Tecrbelerinize ihtiyacm var, bana bir akl verin ltfen...

Benım nısanlım sımdıden soyluyor..en fazla gezmelerın bı hafta olur dıye...sımdıden hak verıyorum ama evlenınce bakarsın benımde sınırıme dokunabılr bu durum...gercı benım aılem burda...

Benım nısanlım sımdıden soyluyor..en fazla gezmelerın bı hafta olur dıye...sımdıden hak verıyorum ama evlenınce bakarsın benımde sınırıme dokunabılr bu durum...gercı benım aılem burda...

Neden hak veriyorsun?

Sende ona Annenlere sadece haftada 1 defa gidicez...diye söyle bakalim, oda sana hak verecekmi?

malesef öyle canım biliyorum onunla gidince ne değişecek kıymetimimi bilecek 4 senedir onun istedikleri oldu ben salakmışım gibi hep o beni yönlendirdi kızlar kıyafet konusundada onun istediği gibi giyiniyorum aman morali bozulmasın diye çıkar dediğini çıkarıyorum al dediğini alıyorum ama şimdi en ufak tartışmamızda sen akıllanmayacaksın diyor yok yani seven yaranamıyor.

saçmalama canım,şimdi evlenince onun yanından ayrılmam diye düşünebilirsin ama ozaman gözün düşer 1 saat daha fazla kalıyım diye oda derki böylemi anlaştık senle...

Akillanmayan kendisi aslinda!!

Esi tarafindan Bu kadar deger gördügnü sevildigni anlamayan bir adama daha ne demeli?

Üzme kendini arkadasim, hic olmadi ac annenlere telefon onlari cagir....cümbür cemat onlar gelsinler....bakalim o zaman ne halt yiyecek kocan!

ay canım aynen dediğin gibi akıllanmayan görmeyen duymayan ama hiçbişeyide unutmyan o.
anneme diyorumki ablamlar gelirse sizde gelin arabaları kocaman diyorum annem diyorki aman kızım bide bizmi gelelim cümbür cemaat ne işimiz var diyor ablamda 3 günden fazla kalmaz zaten.

Canım haklısın belki,özlemişsindir kardeşini ama ben eşlerin birbirini bırakıpta 10-15 günlüğüne bi yerlere gitmeleri taraftarı değilimdir.Evlendikten sonra eskisi gibi kafana göre yalnız gezip tozma veya tatil yapma özgürlüğüne ne karının nede kocanın sahip olması gerektiğini düşünüyorum. Birazda empati kurmak gerek bence. Aynı şey ona olsaydı senin tepkin ne olurdu. Demekki rahatsız oluyor.Başka çözüm yolları üret bence. Ama diğer konularda kıyafet falan sen haklısın tabi. Güzel güzel konuşarak hissettiğin şeyleri söylesen yararı olmaz mı?Sıkma canını yinede

canım biz güzel güzel başlarız kötü kötü bitiririz eşimin kafasında bir kalıp var ona sokmaya çaılışıyor onun istediği gibi konuşayım onun istediği gibi giyineyim hiç ailemi istemeyim o ne derse o olsun hata yapınca hemen özür dileyip ona sarılıyım öyle olsam hep.kendi duygularımı söyleyince adama fenalıklar geliyor.

valla ben de ailemden uzakta yaşıyorum gidip kalmam hiç sorun olmadı hatta eşim aileni kırk yılda bir görüyorsun der
ona bunu güzelce anlatsan kırk yılda bir görüyorum özlüyorum diye valla evli insanın da annesi annedir babası baba şartlar gerektiriyorsa yalnız da gidilir
eğer bir ay tamamen kalmana izin vermiyorsa arkadaşların dediği gibi orta yolu bulman lazım sen git şimdi bir hafta kal sonra ablanlar beraber dön bir hafta daha kalın sonra da eşini de alır gidersin 15 gün tekrar hem sen hasret gidermiş olursun hem eşin kızmaz köpürmez

canim belki sence kucuk ama bence gurur yapilacak kadar onemli bir laf. yani gercekten agirina gitmis olabilir.

bence ozur dilemelisin. ozur dilemekle dil asinmaz. ama dilerken de soyle yani icindekileri. ben de cok sey mi aliyorum da her aldigima laf ediyorsun, cok kirildim ben de canini acitmak icin oyle soyledim de. yani oyle bir dusuncem yoktu, sakaydi ama sen de bana ufacik bir istegimden dolayi demedigin kalmadi de.

simdi alsan da kiymeti yok, acikta degiliz, ihtiyacimizi aliyorsun ama baksana bin tane de lafi yedim oturdum de. ustelik beni 2 senedir gormedigim ablacghima gondermeyerel cezalandiriyorsun de.

eger bunda evet ben hataliysam , sen de hatalisin de. eger hatani kabul etmiyorsan, madem her istegimizi karsiliyorsan bundan sonra bana ihtiyacim var dedigimde bidi bidi etme yoksa ozur dilemek zorunda kalirsin, dedigin lafi yersin de.

emoşcum üzüldüm şimdi ya
canım biraz suyuna git derim çünkü eşin sana bişey yapmamış ki
yani ortada büyütülecek bir sebeb yok
o yüzden gerginliğe hiç gerek yok diye düşünüyorum

şu sayfayı her açtığımda konuyu yabancı biri takip ediyor gece bile.kim ya üye olda sende yorum yap kardeş???

sanirim bendee eski dominantligimi yitirmisim kocam beni asimilemi etmis neeklava:
nerdeee o eski bennn

canımm bence eşinin suyuna git alttan al sırnaş birazcık.. özürdile ne olcak ki..öp pişmanım falan de bir seferden bişey olmaz :))))))))ben eşime öyle yapınca hemencik değişiyor!!

canımm bence eşinin suyuna git alttan al sırnaş birazcık.. özürdile ne olcak ki..öp pişmanım falan de bir seferden bişey olmaz :))))))))ben eşime öyle yapınca hemencik değişiyor!!

...................................

Son düzenleme:
eskiden nasıldın şimdi nasılsınki canım?bizde bu gidişle asimile olacaz heralde ya o ya ben:))

canim onceden serttim alttan almak ne bilmezdim..dogru bildigimden sasmazdim..benimki cok akillica tatli dille bir sekilde beni degistirmis uysallastirmisss:mymeka:
bende sasiriyorum bu ben miyim diye..aslinda cokta kotu degil ama bazen degismem beni rahatsiz ediyor..senağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…