Tecavüz Şüphesi

zaten bir jinekolağa da sormuştum,o da zorlamayla girilen ilişkide yani ıslanma da yoksa ve tecavüzse,bunun acı vereceğini kalkınca anlayacağımı söylemişti..

e sorman soru işaretlerini kaldırmamış kafandan muyane ol o zaman
ben kendimden ve çevremden duyduğumu söyleleyim
ilk gece de genelde acemilik korku sebebiyle ıslanma gerektiği kadar olmaz
sancılı biraz zor geçebilir ama ertesi güne bi acı kalmaz kimseden de duymadım bunu
acı o anlık bi acıdır ertesi güne hissedilecek bi acı olamaz

zaten bir jinekolağa da sormuştum,o da zorlamayla girilen ilişkide yani ıslanma da yoksa ve tecavüzse,bunun acı vereceğini kalkınca anlayacağımı söylemişti..

e daha neyi merak ediyosun oturup sana ne anlatalım bukadar bilgin var madem konuyu niye devam ettiriyosun

ertesi gün acısını duymadığınızı hiç sanmıyorum.

canım öncelikle şunu söylebilirim sana kesinlikle öyle birşey olsaydı bu kadar takıntılı biri olarak bunu fiziksel açıdan hissederdin ve kan geldiğinden dolayı anlardın. o yüzden lüzumsuzca takmana hiç gerek yok için rahat etsin derim ben. tatmin olmazsan da doktora gider baktırırsın zarına.
ikinci olarak hastalığına gelince.. seni o kadar iyi anlıyorum ki. benim abim de obsesif kompülsif onunda takıntısı cinsel yönden. benim bilmediğimi zannediyor ama biliyorum. senelerdir çok büyük problemler yazıyor ama senin adına çok sevindim sen ünv.e gidiyorsun arkadaş ortamın var. abim ne okula gidiyor ne de arkadaş ortamı var. bir zamanlar vardı ama hastalık artıp ilaçlar deli gibi alınmaya başlanınca bu bitti bambaşka problemler geldi..
şuan 7 sene sonra ilaçları bırakıyor halini görmen lazım. yüz eller vücut titriyor. beyin donmuş...
yani sana bu konuyla ilgili söylemek istediğim birşey var. benim abim tabiki senin gibi kız olmadığından öyle tecavüz taciz korkuları yoktu ama onunda cinsellikle ilgiliydi tabi.
senelerce ilaç kullandı bu takıntısını adam gibi geçirmediği gibi bambaşka problemler de ortaya çıkardı.. fiziksel anlamdaki organlarına olan zararını stresten tükettiği sigaraları saymıyorum bile.
demek istediğim; sakın ama sakın ilaçların esiri olma. sakın can havliyle de olsa bu uyuşturuculara sarılma. inan bana bu ilaçların yaptığı tek şey ya harakete geçirmek hareketlendirmek yada uyuşturmak. başka hiçbir etkisi yok. ruhsal problemler özelliklede beyninin sana oynadığı takıntıları ancak ve ancak sen yenebilirsin. bununla baş etmeyi ve yenmeyi sadece sen öğrenebilirsin. meditasyonla, kişisel gelişimle vb.. neyle istersen onla. ama kendi kendine. emin ol ki bu hastalıkta yanlızsın. bir süre sonra kimse seninle baş etmek istemez ve bulunduğun ailede ortamda çevrede huzur bozucu ilan edilirsin. kimse başından atmaz tabi ama istemezlerde. toplumdan sevgi ve seni anlamalarını sana yardımcı olmalarını beklersin ve hep hayır yanıtını alırsın; eğer ilaçların esareti olursan. iradeni güçlü kıl güçlü iradeye hiçbir takıntı karşı gelemez. benim abim hep kendini ilaçta buldu. hep onlara koştu. hep çözümü onlarda bekledi. bir süre sonra ne doktorlar uğraşmak istedi ne biz. çünkü kendinde değildi. ve kendi beynine sahip çıkamıyordu ilaçlar yüzünden.
ve şimdi seneler sonra iradesi ilaçlarının üstüne çıkabildi. ilaçları bırakmaya karar verdi. ve inşallah da iyi olacak bu 7 sene boyunca ruhsal olarak pişti ve artık takıntılarının üstesinden kendi kendine yenebilecek hale geldi. ama onu senelerce tökezleten en büyük şey ilaçtı.

canım en içten dileklerimle söylüyorum ki asla ilaçlara bağlanma hep kendin ol hep kendi iradenle yenmeye çalış bu mereti ve kendine çözümler yarat. inanki bunu tamamen bitiremesen bununla yaşamak zorunda kalsan bile o kadar küçük hale indiriceksin ki. her bayanın içgüdüsel korkusunun boyutuna inecek. olması gereken boyutunda kalacak. inan bana.

