Tecavüz Şüphesi

canım öncelikle çok geçmiş olsun,nihayetinde bu bir hastalık ve onun sonuçlarını yaşadığın belli.İLK ilişkinin anlaşılmamasının imkanı yok bence,mutlaka farklı bir his hissederdin.
senin düşünmen gereken şu anda tecavüze uğradım mı uğramadım mı değil,bu hastalığından bir an önce kurtulmak olmalı.
sorun burda tecavüz olayına takmış olmandan çok buna neden olan hastalığın.
şu an sen çözüme değil soruna odaklanıyor gibisin canım.
bırak tecavüz oldu mu olmadı mı,( okuduklarımdan öyle bir şey olmadığını düşünüyorum ) şu an sadece iyileşmeye odaklanmaya çalış.

zaten teşhis koyulmuş ve ilaç kullanmaya da başlamışsın.sonuçta doktor kontrolundesin,mutlaka iyileşme süreci başlamıştır ve süreç sonunda tamamen iyileşmiş olacağını da düşünüyorum,boşuna kurulmadı bu psikiyatri bölümleri öyle değil mi.sen de alternatif tedavi yöntemlerini araştırıp,uygulama adına çaba gösterebilirsin.
örneğin regresyon terapisi ( geçmiş yaşam şifası ) denilen bir yöntem varki,bir çok nedensiz sorunda kökten çözüm getiren başarı hikayeleri var.meleklerleyasamak sitesinde gecmiş yaşam şifası başlığında bilgi var,onun dışında netten de mutlaka araştır derim.ilaçlar da evet kesinlikle çok etkili ama bazen ilaçlardan daha hızlı yöntemler de olabiliyor.
özellikle bol bol dua okumanı tavsiye ederim,ki haddim değil tabiki,okuyor da olabilirsin sonuçta ama yine de bu konuya da değinmeden geçemedim.özellikle selaten tüncina korkular konusunda çok iyidir canım.
ben bu korkularından tamamen kurtulacağına eminim,eğer sen de eminsen.

diğer arkadaşlarım,sonuçta arkadaşımızın takıntı hastalığı var öyle değil mi,Allah kimsenin başına hiç bir hastalık vermesin,o yüzden yorumlarda daha hassas olmalıyız diye düşünüyorum.yıkıcı eleştirilerden,yargılayıcı eleştirilerden çok ( yok o zaman neden içtin bilmem ne ),yapıcı eleştirilerde bulunmak daha mantıklı olmaz mı.

evangelia,canım ilaçlarını aksatma sakın ve lütfen iyileşeceğine inan.sevgiler :)

teşekkür ederm arkadaşlar,dediğim gibi içmediğimiz bi akşam daha yine kalmıştım arkadaşlarımla,sabah yine normal uyandım,gündüz reglimin son günüydü ve afedersiniz ama popomun arasında gibi hafif bi pişik yanma gibi bişi olmuştu geçmişti sonra ona da taktım pedden olabilir mi bu :(

Bu konuyu neden açtığınızı okudum okudum ama anlamadım.
Takıntılı biri olduğunuzu düşünmüyorum açıkçası. Tecavüz takıntınız olsaydı başkasının evinde alkollü ya da alkolsüz bir halde yatıya kalmazdınız. Hatta kendi evinizde bile kalırken odanızın kapılarını kilitlerdiniz. Uykuda tecavüz takıntılı insan hem başkalarının yanında,evinde rahat rahat uyuyup hem de sabah uyanınca "acaba dün gece bana bir şey mi oldu" demez!
Psikolojik,fizyolojik tedavi sırasında bunu size söylemediler mi?
Doktor değilim,uzman değilim ama benim de kendime göre takıntılarım var nasıl ve ne şekilde yaşadığımı biliyorum.
Hee aklıma gelmişken ilişkinin ertesi gün acısı diye bir olay yoktur. Aslında ilk gece acısı bile yoktur. Kadınların ya rahmindeki bir sorundan ya da tamamen psikolojik olarak acıyacak mı,ayıp mı,günah mı tabularından dolayı acıdığını sanırlar.
İsterseniz bu konuyu büyütmeye devam edin ama sizinki takıntı falan değil olsa olsa meraktır..
Fazla merak hem de..

