Tecavüz Şüphesi

Peki canım, sanırım 4-5 yıldır doktora gidiyosun, aynı doktora mı tedavi oldun sürekli, yani merak ettiğim şu; şimdiye kadar rahatsızlığının biraz hafiflemiş olması gerekmiyo muydu. Çünkü takıntılarla yaşamak çok zor Allah yardımcın olsun, Okul dışında uğraşıların var mı?

pek çok arkadaşım var sevdiğim genelde onlarla oyalanıyorum :5:

Çok zor bir rahatsızlık; Allah'tan acil şifalar diliyorum.. Beyninizin hakimi olduğunuz o günler gelecek inşaallah.. Geçmeyecek bir durum değil, yeterki isteyin ve mucadele edin..

Fakat bu süre zarfında kendinize bu düşünce zulmunu yaşatmamak için gittiğiniz yerlere ve arkadaş çevrenize özen gösterin..Madem beyninize hakim olamıyorsunuz , en azından yaşadıklarınızı ve yaşayacaklarınızı kontrol altına alın..

Zaten içtiğiniz haplar sizi yeterince kontrol altına alıyor , bari alkolden uzak durun..

Belirtiler konusunda ise bir bilgim yok..

Bu arada @ cerebrum77 yorumuna kesinlikle katılıyorum : Çevrenizde sizi tanıyan insanlara asla bu rahatsızlığınızdan söz etmemelisiniz..Eğer ettiyseniz en azından yeni tanıdıklarınıza söz etmeyin.

Ne kadar çok insan bilirse o kadar geç iğleşirsiniz.. Tabiiki hayat kurmak istediğiniz insan haricinde bu söylediğim..

zaten sadece yakın arkadaşlarıma anlattım,onlardan 2si benle o akşam ordaydı,hatta biri benle aynı odadaydı,o da böyle bir olayın olmadığını,olamayacağını,aynı odada olduğumuzu söyledi :(

ama tecavüz durumunda da öyle midir kan olmaz mı ağrı kalktığımda:5:

yani ben öyle düşünüyorum ondada..aynı şey değilmi..ilişkiye girmenin başka şekli şemali yok zaten..çoğu kişi ilk geceden korkar mesela acıcakmı yok kan gelcekmi falan gibisinden yani kan gelmez işte dediğim gibi pırt diye..ilişkiye zorla girmiş ol tecavüz gibi yada isteyerek ne fark olacakki kan bi onda gelsin..yanardağ değilki zorlandı die patlama yaşansın..ondan dedim öyle..bu konuda başlıklar var benzer birde oradaki evli bayanlara sor istersen için rahat olsun istiyorsan..ama dediğim gibi ilk ilişkide kan gelcek yada gelmeli diye bekleme sakın..

zaten sadece yakın arkadaşlarıma anlattım,onlardan 2si benle o akşam ordaydı,hatta biri benle aynı odadaydı,o da böyle bir olayın olmadığını,olamayacağını,aynı odada olduğumuzu söyledi :(

ilk yorumlarımda tanımadığınz güvenmediğiniz kişilerin yanında değildiniz deilmi zaten ondan korkmayın gibi birşeyler demiştim bu dediğinizi şimdi farkettimde banada cevap olmuş..yani bakın arkadaşınız olmadı ben vardım demiş ki güvenilir kişidir herhalde..o yüzden sizin aklınıza gelipte şüphe uyandıran korkularınız bu duruma itiyordur sizi..herhangi birşey yaşamış olsaydınız mutlaka biri farkeder duyar yada odanıza giren birini mutlaka gören olurdu..herkes uyuyakalmadı ya sızıpta..yani kotkutmayın kendinizi çok böyle..

ilk yorumlarımda tanımadığınz güvenmediğiniz kişilerin yanında değildiniz deilmi zaten ondan korkmayın gibi birşeyler demiştim bu dediğinizi şimdi farkettimde banada cevap olmuş..yani bakın arkadaşınız olmadı ben vardım demiş ki güvenilir kişidir herhalde..o yüzden sizin aklınıza gelipte şüphe uyandıran korkularınız bu duruma itiyordur sizi..herhangi birşey yaşamış olsaydınız mutlaka biri farkeder duyar yada odanıza giren birini mutlaka gören olurdu..herkes uyuyakalmadı ya sızıpta..yani kotkutmayın kendinizi çok böyle..

