Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benım nısanlım sımdıden soyluyor..en fazla gezmelerın bı hafta olur dıye...sımdıden hak verıyorum ama evlenınce bakarsın benımde sınırıme dokunabılr bu durum...gercı benım aılem burda...
Kendini suclama güzelim....o zamanlar insan hep positiv düsünüyor iste..
Iylikten maraz dogar lafi cok dogru....bazen tirnaklarini göstereceksin bu erkek milletine..
Hep onun dedigi olmicak....herseye tamam dedigin zaman sonuclari görüyoruz iste..
Adamlar sanki efendin gibi özgür iradene bile karisiyor...
Umarim fazla tatsizlik cikmadan bu sorununu cözersin canim.:teselli:
Benım nısanlım sımdıden soyluyor..en fazla gezmelerın bı hafta olur dıye...sımdıden hak verıyorum ama evlenınce bakarsın benımde sınırıme dokunabılr bu durum...gercı benım aılem burda...
malesef öyle canım biliyorum onunla gidince ne değişecek kıymetimimi bilecek 4 senedir onun istedikleri oldu ben salakmışım gibi hep o beni yönlendirdi kızlar kıyafet konusundada onun istediği gibi giyiniyorum aman morali bozulmasın diye çıkar dediğini çıkarıyorum al dediğini alıyorum ama şimdi en ufak tartışmamızda sen akıllanmayacaksın diyor yok yani seven yaranamıyor.
anlatmak istemediğimden değil ama merak ettiğinizi tahmin ettiğim için 10 gün konuşmama sebebini anlatıyım.ben kıyafet,dekar tarzı bişeyler almak istediğimi ihtiyacım olduğunu söyledim.birden çıkıştı koleksiyonmu yapıyosun nerde giyeceksin onca şeyi falan dedi.bende ihtiyacım olduğunu olmasa istemeyeceğimi söyledim ki hiç lüzumsuz şeylere para vermem.bu konuşup duruyo ihtiyacını almıyosun eskisinden sıkılıyosun sebep bu açık söyle dolandırma dedi.
bende dedimki iyi be almazsan alma babama söyleyim o alsın en azından bukadar söylenmezdi dedim.buna çok sinir oldu neyinizi eksik etim evin ihtiyacını fazlasıyla almıyomuyum sizi kime muhtaç ediyorum falan köpürdü resmen.bu lafımda ne var bende çok sinirli değildim ciddide değildim söylerken biraz sitemli konuştum sadece belkide naz yapmak istedim aklımca.
bu arada eşim öyle savurgan öyle parasını çarçur eden bir insandırki evdeki lüzumsuz eşyaları görseniz inanamazsınız.bunu duyanda tutumlu biri sanacak gıcıklık sırf.
sanirim bendee eski dominantligimi yitirmisim kocam beni asimilemi etmis neeklava:
nerdeee o eski bennn![]()
canımm bence eşinin suyuna git alttan al sırnaş birazcık.. özürdile ne olcak ki..öp pişmanım falan de bir seferden bişey olmaz :))))))))ben eşime öyle yapınca hemencik değişiyor!!
eskiden nasıldın şimdi nasılsınki canım?bizde bu gidişle asimile olacaz heralde ya o ya ben:))