Tecavüz Şüphesi

bu sefer de evdeyken şüphelendim...reglimin son günüydü afedersiniz popomun arasında bi yanma vardı sanırım pedden ve yine aynı şüpheye düştüm..

öncelikle sizin takıntılı olmak şöyle dursun aksıne sureklı ilgi bekleyen hastalık hastası insan oldugunuzu dusunuyorum.. konununuzda yapılan yorumların tamamını okudum sizin yazdıklarınız dahil.. yok öyle olmaz böyle ee niye söyle bilmem ne vsvs..

burda herkes yorum yapma özgürlğüne sahıptır konu acarken bunlarıda dusuneceksınız.. sızınle aynı fıkırde olmayan insanları azarlamakta ne demek,,isteyen istedıgını yazar..

''bence'' kelimesini kullanmadan yazıyorum ..siz tecavuzun nasıl bişey oldugunu merak edıyorsunuz özeliikle sarhoşken yada kişi kendinden değilken !!!

şunu söylemeliyim kendi evimde 9ay boyunca geceleri hiç uyuyamadım eve hırsız girerde bana da tecavüz ederse diye,kafayı yeme durumları gecırdım cunku ne gece ne gunduz uyuyabiliyordum.. siz nasıl oluyorda baskasının evınde çok rahat kalabılıyorsunuz çok enteresan bakın bir daha yazıyorum KENDİ EVİMDE diyorum.. ve siz ya acırsa yok söyle olursa bla bla bla laf kalabalıgı yapıyorsunuz yaaa.. benım o takıntılı donemlerimde zaten hırsızı aklıma getırdıgım zaman direk carpıntım ve nefes darlıgım baslıyordu ki ben ilerisini dahi dusunemiyordum yok acırsaymıs yok sonrası nolurmussss... kaç sefer acillik oldum sakınlestırıcı verdiler --panık atagımı deprestirmişti bu takıntı bende-- acildeki doktor psikiyastristlik oldugumu ilaç kullanmam gerektiğini söyledi ama ben kendi tercihimle kullanmak istemedim.. artık dusunmuıyorum kafamda kurmuyorum dahası.. yeni yeni uyumaya basladım ,yenıden hayatımı bi duzene koydum kendimi meşgul edecek aktivitelere gitim vsvs...

ben bunu basinda da belirttim;hastaligimin nuksetmedigi donemlerde bunu takmiyorum diye;ne zaman nuksetse geri geliyor dusuncelerim;bi dogum gunu partisine gittim diye suclu oldum burda;yok madem oyleymis gitmeyeymisim;sanki o olmasa baska bisey kafami kurcalamayacakmis gibi gunah kecisi ilan edildim;zaten ayni dusunce beynimi kemiriyor...

suan doktor otofrex ve rexapin v erdi onlari kullaniyorum'ama hala tam olarak gecti diyemem'hala ya tecavuze ugradiysam da anlamadiysam diye dusunuyorum

ardan üç ay geçmiş ve siz hala aynı soruyu soruyorsunuz bize. artık bir jinekoloğa gidip bekaret kontrolü yaptırın.işte o zaman bu soruyu sormaktan kurtulursunuz...

Hem bu kadar takıntılı hem bu kadar bilinçli hem her lafa bin cevap..
Cidden doktorların hayallerindeki hasta profili..
Bence ilgi çekmeyi seviyorsun önce bu yönünü tatmin et..

17 yaşından beri niyeyse "gururla "taşıdığınız bir rahatsızlığınız var Allah şifa versin..
Amenna..
Böyle bir rahatsızlığı olan neden partiye gider neden o kadar içer neden orada geceler?
Hadi eyvallah oldu hepsi,neden gidip doktora tecavüz şüphesini en azından tıbben zihninden silip kendini rahatlatmaz..
O kadar bilinçli görünüp o kadar saçma davranmışsınız ki size inanmak gelmiyor insanın içinden..

5.kattan düşen bir adamın etrafındakiler

Doktor doktor diye bağıırıyorlarmış..

