tecavüze uğradım ve boşanıyorum:(((

firuze23

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2008
85
0
86
39
İstanbul
beş yıllık eliğim bitiyor.bana beş yıldır işkence gibi hayat yaştan eşimle ayrılıyoruz malesef ki ben çok üzülüorum.istemeden başıma bi iş geldi.bunu ona anlattım ve ayrılma istediğini söyledi kızlar o kadr zor dumdayım ki anlatamıyorum bilesenağlamasenağlama

ınanmıyorum destek olacagı yerde köstek oluyor resmen esınız akannehir

inanamıyorum yaaa çok zor Allah yardımcın olsun . seni mi suçlu görüyor ondan mı ayrılmak istiyor yoksa böyle bir olayı mı kaldıramıyacağını söylüyor?

sen kendi elinde olmadan bir pislik yüzünden zor duruma düşmüşsün eşin destek olmalıydı.belkide olayın şokuyla böyle bir tepki verdi.umarım kısa sürede hatasını anlar.

Yorum yapamıyorum... Eşinizin tavrı çok yanlış.. Ama size 5 yıdır işkence gibi bir yaşatan adamdan boşanıyorsunuz dye de üzülmeyin derim....
Madem o kendi isteğiyle boşanmak istiyor nafakanızı alın boşanın, kocanızın işkencelerinden de kurtulmuş olursunuz...
Olaylara iyi tarafından bakmaya çalışın....

peki eşiniz neden size 5 yıldır işkence gibi bir hayat yaşatıyor?eğer öyleyse gerçekten işkence çekiyosanız sevinmeniz lazım boşanıyosunuz die..

geçmiş olsun, bahsettiğiniz şey gerçekten korkunç
ne zaman geldi bu olay başınıza, evlendikten sonra mı anlattınız
beş yıldır problem yaşadığınızı söylemişsiniz
beş yıl önce mi bahsetmiştiniz?

böyle bi adamla zaten aynı evde yaşamak senin için kötü......
yaşadığın çok ağır bir şey...... o kişi hakkında suç duyurusunda bulundunuz mu? eşin de travma yaşıyor olabilir ama ne olursa olsun senin yanında olmalıydı.. kötü gününde yanında olmamış, iyi gününde de olmasın..
(bu arada sen de yardım al.. bunu tek başına atlatmak zor olacaktır)

Böyle üzücü bir durum yaşadığın halde senin yanında değil karşında olan adamdan hayır gelmez zaten..Madem öyle boşan ,nafakanı da al diyeceğim..Kimse istemez boşanmayı ama başka seçenek bırakmamış..evlilik iyi günde de kötü günde de hastalıkta da sağlıkta da birbirine destek olmak ,birlikte mücadele etmek değil mi..Sanki sevgilinle birlikte olmuşsun da aldatılmış muamelesi yapmış sana eşin..Kusura bakma arkadaşım ama böyle koca olmaz olsun...Çok üzgünüm çoook

2 sene önce yazdığın konuyu buldum..Daha ne duruyorsun,ne işin var bu adamın yanında........

erkekler biz kadınlar gibi yürekli olamıyor ne yazıkki.cok yanlış yapıyor,sen onun eşisin.valla senin yerinde olsam boşanırdım.yanında durmayan ve 5 senedir sana eziyet eden bi insanla zatn artık mutlu olamazsın

başka bi adam mı tecavüz etti?anlamadım ben pardon bilmiyorumkismile

arkadaşlar yaklaşık 2 sene önce yine yazmıştım buraya.bei bzı arkadşlar hatırlar.24 yaşındayım.19 yaşında evlendim.eğitimimi yarım bıraktım ailemi arkama aldım.güvendim ve başka bi şehire onunla yaşamaygeldim.o kadar üücü şeylr yaşadm ki anlatmakla alar mısnız bilmiyorum.psikolojim bozldu.ağır dpresyon ilaçlrı kullandım,kişiliğim bozuldu.çok zor yaaaasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama

bir daha okudum şimdi anladım.eşin neden senin tarafında olmadı ki,demek ki dar görüşlü birisiymiş.
boşver böyle bir erkeğin çoluğuna çocuğuna da hayrı dokunmazdı.
insanın önce bir yüreği,insanlığı olucak...

Ya sana saygisizlik yapan seni asagilayan sana ilgi gostermeyen aglaman bile bir sey ifade etmeyen o adam boyle bir acinin karsisindada igrenc yuzunu gostermesi artik ondan kurtulman gerek anlamina geliyor
gecmis olsun tecavuze ugraman cok kotu oldu destek almaya calis ve ne kadar zor olsada guclu olmaya bak!

arkadaşlar yaklaşık 2 sene önce yine yazmıştım buraya.bei bzı arkadşlar hatırlar.24 yaşındayım.19 yaşında evlendim.eğitimimi yarım bıraktım ailemi arkama aldım.güvendim ve başka bi şehire onunla yaşamaygeldim.o kadar üücü şeylr yaşadm ki anlatmakla alar mısnız bilmiyorum.psikolojim bozldu.ağır dpresyon ilaçlrı kullandım,kişiliğim bozuldu.çok zor yaaaasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama

ailenin yanına dön..böyle koca ile olacağına ailenin yanında olman daha iyi..bir süre zamana ihtiyacın var.zamanla toparlanırsın.yaşın daha çok genç...ailen sana sahip çıkacaktır..mantıklı kararlar almaya çalış bundan sonra hayatında..

çok zor bi durum çok üzüldüm eşinin davranışı yok yıkıcı
evlenmeden önce mi yaşadın bu olayı, bu yüzden mi evliliğin 5 senedir kötü gidiyor

üzülme ..daha guzel gunler yasıyacaksın bence..
daha mutlu olacagını düşünüyorum canım..hiç uzulme..anlayıssız şiddete egılımlı bır kocayla nereye kadar..

Back