Bu konuyu neden açtığınızı okudum okudum ama anlamadım.
Takıntılı biri olduğunuzu düşünmüyorum açıkçası. Tecavüz takıntınız olsaydı başkasının evinde alkollü ya da alkolsüz bir halde yatıya kalmazdınız. Hatta kendi evinizde bile kalırken odanızın kapılarını kilitlerdiniz. Uykuda tecavüz takıntılı insan hem başkalarının yanında,evinde rahat rahat uyuyup hem de sabah uyanınca "acaba dün gece bana bir şey mi oldu" demez!
Psikolojik,fizyolojik tedavi sırasında bunu size söylemediler mi?
Doktor değilim,uzman değilim ama benim de kendime göre takıntılarım var nasıl ve ne şekilde yaşadığımı biliyorum.
Hee aklıma gelmişken ilişkinin ertesi gün acısı diye bir olay yoktur. Aslında ilk gece acısı bile yoktur. Kadınların ya rahmindeki bir sorundan ya da tamamen psikolojik olarak acıyacak mı,ayıp mı,günah mı tabularından dolayı acıdığını sanırlar.
İsterseniz bu konuyu büyütmeye devam edin ama sizinki takıntı falan değil olsa olsa meraktır..
Fazla merak hem de..

zaten ilişki sonrası acıdan değil tecavüz sonrası acıdan bahsediyoruz,ayrıca okumamışsınız bu hastalıkta takıntılar bazen aylarca sürer bazen durur ve normal olursunuz,yani normal dönemlerde zaten takıntılı olmadığım için bu tür şeyleri düşünmüyorum,ama takıntılarım başladığı zaman nüksettiği için artık olur da tekrar düşünürüm diye arkadaşlarımda kalmıyorum.Bu anlattıklarım nerden baksanız 6 ay önceki olaylar,şuan nüksettiği dönemdeyim ve bunları kafamatakıyorum,hiç de merak falan değil gayet takıntı,günlerce düşünüyorum bazen içime sıkıntı oluyor ağlıyorum bile,emin olun merakla alakası yok.

bunun nasıl bi durum olduğunu anlatmam aslında pek de mümkün değil,çünkü bu düşüncelerin beni nasıl kötü bi hale soktuğunu yalnızca ben bilirim,siz de hala tecavüzün anlaşılmayacağını söylüyorsunuz.ben bilmediğim için soruyorum zaten.

kullandıgın ilaçları biliyorum demekki epey ciddi bu durum.. Takıntı haline getirme ve sürekli aksini ispatlayacak deliller sun kendine .. ALLAH yardımcın olsun .. iç güdülerini bastırmaya çalış kalkıp evi köşe bucak aramak yerine kendine karşı cevaplar vererek tam aksini yap al kahveni eline başka şeylere yogunlaş yeni hobiler bul kendine ..
Haa şunuda söyleyeyim ciddi boyutta psikolojik rahatsızlar yaşamayanlar sana ihtimal vermez ve anlayamaz o yüzden hiç canını sıkma ..ilaçlarını düzenli al ve dua et ..

Son düzenleme:
kullandıgın ilaçları biliyorum demekki epey ciddi bu durum.. Takıntı haline getirme ve sürekli aksini ispatlayacak deliller sun kendine .. ALLAH yardımcın olsun .. iç güdülerini bastırmaya çalış kalkıp evi köşe bucak aramak yerine kendine karşı cevaplar vererek tam aksini yap al kahveni eline başka şeylere yogunlaş yeni hobiler bul kendine ..
Haa şunuda söyleyeyim ciddi boyutta psikolojik rahatsızlar yaşamayanlar sana ihtimal vermez ve anlayamaz o yüzden hiç canını sıkma ..ilaçlarını düzenli al ve dua et ..

teşekkür ederim,evet devamlı takıntı çeşitlerim değişiyor bir de,dediğiniz gibi bi ara da evi kolaçan edip duruyordum,şimdi ilaç ismi vermem yasak sanırım bi 5 mg bi de 7,5 mg lık ilaç yazdı doktor,şimdi de ped niye tahriş etti ona taktım :(

benim anlamadığım neden bazı bayanlar hayr anlamazdın öyle bişi olsa demiş ki?Normal ilişkiden bahsetmiyoruz,tecavüz diyorum.

benim anlamadığım neden bazı bayanlar hayr anlamazdın öyle bişi olsa demiş ki?Normal ilişkiden bahsetmiyoruz,tecavüz diyorum.

