• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tecrbelerinize ihtiyacm var, bana bir akl verin ltfen...

Canım sen bana koleksiyon mu yapacaksın diye çıkışınca zoruma gitti bende istemeden tepki verdim ama haklısın o şekilde konuşmamam gerekirdi demek bu kadarda zor birşey değil be canım. Kaldı ki 10 gün küs olmanıza değecek bir sebeb değil.

Sen hatanı kabul edip özürünü dilersen eminim ki eşinde özrünü dileyecektir.

İki kelime edip, hem eşini mutlu edeceksin hemde mutlu mesut aileni görmeye gitmek varken niye boşu boşuna birbirinizi kırıyorsunuz ki.

Elbet eşinde o şekilde konuşmakla kesinlikle haklı değil ama bilirsin iş stresi bir noktada bir şeylere yetişemeyeceğini hissedince insan ve üstüne yenilerinin eklendiğini görmek bazen çileden çıkarıcı olabiliyor ve istenmeyen sözler. Belki de kendince başka sebebleri vardır.

Ne bileyim birden alevlenmek yerine sen yüz çevirseydin söylediklerine o senin peşinden koşacaktı gönlünü alayım diye.

canım çalılıyormusun bilmiyorum ama bazı erkekler işte boyle problem çıkarıyor
senin ekonomik ozgürlüğün olsa sormadan alırsın.
bayan herzman çalışmalı kendı ayakları üstünde durmalı
eğer durumunzda iyi ise bu problem olmamalı
iyi değilsede tatli dille anlatılabilir.neden boyle yapms bende anlamadım ama inş düzelir
ısrarcıı olup üstüne gitme derim
oturup düzgün bir şekılde konusup çözebilirsiniz

Sanırım en bÜyÜk nedenı kıskanÇlık
benım eŞımde Öyledır ne konuŞuyonuz bu kadar der aıle baĞları zayıftır
bızım ıse Çok kuvvetlıdır
anlamazlar ama
bence yollamama nedenı kıskanÇlık ve kÜs kalarak bu sÜreyı uzatmaya ÇalıŞıyor

Sanırım en bÜyÜk nedenı kıskanÇlık
benım eŞımde Öyledır ne konuŞuyonuz bu kadar der aıle baĞları zayıftır
bızım ıse Çok kuvvetlıdır
anlamazlar ama
bence yollamama nedenı kıskanÇlık ve kÜs kalarak bu sÜreyı uzatmaya ÇalıŞıyor

evet canım banada öyle geliyor

Son düzenleme:
sen git aileni gör canım kötü bişey değil hakkın o senin zaten daha önceleride doyamadan geliyorum demişsin.

rest çekip gitmek daha büyük sorunlara yol açabilir
zaten 10 gün küs olmayı gerektirecek bir şey de yok gibi görünüyor.
tatlı dille halledersin bence sen.

Valla Benim ailem de 2 saatlik uzaklıkta, ne zaman söylesem annamlere gidelim diye kırmaz beni, ama işi varsa de sen git istesen der... Ama ben kocişimi bırakıp gidemem 1 günlüğüne bile olsa....
Zaten daha uzun kalmam mümkün değil çalıştığım için..
Eşniz beraber gitmeyi teklif etmiş, gönderdiği zamanlarda da 15 gün kalmana izin veriyormuş... Eee daha ne istiyorsun ki.. Diğer arkadaşların gibi 1 ay kalmak.... 1 ay kocandan nasıl uzak kalacaksın, nasıl dayanacaksın.. Ben 1 hafta geçse özlerim valla....
Nasılolsa ablan da gelecekmiş sana o gelir 2-3 gün kalır sonra d aeşinle gider 1hafta 10 gün kalırsınız taam işte...

Bence o babama söylerim alır lafı da senin dediğin gibi hiç de basit komik ve önemsiz bir laf değil... Sen eşinin istediği bir gömleği ütülememiş olsan , sana tuttursa bunu istiyorum ütüle diye.. Desen ki birsürü gömleğin var ütülü, niye ille bunu istiyorsun, git onlardan birini giy desen... Sana amaaan ne gıcıksın, anneme söylesem çoktaaan ütülemişti hiç de senin gibi vıdı vıdı yapmazdı dese kızmazmısın, kırılmaz mısın??? Evlenmeseydin ozaman ananın evinde kalsaydın demezmisin....

