arkadaşlar sorunum eşimle 10 gündür falan benle konuşmuyor çok basit bir mesele yüzünden tartıştık.ama hala hırsını alamadı akıllanda gel özür dile diyor ama özür dileyecek bişey olmadığı için özür dilemedim ama konuşmaya çalışıyorum.herneyse 3 saat uzaklıkta benim ailem oturuyor ve yurtdışından ablam geldi ailemin yanında ve ben 2 yıldır ablamı yeğenlerimi görmüyorum çok özledim.bugün dedimki ben memlekete gideceğim ablam geldi burdada yüzümüze bakan yok falan dedim.sen hala özür dilemeyip,hatanı anlamıyosun bide gitmekmi istiyosun falan dedi 15 20 gün sonra gideriz dedi.kızlar ama ben kardeşlerime okadar düşkünümki aklım yüreğim orda iştahtan kesildim gidemediğim için.15 20 gün napıcam ben.gitmek istiyorum anla beni dedim git ozaman bidaha gelme çok meraklısın o eve dedi.eşim normaldede en çok 10 gün gönderir hemen çağırır hiç aileme doyamadan gelirim.zaten şu son 10 gündür herşeyime kızıyor karışıyor yüzü hiç gülmüyor.sıkıldım brda kimsem yok siz olsanız resti çekip gidermisiniz yada nasıl davranırsınız benim aklım durdu.çok üzgünüm.yorumlarınıza ihtiyacım var...mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben