- 20 Mart 2008
- 141.526
- 212.993
- 1.423
- 60
Korkma hiç birşey olmamıştır şayet olmuş olsaydı bile mutlaka hissederdin sabah kalktığında çok rahatsızsan bu durumdan jinekoloji doktoruna gidip muayene ol istersen ..
Hemde için rahatlamış olur rahatsızılığın içinde geçmiş olsun ...
merhabalar,22 yaşında bekar bir bayanım,17 yaşında obsesif kompülsif teşhisi konuldu bana,o zamanlar çok daha kötüydüm şimdikinden,resmen aklıma gelen şeyleri düşünmemek için uyumak istiyordum sürekli,cinsel takıntılarım var ve bu hayatımı mahvediyor,artık düşünmekten de uyuyamaz oldum,önceden de olduğu gibi devamlı bir tecavüz korkum var,son olarak 5 ay önce arkadaşımın doğum partisine katıldım (üniversitedeyim)haddinden fazla sarhoş olunca da sızdım gibi bir şey oldu,ve ortamda tanımadığım arkadaşımın tanıdığı erkekler vardı,sabah kalktığımda bi anormallik hissetmedim fakat ya bana tecavüz edilsiyse diye içim içimi yiyorböyle bişey olmuş olsa anlar mıydım kalktığımda buna yönelik bir cinsel bilgimde yok,bu hastalık berbat bişey bu konuda ne gibi belirtilerin olacağı hakkında bilgisi olan ?
karşı olsamda bi kadının kendini kontrol edememesine içkili olup neyaptığına asla laf edemem hayat senin ama bu sorununu yenmeden sızacak kadar kendini o hale getirmen hata..kendi kuyusunu kazarmış ya insan bazen ona giriyor bu..neden kendin için bir psikolağa falan danışmıyorsun??bu hastalık yada bu korkulardan önce senin başına bişey gelmedi deme yada bi tanıdığına geldide etkilenmedin demi??ne bileyim aklıma bu geldi bian..
peki saçma bişi sorucam ama bazıları ilk ilişkilerinin acımadığını söylüyor,peki tecavüz kesin olarak ağrıya neden olur mu
Sen sarhoş olup sızdığına göre,diğer arkadaşların da epey içkilidir.Sen normal,giyinik uyandıysan kesinlikle şüphelenme.O kafayla o işi yapacak kişi,seni tekrar giydirip toparlayamazdı.
Ne kadar içkili olup sızsan da bu tür bir saldırıya bilinçaltın tepki verir.Korunma güdüsüyle uyanırdın.
Ayrıca bakire isen,sabah kalktığında sızı ve bir miktar lekelenme-kan olması gerekirdi.
Veya ayağa kalkınca spermin ıslaklığı gelirdi.Yine diğerlerinin sarhoş olduğundan yola çıkarak,o kafayla gözü dönüp tecavüz edecek birisinin,prezervatif filan kullanmayacağını düşünüyorum.
Doktoruma sordum. Böyle bir şeyi hissetmememiz mümkün değil dedi. En azından sabah kalktığınızda acı hissederdiniz. Çünkü ben evlendiğimde eşim beni rahatlatmasına rağmen yine de acı hissettim ki öyle bir zoraki durumda mutlaka ve mutlaka acı hissederdiniz. Benim de tavsiyem tanımadığınız ortamlarda alkol almayın. Çünkü bu rahatsızlık mantık dinlemiyor. İlaçlarınızı zamanında alın ve doktorunuzla sık sık konuşun. Ayrıca anneniz gibi yakın birisine de bu tür takıntılarınızı anlatın. Konuşmak rahatlatıyor.
devamlı arkadaşlarımla konuşuyorum,fakat çok inatçı bi hastalık,bazen tam iyileştim diyorum ama tekrardan ortaya çıkıyor.
Canım bu kadar çok kafana takıyorsan bi doktora neden gitmiyorsun?
kızlar hala aynı şeyi takıyorum,psikiyatristim jinekolağa gitmen bi işe yaramaz çünkü bu hastalık kontrol etme hastalığı zaten dedi,bi ağrım sızım olmadığı halde hala tecavüze uğramış olmam mümkün mü onu araştırıyorum netten
Y biraz açık olucak ama üstün başın dağınıkmıydı ve kan falan varmıydı camasırında
hayır nasıl yattıysam öyle giyiniktim ama ya anlamamam için tekrar giyittiyse yapan kişi diye düşünüyorumkan da yoktu
17 yaşındayım dediniz yanılmıyorsam
bu yaşta alkol kullanmayın yazık bünyenize
önlenemez sonuçlar doğurur
üstelik obsesyonunuz varmış eğer bunun için ilaç kullanıyorsanız ilacın alkolle etkisinin ne kadar arttığını biliyor olmalısınız
kendinizi kaybedecek kadar alkol almayı öncelikle brakın bence
tecavüzü her hangi bir belirti yoksa jinekolağa gidin
güvenmediğiniz ortamlarda alkol almayı bırakın bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?