Ben eşinin herhangi bir hatasınjı göremedim... Belki varolan elbiselerin yeterli gelmiştir, ona daha ılımlı yaklaşabilirdin.. Ben erkek olsam karım bana senin dediğin lafı dese iyi git o zaman babanın evine o baksın sana derdim....

evli bir kadın 1 ay kalır mı ailesinin yanında?
senin artık kendi yuvan var diğer yerlerde misafirsin ve misafrlik 1 ay olmaz üstüne üstlük topu topu 3 saatlik yok...
10 gün bile çok ya bana kalırsa..bence sen eşinle barış git 1 hafta kal gel adamı daha da sinirlendirme...
ablanlar sana gelsin 1 hafta eşin rahatsız olmayacaksa....

valla canım kusura bakma ama 10 gün yeterde artar aile ile doya doya vakit geçirmeye..
arayı soğutmadan da 2 günlüğüne de gidip geliverirsin yeter..
ben kendi ailemde hiç öyle bişey görmedim gidip kendi ailende değil 1 ay 1 hafta kalmaz kimse..
aileye olan bağlılık onlarda kalarak ölçülmez..
ben de yeni nesilim ama şimdi bu yeni nesil de moda kocayı bırakıp kendi ailelerinde aylarca kalmak...
eskiden ulaşım araçları yokmuş gittinmi kalırmışsın ya da hiç gitmezmişn ama şuanda gayet ulaşım gelişmiş bi durumda...
o zaman eşin de ben aileme bağlıyım deyip seni bırakıp gitsin 10 gün 1 ay annesinde kalsın...hoşuna gider mi?
biraz çift taraflı bakalım olaylara kimse de kadın erkek farklı nidaları atmasın her iki durum da aynı benim nazarımda...

1.si bencede eşiniz haklı ve ağır bir laf olmuş.bence tatlılıkla gönlünü alın
2. si bana göre de bir ay kalmak çok fazla, tamam özlemiş olabilirisniz hasret gidermek istiyor olabilirsiniz

bence, eşinizle tatlı tatlı konuşun ve bu küslüğü bitirin, sonra giidn 5 gün kalın, cuma akşmaı evinize dönün eşnizle 2 gün geçirin dolu dolu, ihtiyaçlarını görün, yemeklerini hazırlayın vs., pazartesi gene kalkar gidersiniz eşinizlede haftasonu beraber dönersiniz evinize.

hayatta herşey olabilir bakın, benim annem anneannem çok rahatsız diye hastanede haftaiçi başını bekler haftasonuda babama gelirdi, ki aynı 2 saatlik mesafe, babam hayatta annemden ayrı kalmaya alışık değildir, hep yanında ister (büyük aşk ) babam hastalık nedeniyle anneme serzenişte bulunmamıştır ve kalp kriiz bir geçirdi bir akşam, allahtan annem evdeydi o akşam ve ertesi gün anneanneme gidecekti annem ,insanın başına ne geleceği belli olmaz, eşinizin gönlünü alın ve ne ablanızdan hasret kalın nede eşinizle aranız huzursuz olun

canim bir ay ailende kalirken esin evde tek basina ne yapacak bunu hic dusundun mu???biraz sabret hem esin yaninda olacak daha ne istiyorsun aileni tek gormekte uzun kalmada ki israrin ne anlamiyorum..:bbo:
esinde senin ailen..

Son düzenleme:
Vallaha canim yorumlarin aksine ben seni yerden göye kadar hakli buluyorum!

Kendine gelince parayi bol bulup harcayan, sana gelince pintilik yapan
Kendi ailesini her allahin günü gören saatlerce ordan cikmak istemeyen
Kirkta yilda bir Ailene gittigin zaman burnundan getiren bir adama cok bile taviz vermissin....