evet arkadaşım da böyle dedi ve onun dışında ağrı falan olurdu dedi arkadaşım da:5:

merhabalar,22 yaşında bekar bir bayanım,17 yaşında obsesif kompülsif teşhisi konuldu bana,o zamanlar çok daha kötüydüm şimdikinden,resmen aklıma gelen şeyleri düşünmemek için uyumak istiyordum sürekli,cinsel takıntılarım var ve bu hayatımı mahvediyor,artık düşünmekten de uyuyamaz oldum,önceden de olduğu gibi devamlı bir tecavüz korkum var,son olarak 5 ay önce arkadaşımın doğum partisine katıldım (üniversitedeyim)haddinden fazla sarhoş olunca da sızdım gibi bir şey oldu,ve ortamda tanımadığım arkadaşımın tanıdığı erkekler vardı,sabah kalktığımda bi anormallik hissetmedim fakat ya bana tecavüz edilsiyse diye içim içimi yiyor :( böyle bişey olmuş olsa anlar mıydım kalktığımda buna yönelik bir cinsel bilgimde yok,bu hastalık berbat bişey :( bu konuda ne gibi belirtilerin olacağı hakkında bilgisi olan ?

bence kesinlikle yardım almalısın,obsessive compulsive disorder berbat bi şeydir ve doğru yardımı almazsan hayatını kendi ellerinle yok etmiş olursun,konu sadece tecavüz olmayabilir,akabinde kimseye güvenmeme,herkesten kaçma gibi durumlar olur ve bu da seni sosyopat yapar,belki kendin bile farkında olmayabilirsin ama bu tür cinsellikle alakalı sorunlar geçmişinde yaşadığın cinsel istismar sebebiyle olabilir,bu en yakındakın veya akraban bile olabiliyor,lütfen ızıp aşırı tepki gösterme bana lütfen sadece bilimsel ve sosyal verileri baz alarak konuşuyorum,bence iyi bir psikiyatrist kontorlünde hipnoz seansları deneyebilirsin,cinsellik güzel bi şey ve sendeki bu korku,bunu hiç yaşayamamana bunu da geçtim daha önce de dediğim gibi hayatının zehir olmasına sebebiyet verebilir,saygılarımla.

çok takıyorsan kafana bi jinekologa görün cnmmm bakar bakmaz anlarlar zaten elle bile muayene yapmazlar.için rahat eder en azından..
ayrıca bende üniversiteyi okudummm evde kaldım kız arkadaşlarımla...ne evimde bi erkegin kalmasına izin verdim nede ben bi erkegin oldugu evde kaldım...ateş barut misali sen iyi niyetlisindir ama erkeklere güvenilmez cnmm..

Son düzenleme:
bence kesinlikle yardım almalısın,obsessive compulsive disorder berbat bi şeydir ve doğru yardımı almazsan hayatını kendi ellerinle yok etmiş olursun,konu sadece tecavüz olmayabilir,akabinde kimseye güvenmeme,herkesten kaçma gibi durumlar olur ve bu da seni sosyopat yapar,belki kendin bile farkında olmayabilirsin ama bu tür cinsellikle alakalı sorunlar geçmişinde yaşadığın cinsel istismar sebebiyle olabilir,bu en yakındakın veya akraban bile olabiliyor,lütfen ızıp aşırı tepki gösterme bana lütfen sadece bilimsel ve sosyal verileri baz alarak konuşuyorum,bence iyi bir psikiyatrist kontorlünde hipnoz seansları deneyebilirsin,cinsellik güzel bi şey ve sendeki bu korku,bunu hiç yaşayamamana bunu da geçtim daha önce de dediğim gibi hayatının zehir olmasına sebebiyet verebilir,saygılarımla.

biliyorum ama çocukluğumda hatırladığım bi cinsel istismar yok aslında,konunun jinekolağa giderek çözüleceğini sanmıyorum bir de bazıları öyle demiş ama,benim şuan taktığım nokta öyle bişey olsa ağrı olur muydu:5:

yani ben öyle düşünüyorum ondada..aynı şey değilmi..ilişkiye girmenin başka şekli şemali yok zaten..çoğu kişi ilk geceden korkar mesela acıcakmı yok kan gelcekmi falan gibisinden yani kan gelmez işte dediğim gibi pırt diye..ilişkiye zorla girmiş ol tecavüz gibi yada isteyerek ne fark olacakki kan bi onda gelsin..yanardağ değilki zorlandı die patlama yaşansın..ondan dedim öyle..bu konuda başlıklar var benzer birde oradaki evli bayanlara sor istersen için rahat olsun istiyorsan..ama dediğim gibi ilk ilişkide kan gelcek yada gelmeli diye bekleme sakın..