allahım sana şifa versin ya ne diye ısrarla soruyosun tecavüz tecavüz okadar sorun ettiysen niye doktora gidip kontrol olmuyosun biz doktor değiliz karşıdan bakıncada ha bu tecavüze uğramış değenide duymadım demek ki seninki hastalığın altına saklanarak cinsel bi takım sorularına cevap aramak allah sana acil şifa versin hani atalarımızın bi sözü var bişeyi 40kere söylersen olur diye allah korusun başına gelecek bişey

allahım sana şifa versin ya ne diye ısrarla soruyosun tecavüz tecavüz okadar sorun ettiysen niye doktora gidip kontrol olmuyosun biz doktor değiliz karşıdan bakıncada ha bu tecavüze uğramış değenide duymadım demek ki seninki hastalığın altına saklanarak cinsel bi takım sorularına cevap aramak allah sana acil şifa versin hani atalarımızın bi sözü var bişeyi 40kere söylersen olur diye allah korusun başına gelecek bişey

doktora gitmem hiçbi şeyi değiştirmicek çünkü,değiştirilmesi gereken benm düşüncelerm doktora gidip gitmemem değil,normal bi insan böyle bişi düşünür mü ?hayır,ki daha önceleri yine böyle şeyleri takıyordum o zaman gitmiştim jinekolağa ama takmaya devam etmiştim,biliyorum gitsem yine takıcam..

İçmeseydin o kadar.şimdi için içini yemezdi.
doktora git, başka nasıl anlayacaksın.
ya da 4 5 ay sonra anlarsın:27:

içmeseydin o kadar kıvranmazdın şimdi tecavüze uğradım mı diye.
kusura bakma ama bence gayet komik.

içmeseydin o kadar kıvranmazdın şimdi tecavüze uğradım mı diye.
kusura bakma ama bence gayet komik.

keşke deyince durum değişecek mi?ayrıca kaç defa yazmam gerekiyor milleti yargılamayın diye!içerim veya içmem sana mı kalmış tasası,ben burda psikiyatrik bi rahatsızlığımdan,hem de ciddi bi rahatsızlıktan bahsediyorum hiç de komik değil!

keşke deyince durum değişecek mi?ayrıca kaç defa yazmam gerekiyor milleti yargılamayın diye!içerim veya içmem sana mı kalmış tasası,ben burda psikiyatrik bi rahatsızlığımdan,hem de ciddi bi rahatsızlıktan bahsediyorum hiç de komik değil!

bence tam tersine bu sizin psikolojinizden çok kişiliğinizle ilgili :) madem kendinize güvenmiyorsunuz içmeyin.İçkiyi bilen içmeli tadında bırakmalı

bence tam tersine bu sizin psikolojinizden çok kişiliğinizle ilgili :) madem kendinize güvenmiyorsunuz içmeyin.İçkiyi bilen içmeli tadında bırakmalı

kişiliğimle ilgili değil,normalde şüpheci biri de değilim,ama bunun adı obsesif kompulsif bozukluk teşhisim daha ben 17 yaşındayken koyuldu ,bi girip bakarsanız anlamanıza biraz yardımcı olur.

Son düzenleme:
yazdıklarınızın bir kısmını okudum. seni anlıyorum. hastalık derecesinde olmasa da bende de takıntılar var. mesela ben 15 yaşlarımda apandist ameliyatı olmuştum ameliyat sonrasında (tabii anestezinin etkisiyle) tam uyanmamıştım hasta bakıcı odama götürdü beni annemle babam oradaydılar. ben ameliyat öncesi bana sorulan sorudan rahatsız olmuştum. bir kaç soru sonrasında hemşire daha önce hiç ilişkiniz oldu mu? diye sordu. bende ters ters baktım ne demek istiyor diye, hemşire ne yani olamaz mı dedi. hayır dedim bende. neden böyle sordu diye içim içimi yedi acaba ben anestezi altındayken bana bir şey mi yaptılar diye korktum baya. ama hiçbir anormallik yoktu. kanama falan yani. ama yıllarca bu kuşku içimi kurcaladı durdu. sonra çok sıkıntı ettiğim bir günde anneme anlattım annem güldü. yok olmaz öyle şey dedi. tabi olmazdı hastane gibi resmi bir yerdi orası. neyse o gece bunu düşünerek uyudum ve rüyamda yemyeşil bir bahçe gördüm ağaçlar çimenler yemyeil ve o kadar çok o kadar güzel yağmur yağıyordu ki. sabah anneme anlattım çok güzel bir rüya görmüşsün dedi ve o rüyadan sonra içim rahatladı psikolojik olarak. evlendikten sonra ne kadar saçma düşündüğümün farkına vardım. o gece gerçektende zor, sancılı ve kanamalı oldu.
lütfen düşüncelerini engelle. aklına gelirse başka şeylerle meşgul ol. inan bana olsa anlardın. ne kadar sarhoş olursan ol anlardın. psikologdan yardım almayı ihmal etme. sana içki içme diyemem. ama günah boyutunu hatırlatmak isterim canım. bak eğer öyle bir ortamda bulunmasaydın ve içki içmeseydin bu şekilde sıkıntılar çekmeyecektin. rabbim yasaklıyorsa inan ki bizim hem psikolojik hemde biyolojik sağlığımız için. kendini kötülüklerden koru diye tavsiyede bulunabilirim.
şimdi farklı takıntılar başladı ya ocağı açık bıraktıysam diye çıkarken evden en az 2-3 kez kontrol ediyorum. kendimi engellemeye çalışıyorum ama... çok mu pimpirikliyim yoksa hastalıklı mıyım bilemiyorum. allah yardımcın olsun.

