Tecavüz’e uğrayıp dövülen Özge yaşamını yitirdi

okypete

Nirvana
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
40.718
Puanlar
698
Tecavüz’e uğrayıp dövülen Özge yaşamını yitirdi
Edirne'de erkek arkadaşının dövüp tecavüz ettiği Özge’nin beyin ölümü gerçekleşti.

A+A-
KADINA-SiDDET.jpg
Türkiye’de çoğunlukla kadınların uğradığı tecavüz, darp ve öldürme vakalarına bir yenisi daha eklendi. Edirne’nin Yolüstü Köyü’nde erkek arkadaşı tarafından tecavüz edilip dövüldüğü iddia edilen 21 yaşındaki Özge B.’nin beyin ölümü gerçekleştiği bildirildi. Gözaltına alınan şüpheli C.Ö. tutuklandı.

Geçen hafta çarşamba akşamı Yolüstü Köyü’nde meydana geldi. Erkek arkadaşı C.Ö. ile gece geç saate kadar gezen Özge B. eve alkollü gelince kız kardeşi tarafından odasına götürülüp yatağa yatırıldı. Ertesi gün komşuları Özge B.’yi bahçe kapısında baygın görünce babası Kemal B.’ye haber verdi. Eve gelen babası ve yakınları tarafından hastaneye götürülen Özge B.’nin vücudunun değişik yerlerinde morluklar olduğu ve tecavüze uğradığı belirlendi.

Olayı soruşturan güvenlik güçleri, Özge B.’nin erkek arkadaşı C.Ö.’yü gözaltına aldı. Sorgusundan sora adliyeye sevk edilen şüpheli C.Ö., cinsel saldırı ve yaralama suçlarından tutuklanarak Edirne Kapalı Cezaevi’ne konuldu.

Beyin ölümü gerçekleşti

Başına aldığı darbeler nedeniyle 5 gündür yoğun bakım servisinde yaşam savaşı veren Özge B.’nin bugün beyin ölümü gerçekleşti.

Yaşadıklarını göz yaşları içinde anlatan 60 yaşındaki Kemal B., kızına zorla içki içirildiğini iddia ederek, olayı şöyle anlattı:

“Gece erkek arkadaşı, Özge’nin kız kardeşini telefonla arayıp, ‘Gel kardeşini kahvehanenin önünden al’ demiş. Kardeşi, ablasını eve getirip yatağına yatırmış. Ertesi sabah öğlene kadar kızdan ses çıkmayınca, annesi komşuya gideceğini söylemiş. Kızım Özge de ‘Sen git ben gelirim’ demiş. Sonra komşuların haber vermesi üzerine eve geldik, Özge dış kapının yanında düşerek yere yığılmış hemen hastaneye kaldırdık. Kızım içki nedir bilmezdi. Zorla sarhoş etmişler, dövmüşler. Kızıma bunu yapanın cezalandırılmasını istiyorum.” dedi.

http://www.cumhuriyet.com.tr/haber/..._e_ugrayip_dovulen_Ozge_yasamini_yitirdi.html

bu nasıl sadist psikopat ruhlu biridir ki tecavüz etmekle kalmamıs beyin kanaması gecirecek kadar dövmüş...

eger ölümle sonuclanmasaydı diger davalardaki gibi içkiyi kanıt gosterip tecavüzü haketmis derler miydi, o ruh hastası cezaevine girer miydi diye de aklımdan gecmiyor degil.

Şuan hayatımda etmediğim hakaretleri edicem zor tutuyorum kendimi ! Vicdansız herif ya ! Allah cezasını versin tez zamanda. Şimdi buna azıcıkta ceza verilir :47:

Bu sapkinlar aramizda dolasiyor. Ingiltere Ingiltere diyoruz da , adam karisinin ustune utuyu basiyor. Erkeklere bir format sart. :47:

21 yaşında kız alkol almak kendi iradesinde tecavüz denmez ona bu ülkede. Boşuna uğraşmasınlar. Babası da zor durumda kalmamak için zorla içki içirmişler gibi bir savunma yapmak durumunda kalıyor. Halbuki zorla içmese ne olucak dimi. Ama yok türkiyede tecavüz sayılabilmesi için içkiyi zorla ağzına boşaltmaları gerekiyor. Kendin içip biri tecavüze kalkışırsa ve karşı koyacak gücün olmazsabir darbeyi de mahkeme vurur.. :50:

Bi yerini kör testereyle keseceksin bunların çivili sandalyeye oturtup.:51:

Bu sapkinlar aramizda dolasiyor. Ingiltere Ingiltere diyoruz da , adam karisinin ustune utuyu basiyor. Erkeklere bir format sart. :47:

formatdan ziyadee cok acik söylüyorum ibreti alem herkezin önünde idam edilmeli!!! böyle insanlarin ipde sallanmasi lazim...
ve yazdigin gibi arkadasim sadece türkiyede degil heryerde var bu tür insanlar malesef...
hele bir ara almanyada cok meshurdu cocuklara tecavüz hemen hemen hergün birsey duyuluyordu :(
bende ozamanlar orda yasiyordum inanin cocuk halimle hep dua ederek cikiyordum evden ve ciddi ciddi tekbasimayken 3 kere 3 sapiktan RABBIM beni korudu... digerlerinde abim vardi yanimda... hamd olsun

formatdan ziyadee cok acik söylüyorum ibreti alem herkezin önünde idam edilmeli!!! böyle insanlarin ipde sallanmasi lazim...
ve yazdigin gibi arkadasim sadece türkiyede degil heryerde var bu tür insanlar malesef...
hele bir ara almanyada cok meshurdu cocuklara tecavüz hemen hemen hergün birsey duyuluyordu :(
bende ozamanlar orda yasiyordum inanin cocuk halimle hep dua ederek cikiyordum evden ve ciddi ciddi tekbasimayken 3 kere 3 sapiktan RABBIM beni korudu... digerlerinde abim vardi yanimda... hamd olsun

Kesinlikle haklısın.Acımayacaksın.

Direkt hadim edip muebbet hapis cezasi versinler kanim dondu resmen Allahim sen koru

Back