Son düzenleme:
benden daha iyi bildiğini idda ederek beni güldürmeyeceksin değil mi
tabi ki ertesi gün acı hissetmedim
normal yaşantıma devam ettim
canım benim testere mi giriyo sanıyosun oraya bilmem ki

tamam hastalığını ve takıntın olduğunu anladım yazmayayım diyorum ama ara ara bakıyorum acaba arkadaş aldığı cevapları biyere not edip haydariye dumanmı olmak istiyo yaşanmış öykülerden seçmeler orataya karışık

sorunu çok güzel anlatmışsın abinize allahtan şifa dilemekten başka bişey gelmez elimizden allah yardımcınız olsun

yardımcı olmak isteyen arkadaşlara özellikle son uzun yazıyı yazan arkadaşa çok teşekkür ederim,anlamazdın böyle bişi olsa yazmış bi arkadaş bu hiç moral verici yazı değil ama yine de sağolun...

ilk ilişkinin tecavzle olması ve ilişkiye hazır değilken birinin zorla girmesi acı vermez mi anlaşlmaz mı?

normalde elbette acı verir ama ağır bir uyşturucu ilaçla anlaşılacağını sanmıyorum bir arkadasım ilk gecesinde gayette ayık olmasına rağmen ilşkinin gerçekleştiği anı anlamamış
ayrıca arkadasında dediği gibi biz ne desek boş muayane ol gerçeği öğren.
bben sanmıyorumki böyle birşey yaşansın içkili partide ilaç ver uyusun tecavüz et çok türk filmi geldi bana ama sen böyle birşey mümkün olabilirmi anlaşılmazmı dersen ben evet diyorum sen anlamayabilirsin ancak bir uzman anlar

ben anlamadımki sen bize gerçekten fikirlerimizimi soruyosun yoksa inanmadığımız şeyleri söyleyip sana destek (!) olmamızımı bekliyosun. arkadasım sordun söyledik. ne diye bu tafra ???
bize soracağına git bi muayane ol o zaman. verdiğimiz cevaplar hoşuna gitmiyor.

tecavuze ugrasan cıplak olurdun herhalde vajınanda bı deısklık sıvı falan ama ne kadar sarhostun hatırlamıyosun hayret edıyosun benım oyle korkum olcakta ıckı ıccem valla pes ben erkek arkadasımın yanında ıcemıyodum o kadar guvenıyodum ona 5 yıldır bırlıkteydık yıne ıcmezdım korkardım senın korkun olsa ıcmezdın guzelım sımdı ıcınde savasırsın bu durumla doktora gıtmen en ıyısı

İmkanı yok öyle bir durumda anlamamanın.. Endişen tamamen obsesif kompulsiflikten kaynaklanıyor.. Yakınlarımda da var bu rahatsızlık, ne kadar sıkıntılı olduğunu anlayabiliyorum o yüzden.. İçin rahat olsun diyeceğim ama eğer imkanın varsa bir kontrol ettir, 80 ila 100 tl arasında değişiyor fiyatları.

öncelikle geçmiş olsun çok zor bir hastalık olduğunu biliyorum bu nedenle düşünceleriniz de hastalıktan kaynaklanıyor, öyle bir şey olsa zaten kesinlikle anlardınız. tedavinizi aksatmamanızı öneririm

arkadaşlar hepinize çok teşekkür ediyorum cidden,burada konu hakkında bilgi sahibi olanlar sayesinde daha iyiyim,ilaçlarımı da düzenli alıyorum,o sabah tabi ki hiç bi farklılıkla kalkmadım,normaldim,ama başka bi gün içki içmeden kaldığım zaman,gündüz reglimin son günüydü ve sanırım kullandığım pedden ötürü bi tahriş vardı pişik gibi,o gece gayet normal yattım kesinlikle alkol kullanmadım,ama buna bile taktım şimdi neden öyle bi tahriş oldu o gün diye bu arada korkuyorsan kalma diyen arkadaşlarım zaten bu takıntım dönem dönem azalıyor ve bazen nüksediyor,bu anlattığım normal olduğum dönemdi,sonradan tekrar patlak verdi..

zaten takıntı hastalığı olduğu için insanın aklına gelmeyecek bir şeye insan takılabiliyor. benim amcam da böyle olduğu için biliyorum çok ilginç takıntıları vardır. ara ara yoğunlaşıyor mesela bir akrabamızın ölümü onu çok etkilemişti intiharı bile düşünmüştü. umarım çabuk atlatırsınız

Yani hiç cinsel ilişkin olmadıysa anlardın...

Kukunda bir yanma hissederdin...Takma bunu yaaa

Hadi tecavüze uğradın diyelim neyi değiştirebilirsin bu saatten sonra hiçbir şey

Ama olmamıştır boşuna heyecan yaratma kendine

Ya da aklımda kalıyor diyorsan git doktora baktır...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…