Adam- bana doktor değil 5.kattan düşen bir adam yokmu onu getirin diye cevap verir...

Takıntı durumu çok çeşitlidir..Her insanda vardır ama çoğu hastalık derecesinde değildir..

Sizinki zaten hastalık..Tedavi görüyormusunuz bilmiyorum ilk yazınızından başka birşey okumadım..

Sizinkinden çokçokk farklı olsada benimde takıntım vardı..

Etrafımda sevdiğim kim varsa ölücekmiş gibime geliyordu..

Tabiki ölücez hepimiz şimdi bunu okuyan saçma sapan biri çıkarr derki zaten ölücez..

Ben bunun olma ihtimaline karşılık şimdiden cevaplıyım..

Mesela, kardeşim bakkala gidiyor 5 dakikada gelmesi gerekiyor normalde ben 10 dakika sonrasına gelmediği zman aklımda çeşit çeşit öldürüyordum kardeşimi...

Bu söylediğim durumu anlatan en basit örnektir..

Bunun gibi birçok şey..

Öyle bir aşamaya gelmişimki..düşünmeyi bırak rüyalarımda sevdiğim herkezin öldürüğünü görüyordum..

Uyanıp ailem den herhani biri nefes alıyormu almıyormu diye kontrol ediyordum...

Yaşamayanın anlaması ''İMKANSIZDIR'' bunu..

Ben bunun için herhangi bir ilaç kullanmadım..Beynimi uyuşturmayı reddettim..

Buderece ilerlemiş bir hastalığı ''takıntı'' olduğunu öğrendikten hemen sonra kendiliğimden atlattım..

Kendinize bunun normal olmadığını söyleyin..

Zor olduğunu biliyorum ama inanın şu aşamada size sizden iyi KİMSE YARDIM EDEMEZ..

İlaçlar hiç edemez sadece sizi uyuşturur..

Evet...konu sahibinin bir takıntısı var...bu takıntı nedense hep aynı bölge!

Yorum yaptırıp zevk alması..takıntısının ne olduğunu çok açık gösteriyor aslında!

Yorum yapıp alet olmayın arkadaşlar....
.

ayni seyi yasasaydin inana bunlari demezdin...
tamam zor yaşamınız hastalığınızdan dolayı ama şu tecavüz meselesini kendinize sorup hastalığınızı alevlendirmek yerine bir doktor kontrolünden geçmeyi neden tercih etmiyorsunuz bunu anlamadım

Son düzenleme:

yok ya neymis takintim? sacma sapan seyler yazicaksan hic okuma basligi ne sacmaliyosun sen ya?bi daha buraya da brsey yazmayacagim siz ne anlarsiniz hastaliktan (bunu laf sokmaya calisanlara diyorum normal yazan arkadaslara degil)ben dunyanin ilacini kullandim zamanda dalga gecmiyorum burda bu hakka da sahip degilsin sen;ayrica evdeyken de ya hirsiz gelir bisey yaparsa diye gunlerce uyuyamadigimi bilirim demek ki nerde kaldigimla alakasi yok konunun di mi?

Peki hırsız gelecek diye korkan arkadaş evin kapısını aralık bırakır uyur mu ?
Senin ki o hesap,sana verilen tepki bu ?

arkadaşın yaşam şekli hastalığına uymayabilir bazen. ama bu onun hasta olmadığı anlamına gelmez.tamam o partiye gitmesi hata diyelim ama kendi evinde de aynı çünkü yaşamının her anı bu hastalıktan etkileniyor.biraz daha anlamaya çalışsak diye düşünüyorum...allah yardımcın olsun ...

Son düzenleme:

sonunda beni anlayan biri cikti,tesekkur ederim.

bazi arkadaslar madem takiyorum neden baskasinin evinde kaliyorum diye sormus,kaldigim yer zaten guvendigim bi arkadasimindi,kaldigim odada da yalniz degildim 3 kisiydik ve guvendigim insanlardi,sadece dusunmemeyi basaramiyorum sorun bu yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…