Tecavüz Şüphesi

arkadaşlar bu düşüncemi engellemem için jinekolağa gitmemin faydası olmadığını gitsem de yine düşüneceğimi söyledi doktor,tecavüz sonrası mutlaka anlar mıydım kalkınca peki

Bence bu sizin obk tanınız ile alakalı içinizin rahatlmasını istiyorsanız bir jinekolog ile görüşün

öncelikle sağolun kızlar,psikiyatristim böyle bi durumda yani tecavüzse eğer ağrıyla kalkardın dedi

Üstelik bana göre sen sadece uyumuşsun alkolün etkisiyle,öyle filmlerdeki gibi hiç bir şey hatırlamama gibi bir iş şeyin söz konusu olacağını düşünmüyorum,en azından bende hiç olmadı,yani acı ki bu tecavüzün getirisi olan bir acı olursa hissetmemen mümkün olmaz

Sana biz buradan ne desek tatmin olmayacaksın. O gecenin video kayıtları olsa, senin de bunu basından sonuna izleme imkanın olsa yine bu şüphelerden kurtulamayacaksin.

Daha evvel de söylemiştim senin bu sorununu buralarda çözmeye çalışman zaman kaybından başka birsey değil.

Doktora git, ama jinekologa değil.

Jinekolog sana bakiresin dese sen yine tatmin olmayacaksın, başka bı tanesinin kapısını çalacaksın.

Son düzenleme:
arkadaşım çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin. en yakın zamanda bir destek al sonra daha da fazlalaşır bu rahatsızlığın.

sanırım haklısınız

evet doktorum da psikiyatristim yani aynılarını söyledi,ağrı oluyormuş öyle durumlarda

Peki gerçekten de doktora gitsen o da hayır öyle bir durum olmamış dese yine de kafanda o günle ilgili aynı şüpheler kalır mıydı?

Peki gerçekten de doktora gitsen o da hayır öyle bir durum olmamış dese yine de kafanda o günle ilgili aynı şüpheler kalır mıydı?

sanırım evet,çünkü 18 yaşımda bu hastalık başladığı zaman ya çocukluğumda tecavüze uğradıysam şüphesiyle jinekoloğa gitmiştim,fakat sonra şüphelerim devam etmişti

Peki canım, sanırım 4-5 yıldır doktora gidiyosun, aynı doktora mı tedavi oldun sürekli, yani merak ettiğim şu; şimdiye kadar rahatsızlığının biraz hafiflemiş olması gerekmiyo muydu. Çünkü takıntılarla yaşamak çok zor Allah yardımcın olsun, Okul dışında uğraşıların var mı?

bu korkumun nerden kaynaklandığını cidden bilmiorum ben de

korkuarın o hisse kapılmana neden oluyor bence..yani bu düşünceye kapılmana zaten korkun sebep..için rahat olsun bence olmamıştır arkadaşım..hem yalnızda değildinizki orada öle değilmi?onca arkadaşınızın yanınızdaydınız..güvenmeyip yada tanımadığınız insanlarla değildiniz yani sonuçta..ondan bunu böle hissetmenizi korkunuz tetikliyordur..

Son düzenleme:
Y biraz açık olucak ama üstün başın dağınıkmıydı ve kan falan varmıydı camasırında

arkadaşım hemen ilk ilişkide kan gelecek diye birşey yoktur..4 gün sonrada gelebilir ilk ilişkidede..eğer başlığı açanın bu konu hakkında bilgisi yksa yarın öbürgün evlendiğinde kan gelmedi acaba ogün bişey oldumuki diye bugününü hatırlar korkuya kapılır tekrar..düşünmekte haklısınız öyle belki ama kanla ilgisi yok yani..herkesin ilk iişkide gelmezki ddiğim gibi..

Geçmiş olsun canım. öncelikle madem böyle bir hastalığın var tedavilerini sakın eksik etme. ve seni şüpheye düşürecek ortamlarda bulunma. birşey olsa hissedersindir mutlaka. bilemiyorum düşünmemeye çalış kendine de hasta ol yada olma dikkat et canım. insanoğlu çiğ süt emmiş rabbim karşılaştırmasın seni kötü kişikli insanlarla

Son düzenleme:

ama tecavüz durumunda da öyle midir kan olmaz mı ağrı kalktığımda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…