canım öncelikle çok geçmiş olsun,nihayetinde bu bir hastalık ve onun sonuçlarını yaşadığın belli.İLK ilişkinin anlaşılmamasının imkanı yok bence,mutlaka farklı bir his hissederdin.
senin düşünmen gereken şu anda tecavüze uğradım mı uğramadım mı değil,bu hastalığından bir an önce kurtulmak olmalı.
sorun burda tecavüz olayına takmış olmandan çok buna neden olan hastalığın.
şu an sen çözüme değil soruna odaklanıyor gibisin canım.
bırak tecavüz oldu mu olmadı mı,( okuduklarımdan öyle bir şey olmadığını düşünüyorum ) şu an sadece iyileşmeye odaklanmaya çalış.
zaten teşhis koyulmuş ve ilaç kullanmaya da başlamışsın.sonuçta doktor kontrolundesin,mutlaka iyileşme süreci başlamıştır ve süreç sonunda tamamen iyileşmiş olacağını da düşünüyorum,boşuna kurulmadı bu psikiyatri bölümleri öyle değil mi.sen de alternatif tedavi yöntemlerini araştırıp,uygulama adına çaba gösterebilirsin.
örneğin regresyon terapisi ( geçmiş yaşam şifası ) denilen bir yöntem varki,bir çok nedensiz sorunda kökten çözüm getiren başarı hikayeleri var.meleklerleyasamak sitesinde gecmiş yaşam şifası başlığında bilgi var,onun dışında netten de mutlaka araştır derim.ilaçlar da evet kesinlikle çok etkili ama bazen ilaçlardan daha hızlı yöntemler de olabiliyor.
özellikle bol bol dua okumanı tavsiye ederim,ki haddim değil tabiki,okuyor da olabilirsin sonuçta ama yine de bu konuya da değinmeden geçemedim.özellikle selaten tüncina korkular konusunda çok iyidir canım.
ben bu korkularından tamamen kurtulacağına eminim,eğer sen de eminsen.
diğer arkadaşlarım,sonuçta arkadaşımızın takıntı hastalığı var öyle değil mi,Allah kimsenin başına hiç bir hastalık vermesin,o yüzden yorumlarda daha hassas olmalıyız diye düşünüyorum.yıkıcı eleştirilerden,yargılayıcı eleştirilerden çok ( yok o zaman neden içtin bilmem ne ),yapıcı eleştirilerde bulunmak daha mantıklı olmaz mı.
evangelia,canım ilaçlarını aksatma sakın ve lütfen iyileşeceğine inan.sevgiler :)