yazdıklarınızın bir kısmını okudum. seni anlıyorum. hastalık derecesinde olmasa da bende de takıntılar var. mesela ben 15 yaşlarımda apandist ameliyatı olmuştum ameliyat sonrasında (tabii anestezinin etkisiyle) tam uyanmamıştım hasta bakıcı odama götürdü beni annemle babam oradaydılar. ben ameliyat öncesi bana sorulan sorudan rahatsız olmuştum. bir kaç soru sonrasında hemşire daha önce hiç ilişkiniz oldu mu? diye sordu. bende ters ters baktım ne demek istiyor diye, hemşire ne yani olamaz mı dedi. hayır dedim bende. neden böyle sordu diye içim içimi yedi acaba ben anestezi altındayken bana bir şey mi yaptılar diye korktum baya. ama hiçbir anormallik yoktu. kanama falan yani. ama yıllarca bu kuşku içimi kurcaladı durdu. sonra çok sıkıntı ettiğim bir günde anneme anlattım annem güldü. yok olmaz öyle şey dedi. tabi olmazdı hastane gibi resmi bir yerdi orası. neyse o gece bunu düşünerek uyudum ve rüyamda yemyeşil bir bahçe gördüm ağaçlar çimenler yemyeil ve o kadar çok o kadar güzel yağmur yağıyordu ki. sabah anneme anlattım çok güzel bir rüya görmüşsün dedi ve o rüyadan sonra içim rahatladı psikolojik olarak. evlendikten sonra ne kadar saçma düşündüğümün farkına vardım. o gece gerçektende zor, sancılı ve kanamalı oldu.
lütfen düşüncelerini engelle. aklına gelirse başka şeylerle meşgul ol. inan bana olsa anlardın. ne kadar sarhoş olursan ol anlardın. psikologdan yardım almayı ihmal etme. sana içki içme diyemem. ama günah boyutunu hatırlatmak isterim canım. bak eğer öyle bir ortamda bulunmasaydın ve içki içmeseydin bu şekilde sıkıntılar çekmeyecektin. rabbim yasaklıyorsa inan ki bizim hem psikolojik hemde biyolojik sağlığımız için. kendini kötülüklerden koru diye tavsiyede bulunabilirim.
şimdi farklı takıntılar başladı ya ocağı açık bıraktıysam diye çıkarken evden en az 2-3 kez kontrol ediyorum. kendimi engellemeye çalışıyorum ama... çok mu pimpirikliyim yoksa hastalıklı mıyım bilemiyorum. allah yardımcın olsun.

çok teşekkür ederim :(

burada bu konuyu açmışsın birkaç cevap almışsın bunu hergün yada ara ara kimne yazmış ne demiş diye kontrol ediyosun tam unutup rahatlıcaksın belki kendini tekrar sıkıntıya sokup kafanda yorumlar yapıyosun sana tavsiyem başka konu aç eğlence li konulara yorum yaz ne bileyim unutmaya çalış buraya giripte bilinç altında aklan şeyleri tekrar tetikleme kendine uğraşlar bul yaşında genç mutluluklar takıntısız günler seninle olsun

Back