Bu konuyu neden açtığınızı okudum okudum ama anlamadım.
Takıntılı biri olduğunuzu düşünmüyorum açıkçası. Tecavüz takıntınız olsaydı başkasının evinde alkollü ya da alkolsüz bir halde yatıya kalmazdınız. Hatta kendi evinizde bile kalırken odanızın kapılarını kilitlerdiniz. Uykuda tecavüz takıntılı insan hem başkalarının yanında,evinde rahat rahat uyuyup hem de sabah uyanınca "acaba dün gece bana bir şey mi oldu" demez!
Psikolojik,fizyolojik tedavi sırasında bunu size söylemediler mi?
Doktor değilim,uzman değilim ama benim de kendime göre takıntılarım var nasıl ve ne şekilde yaşadığımı biliyorum.
Hee aklıma gelmişken ilişkinin ertesi gün acısı diye bir olay yoktur. Aslında ilk gece acısı bile yoktur. Kadınların ya rahmindeki bir sorundan ya da tamamen psikolojik olarak acıyacak mı,ayıp mı,günah mı tabularından dolayı acıdığını sanırlar.
İsterseniz bu konuyu büyütmeye devam edin ama sizinki takıntı falan değil olsa olsa meraktır..
Fazla merak hem de..
kullandıgın ilaçları biliyorum demekki epey ciddi bu durum.. Takıntı haline getirme ve sürekli aksini ispatlayacak deliller sun kendine .. ALLAH yardımcın olsun .. iç güdülerini bastırmaya çalış kalkıp evi köşe bucak aramak yerine kendine karşı cevaplar vererek tam aksini yap al kahveni eline başka şeylere yogunlaş yeni hobiler bul kendine ..
Haa şunuda söyleyeyim ciddi boyutta psikolojik rahatsızlar yaşamayanlar sana ihtimal vermez ve anlayamaz o yüzden hiç canını sıkma ..ilaçlarını düzenli al ve dua et ..
benim anlamadığım neden bazı bayanlar hayr anlamazdın öyle bişi olsa demiş ki?Normal ilişkiden bahsetmiyoruz,tecavüz diyorum.
allahım sana şifa versin ya ne diye ısrarla soruyosun tecavüz tecavüz okadar sorun ettiysen niye doktora gidip kontrol olmuyosun biz doktor değiliz karşıdan bakıncada ha bu tecavüze uğramış değenide duymadım demek ki seninki hastalığın altına saklanarak cinsel bi takım sorularına cevap aramak allah sana acil şifa versin hani atalarımızın bi sözü var bişeyi 40kere söylersen olur diye allah korusun başına gelecek bişey
İçmeseydin o kadar.şimdi için içini yemezdi.
doktora git, başka nasıl anlayacaksın.
ya da 4 5 ay sonra anlarsın
içmeseydin o kadar kıvranmazdın şimdi tecavüze uğradım mı diye.
kusura bakma ama bence gayet komik.
keşke deyince durum değişecek mi?ayrıca kaç defa yazmam gerekiyor milleti yargılamayın diye!içerim veya içmem sana mı kalmış tasası,ben burda psikiyatrik bi rahatsızlığımdan,hem de ciddi bi rahatsızlıktan bahsediyorum hiç de komik değil!
bence tam tersine bu sizin psikolojinizden çok kişiliğinizle ilgili :) madem kendinize güvenmiyorsunuz içmeyin.İçkiyi bilen içmeli tadında bırakmalı
yazdıklarınızın bir kısmını okudum. seni anlıyorum. hastalık derecesinde olmasa da bende de takıntılar var. mesela ben 15 yaşlarımda apandist ameliyatı olmuştum ameliyat sonrasında (tabii anestezinin etkisiyle) tam uyanmamıştım hasta bakıcı odama götürdü beni annemle babam oradaydılar. ben ameliyat öncesi bana sorulan sorudan rahatsız olmuştum. bir kaç soru sonrasında hemşire daha önce hiç ilişkiniz oldu mu? diye sordu. bende ters ters baktım ne demek istiyor diye, hemşire ne yani olamaz mı dedi. hayır dedim bende. neden böyle sordu diye içim içimi yedi acaba ben anestezi altındayken bana bir şey mi yaptılar diye korktum baya. ama hiçbir anormallik yoktu. kanama falan yani. ama yıllarca bu kuşku içimi kurcaladı durdu. sonra çok sıkıntı ettiğim bir günde anneme anlattım annem güldü. yok olmaz öyle şey dedi. tabi olmazdı hastane gibi resmi bir yerdi orası. neyse o gece bunu düşünerek uyudum ve rüyamda yemyeşil bir bahçe gördüm ağaçlar çimenler yemyeil ve o kadar çok o kadar güzel yağmur yağıyordu ki. sabah anneme anlattım çok güzel bir rüya görmüşsün dedi ve o rüyadan sonra içim rahatladı psikolojik olarak. evlendikten sonra ne kadar saçma düşündüğümün farkına vardım. o gece gerçektende zor, sancılı ve kanamalı oldu.
lütfen düşüncelerini engelle. aklına gelirse başka şeylerle meşgul ol. inan bana olsa anlardın. ne kadar sarhoş olursan ol anlardın. psikologdan yardım almayı ihmal etme. sana içki içme diyemem. ama günah boyutunu hatırlatmak isterim canım. bak eğer öyle bir ortamda bulunmasaydın ve içki içmeseydin bu şekilde sıkıntılar çekmeyecektin. rabbim yasaklıyorsa inan ki bizim hem psikolojik hemde biyolojik sağlığımız için. kendini kötülüklerden koru diye tavsiyede bulunabilirim.
şimdi farklı takıntılar başladı ya ocağı açık bıraktıysam diye çıkarken evden en az 2-3 kez kontrol ediyorum. kendimi engellemeye çalışıyorum ama... çok mu pimpirikliyim yoksa hastalıklı mıyım bilemiyorum. allah yardımcın olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?