tabi ki kan konusu dediğiniz gibi,ama arkadaşlar genelde ağrıyla ilgili konuşmuşlar,benim sorduğum bölümü yani

Ben burada, tecavüze uğramış kimse varsa bile, bunu belrterek size cevap verecek birinin olduğundan süpheliyim. Ayrıca, öyle bir cevap alabilseniz bile, rahatsızlığınız yüzünden bu cevap yine de sizi rahatlatmayacaktır sanırım.

Siz tedavinize aksatmadan devam edin lütfen, verilen ilaçları da gerektiği gibi alın. Bu tür ilaçlar kullanırken sannırım alkol kullanmak da sakıncalı oluyor, ona da dikkat edin.

Netice de en azından rahatsızlığınızın teşhisi konulmuş, bunu yaşayıp üstesinden gelmiş kişiler de var. Acil şifalar dilerim.

zaten bu yakın bir arkadaşımdı,hatta kardeşinden bile şüphelenmiştim,her gün yüzüne bakıyordum fakat söyleyemiyorum derdimi dicek bu neden kardeşim hakkında böyle düşünüyor:5: ve kardeşi hakkında neden böyle düşündüğüme dair bi fikrim yok yani bana bi yanlışı olmadı

Çok İlginç !! Çookk Geçmiş Olsun !!

Ama Konuşmalarınız da Çok Değişik.. Yani Alkollü Ortamlara Girme Kendını Kaybetme Diyorlar Ya da Aileden Biri Olsun Yanınızda Diyorlar, Siz Çok Yakın Arkadaşınızın Yanınızda Olduğunu Söylüyorsunuz, Ama Onun Kardeşinden Şüphelendiğinizi Belirtiyorsunuz !!

Tezatlık Var Konuşmalarınızda!!

Tecavüze Uğramaktan Korkuyorsanız, Evinizde Yatın, Kendinizi Kaybedecek Kadar Alkol Almayın!! Böyle Bir Rahatsızlığınızın Olduğunu Bilip te Alkol Kullanmakta Ayrı Bir Tezatlık !!

Hoşçakalın!!

Çok İlginç !! Çookk Geçmiş Olsun !!

Ama Konuşmalarınız da Çok Değişik.. Yani Alkollü Ortamlara Girme Kendını Kaybetme Diyorlar Ya da Aileden Biri Olsun Yanınızda Diyorlar, Siz Çok Yakın Arkadaşınızın Yanınızda Olduğunu Söylüyorsunuz, Ama Onun Kardeşinden Şüphelendiğinizi Belirtiyorsunuz !!

Tezatlık Var Konuşmalarınızda!!

Tecavüze Uğramaktan Korkuyorsanız, Evinizde Yatın, Kendinizi Kaybedecek Kadar Alkol Almayın!! Böyle Bir Rahatsızlığınızın Olduğunu Bilip te Alkol Kullanmakta Ayrı Bir Tezatlık !!

Hoşçakalın!!

tezatlık var ama zaten bu elimde değil,evet yalnız değildim odada ama buna rağmen şüpheleniyorum,psikiyatristim bu konuda beni rahatlatmaya çalışıp tecavüz durumunda kalkınca anlayacağımı söyledi ve ilaç yazdı,buna rağmen arada yine düşünüyorum,içkiye gelince dönemsel olduğu için rahatsızlığım bazen hiç böyle şeyleri düşünmediğim için rahatça arkadaşlarımla nadir de olsa içer,bazen film izlemeye gider bazen de sohbet ederiz,olay bu tezatlık dediğiniz.

yani bazı dönemler bu düşünceler aklıma bile gelmiyor bazen ise anksiyete dmnemimde aklımdan çıkmıyor,ama bişey illa buluyorum takıcak,bu olmasa bile.

bence tecavüze uğramışsın....anlattıkların hiçbiri inandırıcı değil..

inanın veya inanmayın,yalan söylemek için bir sebebim yok,bu bir hastalık ve bunu konuşuyoruz,uğrasaydım gelip burada konu açmazdım,ben içimi kemiren düşüncülerimi anlatıyorum sadece,biraz düşünceli ve saygılı olmanızı dilerim.

Back