öncelikle sizin takıntılı olmak şöyle dursun aksıne sureklı ilgi bekleyen hastalık hastası insan oldugunuzu dusunuyorum.. konununuzda yapılan yorumların tamamını okudum sizin yazdıklarınız dahil.. yok öyle olmaz böyle ee niye söyle bilmem ne vsvs..
burda herkes yorum yapma özgürlğüne sahıptır konu acarken bunlarıda dusuneceksınız.. sızınle aynı fıkırde olmayan insanları azarlamakta ne demek,,isteyen istedıgını yazar..
''bence'' kelimesini kullanmadan yazıyorum ..siz tecavuzun nasıl bişey oldugunu merak edıyorsunuz özeliikle sarhoşken yada kişi kendinden değilken !!!
şunu söylemeliyim kendi evimde 9ay boyunca geceleri hiç uyuyamadım eve hırsız girerde bana da tecavüz ederse diye,kafayı yeme durumları gecırdım cunku ne gece ne gunduz uyuyabiliyordum.. siz nasıl oluyorda baskasının evınde çok rahat kalabılıyorsunuz çok enteresan bakın bir daha yazıyorum KENDİ EVİMDE diyorum.. ve siz ya acırsa yok söyle olursa bla bla bla laf kalabalıgı yapıyorsunuz yaaa.. benım o takıntılı donemlerimde zaten hırsızı aklıma getırdıgım zaman direk carpıntım ve nefes darlıgım baslıyordu ki ben ilerisini dahi dusunemiyordum yok acırsaymıs yok sonrası nolurmussss... kaç sefer acillik oldum sakınlestırıcı verdiler --panık atagımı deprestirmişti bu takıntı bende-- acildeki doktor psikiyastristlik oldugumu ilaç kullanmam gerektiğini söyledi ama ben kendi tercihimle kullanmak istemedim.. artık dusunmuıyorum kafamda kurmuyorum dahası.. yeni yeni uyumaya basladım ,yenıden hayatımı bi duzene koydumkendimi meşgul edecek aktivitelere gitim vsvs...
Hem bu kadar takıntılı hem bu kadar bilinçli hem her lafa bin cevap..
Cidden doktorların hayallerindeki hasta profili..
Bence ilgi çekmeyi seviyorsun önce bu yönünü tatmin et..
ayni seyi yasasaydin inana bunlari demezdin...
tamam zor yaşamınız hastalığınızdan dolayı ama şu tecavüz meselesini kendinize sorup hastalığınızı alevlendirmek yerine bir doktor kontrolünden geçmeyi neden tercih etmiyorsunuz bunu anlamadımayni seyi yasasaydin inana bunlari demezdin...
Evet...konu sahibinin bir takıntısı var...bu takıntı nedense hep aynı bölge!
Yorum yaptırıp zevk alması..takıntısının ne olduğunu çok açık gösteriyor aslında!
Yorum yapıp alet olmayın arkadaşlar....
.
arkadaşın yaşam şekli hastalığına uymayabilir bazen. ama bu onun hasta olmadığı anlamına gelmez.tamam o partiye gitmesi hata diyelim ama kendi evinde de aynı çünkü yaşamının her anı bu hastalıktan etkileniyor.biraz daha anlamaya çalışsak diye düşünüyorum...allah yardımcın olsun ...
Peki hırsız gelecek diye korkan arkadaş evin kapısını aralık bırakır uyur mu ?
Senin ki o hesap,sana verilen tepki bu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?