Zaten yüzde 99 kadinlarin ortak noktasi bu degilmi...aman tatsizlik cikmasin, aman huzurumuz kacmazsin diye susariz, haklida olsak hakkimizi aramayiz, kocami daha cok kizdirmayim diye hep sineye cekeriz....ama olan bize olur aslinda.....icimize ata ata dert sahibi oluruz....:çok üzgünüm:

Simdi bu durumda esin olsaydi, sen hayir 15-20 gün sonra git aileni gör deseydin, o lafi neresine takardi acaba???:kızgın:

Söyledigin lafida hak etti bana göre...

Simdi ben olsam ne yaparim cok iyi biliyorum ama sanada yap diyemem arkadasim...
Esini al karsina konus, yaptiginin cok büyük haksizlik oldugnu söyle...:kahve:

Allah yardimcin olsun.:teselli:

canım ya aslında istediğim çok şey değil amacım tek kalmakta değil diyorumki ben yarın birgün gideyim sende 15 gün sonra izin alabilirsen gel 15 günde senle kalırız diyorum keşke izini olsada 1 ay birlikte kalsak buarada kaynanamlarda ailemin olduğu memlekette gidince tabi onlardada kalıyorum 1 ay sadece kendi ailemde değil.anlaması lazım bilmiyorum kendinizi benim yerime koyun.burda kalınca stresim ona yansıycak oda tavır yapıyorum diye bana kızacak şu 15 gün birbirimizi yeyip otururuz heralde.

gülsümcüm sağol tatlım inan hep dediğini yaparak kaçgün kal diyosa okadar kalarak çok şımarttım sanırım şimdide ben gidecem deyince afallıyo adam.ahh ah yine benim suçum başta niye bukadar yüz verdimki.
kızlar yorumlarınız beni suçlasada teşekkür ederim rahatladım şuan.annemlere arayıp söylesem annem hemen atlar aman kocan nezaman istiyosa ozaman gel kızım aman kokmayın diye:)
bi taraftanda çok bekliyorlar beni ve kızımı o ayrı tabi burda ne oluyo bilmiyorlar ama nezaman geliyosun herkes seni soruyo falan diyolar ya

Bence baktin ki seni göndermiyor sen ablanmalri cagir onlar gelsin bi kac gün kalip belki seni de alip götürürler.
Madem seni kiskaniyor görüsn sizi gözünün önünde iliskinizi daha da catlasin:)))

Benim eşimde aynı bu modelden.Yıllarca yani tam olarak söyleyeyim 20 yıl boyle idare ettim.Ama sonunda anladım ki çok fazla taviz vermişim.Senin eşin gibi sınırladığı zamanlarda alttan almamalıymışım.Çok yumusak huylu bir insanımdır.Fakat yıllar sonra bana söylediği bazı kelimelerden sonra anladım ki yumusklık yapmanın da cok iyi olmadığı.Savunalım bazı haklarımızı arkadaslar,yoksa haklarımız gasp ediliyor ne yazık ki..

gülsümcüm sağol tatlım inan hep dediğini yaparak kaçgün kal diyosa okadar kalarak çok şımarttım sanırım şimdide ben gidecem deyince afallıyo adam.ahh ah yine benim suçum başta niye bukadar yüz verdimki.
kızlar yorumlarınız beni suçlasada teşekkür ederim rahatladım şuan.annemlere arayıp söylesem annem hemen atlar aman kocan nezaman istiyosa ozaman gel kızım aman kokmayın diye:)
bi taraftanda çok bekliyorlar beni ve kızımı o ayrı tabi burda ne oluyo bilmiyorlar ama nezaman geliyosun herkes seni soruyo falan diyolar ya

Kendini suclama güzelim....o zamanlar insan hep positiv düsünüyor iste..:delphin:

Iylikten maraz dogar lafi cok dogru....bazen tirnaklarini göstereceksin bu erkek milletine..
Hep onun dedigi olmicak....herseye tamam dedigin zaman sonuclari görüyoruz iste..

Adamlar sanki efendin gibi özgür iradene bile karisiyor...:kızgın:

Umarim fazla tatsizlik cikmadan bu sorununu cözersin canim.:teselli:

Back