Tecavüz Şüphesi

bu konu da ne soylemek istiyorum, elbette doktora gitmelisınız yada eğer bir tanadığn doktor varsa onun la paylaşmalısınız, çünkü böyle şeyler zaman la geçmiyor kendi kendine, hatta bazen daha fazla canını sıkmaya başlıyor

takındı nedır ıyı bılırım..kimimizde az kimimizde cok ama hepimizde var takıntı dediğimiz şey

Bazı arkadaslar o zaman neden partiye gidiyor diye birşey söylemiş ama şu varki korku ve takıntılarınızın uzerıne gitmezseniz kesinlikle atlatamazsınız hatta bu hastalık dahada ilerler.
Seninki biraz ileri seviyede ama zaten dr un sana ilaclarını vermıs psikolojik desteklede bence kolayca atlatırsın.Uzerıne gidersen zamanla aslında hıcbırsey olmadıgını gorecek bır sure sonrada takmamaya baslayacaksın umarım en kısa surede atlatırsın cunku takıntı problemlemı bırcogunun tahmın edemeyecegı kadar ınsanı yıpratır saglam insanı hasta eder oyle sınır bozucu bırseydır ve bu konuda cıddı takıntı problemı yasamamıs hıc kımse senı anlayamaz ,anlamasınıda beklememelisin :70:

takındı nedır ıyı bılırım..kimimizde az kimimizde cok ama hepimizde var takıntı dediğimiz şey

Bazı arkadaslar o zaman neden partiye gidiyor diye birşey söylemiş ama şu varki korku ve takıntılarınızın uzerıne gitmezseniz kesinlikle atlatamazsınız hatta bu hastalık dahada ilerler.
Seninki biraz ileri seviyede ama zaten dr un sana ilaclarını vermıs psikolojik desteklede bence kolayca atlatırsın.Uzerıne gidersen zamanla aslında hıcbırsey olmadıgını gorecek bır sure sonrada takmamaya baslayacaksın umarım en kısa surede atlatırsın cunku takıntı problemlemı bırcogunun tahmın edemeyecegı kadar ınsanı yıpratır saglam insanı hasta eder oyle sınır bozucu bırseydır ve bu konuda cıddı takıntı problemı yasamamıs hıc kımse senı anlayamaz ,anlamasınıda beklememelisin :70:

cok tesekkur ederim bni anlayan biri cikti sonunda,ayni sekilde dusunuyorum sizle ve problem burda bi yerde kalip kalmamam degil zaten tamam kimsenin anlamasini beklemiyorum beni ama bu kadar da yargilanmaz insan sonucta bi derdimi paylasiyorum burada,cok tesekkur ederim size :69:

Aslında uzaktan bakana saçma geliyor olabilir ama bunu anlamakgüç değil bazı arkadaşlar ısrarla jinekoloğa git demişler ama bu problemin çözümü gidip jinekolojik muayene olmak değil dr sana hiçbirşey yok hala bakiresin dese bile sen eve gelip bu kez ya tam göremediyse ya anlayamadıysa ya iyi dr değilse ya yanıldıysa larla boğuşacaksın ve bu muayene seni hiçbirşekilde rahatlatmayacak senin istediğin şey sana göre şu durumda ilacın bu olayın yaşanmadığını kendine kanıtlaman kendi kendine araştırarak beynini ikna ettiğinde bu sorun kafandan atılacak sanıyorsun yoksa 100 kişide toplanıp anlatsak sadece kendi düşüncen ve hmmevet olmamış kararın seni tatmin edecek bunu biliyorum..
ikincisi ise öyle bir durumda alkollüyken bile olsa bunu hissedersin bir arkadaş bir mankeni örnek vermiş ama bu çok extrem bir durum çünkü o ilaçla uyutulmuş ve bakiremi değilmi onu bile bilmiyoruz..
Sonucta sen bekarsın oturupta 10 şişe alkol içmediysen bunu farkedersin bu işler o kadar basit türk filmi seyrinde gitmez alkollüydüm hiç hatırlamıyorum diye birşey olamaz başını sonunu bir şekilde hayalmeyal de olsa mutlaka hatırlarsın ..işin birde diğer yanı var ki oda fizyolojik farzetki hadi olmazya duymadın...ilk kez ve istem dışı olacağı için kanama olacaktır hadi zar farkın olduğunu farzet kanama olmadı ama oyle bazı arkadasların dediği gibi uyandığında acı hissetmezsin gibi birşey söz konusu bile olamaz.Ok rahim kendini çok çabuk toparlar ama geceden sabaha da değil yani sonuç itibariyle orada küçükte olsa bir yara oluşuyor zar yırtıldığı için çoğu kadında ilk geceden sonra 1 gün bunun sızısı sürüyor ki kendi isteği ile evlendiği insanla yaşamasına rağmen..
O yüzden yeniden söylüyorum böyle bir durum olmuş olsaydı 1- hatırlardın (canın yanmazdı belki o an alkolden uyuşuk olduğun için) ama hatırlardın 2-Sabah uyandığında mutlaka bir belirtisi olurdu ya kanama ya acı ya sızı (sonucta boyle bir srfszligi yapacak adam dur canı yanmasın bakireyse diye düsünmez kafasına göre takılır )

içini rahat tut iz peşinde koşma :) kendine kanıtlar arama ,hah işte bak biliyordum demeyi bekliyorsun ama üzgünüm canım bu sadece bi hayal asla aradığın kanıtı bulamayacaksın çünkü sapasağlamsın :38:

Son düzenleme:
bi arkadaş evli bayanlara sor demiş onlara mı sormam gerekiyor ağrı ve tecavüz olayını :KK43:
sizin bayanlara sor demenizle aklıma geldi
Bayanlara yöneltilen sorulara yönelik konularda yardımcı olan bir site ....

Son düzenleyen: Moderatör:
Back