Şık bir dolmakalem.
Ve yahut kaliteli bir kol düğmesi.
Kime gidiyor findigim hayirdir ?
Ne zamandir konusamiyoruz
Ayrıca erkeğe çiçek götürmek saçma bence.
Bir kadina tesbih almakla ayni gibi..
Ben sıradışı bir not defteri gotururdum acikcasi
Aaa bak edit iyi oldu. Ne götürürsem götüreyim not şart bence. Bunu unutmuştum iyi hatırlattın canım.Ben sıradışı bir not defteri gotururdum acikcasi
Edit: Ilk sayfaya da unutamayacagi bir not yazardim
Ayy o da iyi fikir aslında ama diyorum ya bu tarz konularda pek zevkli değilim. Beğenir mi acaba.
Benim aklıma güzel bir kutuyla çikolata götürmek gelmişti aslında canım. Hem kendisi biraz boğazına düşkün, makbule geçer diye düşündüm. Hem de risksiz. :) Ama o da çiçek gibi kadına götürülecek cinsten mi ki bilemedim.
İşine ve isyerine göre değişirSorum kısa ve net hanımlar. Bir erkeğe işe başlama tebriği için ne götürülebilir? Çiçek bana göre gayet sıradışı ve ben ezber bozmayı severim esasen. Ama götüreceğim erkeğin yapısına bir hayli ters kaçacak.
Başka ne gidebilir ki? Saçmalamaktan çekiniyorum da ben biraz önem verdiğim için.
Çikolata ve kullanabileceği şık bir hediye. Kalem olabilir, eğer isminin yazabileceği bir işse masa isimliği, yine masasına koyabileceği güzel bir hediye, kartvizitlik olabilir.
haha Allah iyiliğini versinBilgecenin dediği deftere not önerisi olarak ;
Sev beni Seveyim seni.
Seni seveni sende sev.
Sepet sepet yumurta sakin beni unutma tarzi bsy olabilir belki
İyi geceler efenim.
Bilgecenin dediği deftere not önerisi olarak ;
Sev beni Seveyim seni.
Seni seveni sende sev.
Sepet sepet yumurta sakin beni unutma tarzi bsy olabilir belki
İyi geceler efenim.
Bir kilo baklava götür . Oyyy olsada yesek .Sorum kısa ve net hanımlar. Bir erkeğe işe başlama tebriği için ne götürülebilir? Çiçek bana göre gayet sıradışı ve ben ezber bozmayı severim esasen. Ama götüreceğim erkeğin yapısına bir hayli ters kaçacak.
Başka ne gidebilir ki? Saçmalamaktan çekiniyorum da ben biraz önem verdiğim için.
İşine ve isyerine göre değişir
haha Allah iyiliğini versin
Fındığım konu başlığı hoşuma gitti bir baktım fındık ay kıyamam yaaa valla arkadaşlar güzel önerilerde bulunmuşlar ben de pek bu konularda bilgili değilim (erkeklerle çalıştığım halde bilmiyorum zira ilk işe başladığımda hiç tebrik bile almadım)
Bir kilo baklava götür . Oyyy olsada yesek .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?