaba1 yıldır evliyim Fakat evliliğimin ilk günlerinde lanet vajnüsmüs problemim olduğu için henüz son 2 aydır düzenli ilişki yaşayabiliyoruz. Son ay reglimde 2 gün gecikme oldu fakat dün akşam koyu kahverengi,hafif kan geldi.Ama benim reglimin ilk günü böyle geçmez bende yerleşme kanaması olabilir mi diye düşündüm bugün test alıp yaptım negatif çıktı Bu konuda çok stres yaptığım için reglim azcık geldi yoksa erken test yaptığım için mi negatif çıktı anlayamadım bi türlü. Bu konuda tecrübeli olan arkadaşlardan destek bekliyorummm Lütfennnnn

Mrb canm yerlesme kanamasi adetten bir kac gun once olur. Adette olmussundur galiba

Merhaba evet reglde oldum sonra boşuna umutlanmışım testim negatif çıktı zaten
Umudunu kaybetme canm ben bir yil korunmadm olmadi en sonunda oldu cok sukur hamileym darisi sana olsun ama daha 2 aydir deniyorsnz hemn olmamasi cok norml sakin stres yapma olur Allahin izniyle

Yaaa Amin inşallah Sizin adınıza sevindim çok güzel bir duygu olmalı Ovülasyon testi aldım bende onu denicem bu ay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…