Tecrbelerinize ihtiyacm var, bana bir akl verin ltfen...

ZARACI

Guru
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2007
1.297
5
316
Diğer
arkadaşlar sorunum eşimle 10 gündür falan benle konuşmuyor çok basit bir mesele yüzünden tartıştık.ama hala hırsını alamadı akıllanda gel özür dile diyor ama özür dileyecek bişey olmadığı için özür dilemedim ama konuşmaya çalışıyorum.herneyse 3 saat uzaklıkta benim ailem oturuyor ve yurtdışından ablam geldi ailemin yanında ve ben 2 yıldır ablamı yeğenlerimi görmüyorum çok özledim.bugün dedimki ben memlekete gideceğim ablam geldi burdada yüzümüze bakan yok falan dedim.sen hala özür dilemeyip,hatanı anlamıyosun bide gitmekmi istiyosun falan dedi 15 20 gün sonra gideriz dedi.kızlar ama ben kardeşlerime okadar düşkünümki aklım yüreğim orda iştahtan kesildim gidemediğim için.15 20 gün napıcam ben.gitmek istiyorum anla beni dedim git ozaman bidaha gelme çok meraklısın o eve dedi.eşim normaldede en çok 10 gün gönderir hemen çağırır hiç aileme doyamadan gelirim.zaten şu son 10 gündür herşeyime kızıyor karışıyor yüzü hiç gülmüyor.sıkıldım brda kimsem yok siz olsanız resti çekip gidermisiniz yada nasıl davranırsınız benim aklım durdu.çok üzgünüm.yorumlarınıza ihtiyacım var...mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

Resti çekip gitme bence olaylar daha da büyür,
Eşin biraz dominant galiba canım damarına basma boşver evinin tadı kaçmasın,
Özür dileme ama tatlı dille konuş hatasını anlatmaya çalış, inatlaşırsan o daha da işi ilerletir, umarım eşini dolduran birileri yoktur, biraz yönlendirme var gibi geldi bana yada eşin kincimi?
Tatlı dilini güleryüzünü eksik etme yapar yapar yorulur, vazgeçer, kardeşinle görüştürmeme gibi bir cezada uygulayamaz sana, sen iyi oldukça.

canım evli olmadıgım için tecrübem yok ama yinede yazmak istedim..

ben olsam resti cekip gitmem.eşin neye kırıldıysa tatlılıkla cözün ve öyle gidin.hatam varsa özürdilerim de oda diler sanırım karsılıklı gönlünüzü alırsınız.resti cekip gidersen aranızdaki sorun dahada büyür

teşekkür ederim kızlar eşim biraz kincidir malesef.ama dolduran kimse yok hatta kaynanam hep beni destekler oğlunun huylarını eleştirir.ablamla görüştürecek tabi ama sadece 10 yada 15 gün ben de arkadaşlarım gibi 1 ay kadar kalmak doya doya hasret gidermek istiyorum.oda bizi kimseyle kıyaslama diyor deli gibi kıskançlığınıda eklersek benim huyum bu karımı aylarca serbest bırakamam diyor sanki serbest kalınca napıcaksam.resti çekip gitme fikrim aslında ben yokken acaba hatasını anlar burnu sürtermi en ufak şeyleri bukadar büyütürmü bidaha diye görmek için veya işte bidaha yapmaması için.

Ailelerimiz tabiki hepimiz için çok önemli ama,evlendikten sonra önceliğimiz evimiz olmalı diye düşünüyorum ben.
Şayet hastalık söz konusu değilse,yada başka bir sebepten dolayı kardeşinizin size şu anda ihtiyacı yoksa,bence eşinize sırtınız dönüp gitmeyin.
Bekleyin,beraber gidersiniz.
Bu tip ufak gözüken şeyler evliliklerde büyük hasarlara yol açabilir sonradan.
Daha yapıcı olmanızda fayda var diye düşünüyorum.

canım demekki küsme sebebi sana basit geliyor. o bu kadar özür beklediğine göre ona komik gelmemiş bu sebep.. anlatmak istemezsen sorun olmaz tabi ama bende merak ettim :)

ben olsam gitmem ama bunun acisini da cikaririm. o da istedigi seyi zamaninda yapamaz. yaparsa da bedelini oder.

bence çekip gitmeyin.10 günüde az saymayın.onuda gidemeyen var.benim eşim beni hiç bir yere göndermez.15 senede sadece geçen sene 15 gün trabzona kardeşimin yanına gönderdi,onuda kafamızı toparlamak adına yaptı.eğer ablalarını çok özlediysen çağır 1 haftada sende kalsınlar.

Bence de rest mest çekip gitmeyin bu aranızdaki sorunu dahada büyütmekten başka bir işe yaramaz. Ayrıca babama söylerim alır sözü cidden ağır olmuş, eşiniz size karşı cimri olabilir ama bu lafı bir erkek pek kaldıramaz.
Bence biraz alttan alın, sorun çözülür.

ama yine de babama söylerim O alır lafı erkeklik gururunu yaralayabilir.
ama abartılacak ta birşey yok amaaan kadının da erkeğin de kaprisli olanı çekilmiyor yaaa :umursamaz:

ay valla sormayın ya 10 gün konuşmamasına değermi hiç.bende öyle şakasına laf vurduğum çok olmuştur onun gibi ciddi bi şekilde bile söylemedim.ama dediğiniz gibi bu laf ona çok koymuş özür dilenecek ne var bunda allah aşkına..

bence de babam alır lafı ağır olmuş,hani ben neyim burada,ben sana birşey almıyor muyum diye düşünmüş herhalde.
Eşin ne kadar istiyorsa annenlere o kadar git,geri kalan kısmında da ablanlar size gelsin,hem onlar için de değişiklik olur,hem beraber daha çok vakit geçirirsiniz.

vallahi üzüldüm senin için, bende kardeşimi yiğenlerimi 2 senedir görmemiş olsam gitmek için can atardım.
Küsme sebebinize gelince eşin fazlasıyla gıcık olmuştur bu lafa ama 10 gün konuşulmayacak, hayatını zindan edecek bi laf değil diye düşünüyorum hem şaka yollu söylemişsin. Gururuna yedirememiş anlaşılan.
malesef ki bu durumda birinizin alttan alması gerekcek ve eşin pek alttan alcak gibi görünmüyo bence sen bi adım at

sonra nasılsa burnundan getirirsin yavaş yavaş(şaka)kaydirigubbakcemile3

bazen en basit laftan büyük kavgalr küslükler yaşarız
geri dönüp bakınca da bu mu deriz
bence tatlı dilli ol al karşına sakince anlat
gerçi biçok erkek öyledir anneye gitme konusunda sorun çıkarırlar
çocuğunuz varmı belki ondan yollamaza özleyeceğim diye
yada ne bileyim
beraber gidin madem bekleyin brz daha
olmadı sessiz sakin dur üzüldüğünü belli et
ama sende haklısın ailen sonuçta görmek en doğal hakkın

kızın için değişiklik olcağından çok iyi olcağından bahset, valla çocuklar bayılır kuzenlerle aynı evde yatsınlar sabah akşam koşup oynasınlar, kızında bütün sene aynı eved sıkılmıştır bence en çok kızın mutlu olur
bi de işin bu tarafından ikna etmeye çalış bakalım
bu küslükte sen adım atmadan bitcek gibi değil, çok alışveriş yaptığımı kabul etmiyorum onun için özür dilemem ama söylediğim laf belki biraz abartıydı kusura bakma hem şaka yolluydu sende abartıyorsun diye bi üstün körü özür dileyebilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…