• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tebrik konusunda yardım zarif hanımlar

Yokuşu ben çıktım inişi senin olsun.
Zehiri ben içtim şerbeti senin olsun.
Duydum ki yeni bir sevgili bulmuşsun, hayırlı olsun.
Ben de buldum bir tane, haberin olsu

Bu vardı benim yazdıklarım arasında. Aman yarabbim nasıl utanıyorum şu an anlatamam. Bir de bana bunu yazdıran, süper olcak bak çok pis morarır bunu okuyunca kesin yaz diyen kız o kadar cool bir tipti ki o yaşımızda bile. Sonra Londra'da okudu falan. :KK53: Şimdi aklıma geliyor nasıl bir ergenlik geçirmişiz biz Allahım. :KK53::KK53:

Hatırlar da bu konu ileride açılırsa hemen kızın ismini veririm vallahi o yazdırdı diye. :D
hahahahah:KK70::KK70::KK70::p:p:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70: ben ne kadar boş bir okul dönemi geçirmişim şu yazılanları görünce fark ettim

İyi baklavanın yanına dolmakalem alsın . Çikolata neden şık ... Yiyeceğin kişiliği olmaz . İnsanın kişiliği olur . Kendi Kültürümüzden utanmıyorum !!
Kültür konusunda emin olun hassasımdır utanmak ne kelime ! ama benim çalıştığım iş yerinde herkesin odası ayrı ve tabak çatal tarzı şeyler yok ve ben o dönem eğitimdeydim o yüzden de çikolatayı pratik bulmuştum fikrinize saygı duyarım ben iş yerinde ikramı zor olur düşüncesiyle böyle yaptım herkes düşüncesinde özgürdür - saygılar...

Zariflik ve ofis dediniz, hemen yardımcı olmak istedim. Bana masamın üstüne koyabileceğim tarzda, kapağının üstünde ismimin yazdığı ve açık bırakıldığında gelen kişilerin çok rahat ismimi okuyabildigi kartvizit benzeri tahtadan cilalanmis bir kalemlik geldi. Aynı şekilde kalemligin içinde de aynı tarz tahtadan yapılmış üstünde ismimin yazdığı bir dolmakalem vardı. Çok hoşuma gitmişti.

Eklentiler

• kirmizi-beyaz-nostalji-araba-kalemlik-0910a-2796.jpg
    kirmizi-beyaz-nostalji-araba-kalemlik-0910a-2796.jpg
    62,6 KB · Görüntüleme: 74
Bak aslında sarmayı severse oda olur.Hem çikolatadan daha iyi.Sarmayı her yerde bulamaz.Bürodaki her erkeğin favorisi olursun.kalem konusunda ise bir profesyonelden yardım al bence.Git şık bir kırtasiyeye.Orada kitli duran cam bölmelerden birini seç.Derim ben...

Allahtan birden fazla kişiye almam gerekmiyor yoksa batardım. Bazı konularda ben çok seçiciyimdir, pahalı zevklerim vardır. Çikolata da o konulardan birisi. Paraya kıyarım yani en kalitelisinden alırım kime hediye ediyorsam. Birden fazla kişiye alsam batardım. :)
Dolma kalem aklıma yatmaya başladı benim.
.
O dönem parayı gözüm görmemişti açıkçası - hem içime sinebilecek hem de insanların gönlünü alabileceğim birşey olsun diye iş yerine farklı eğitim için farklı tarz çikolata yaptırmıştım
Bizim iş yerindekilerin istekleri hiç bitmiyor bu aralar da pasta börek yap getir diyorlar dedim siz getirin ben yiyeyim hiç uğraşamam :63: hepsi erkek ya kadınlardan hizmet bekliyorlar ben de yüz vermiyorum

hahahahah:KK70::KK70::KK70::p:p:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70: ben ne kadar boş bir okul dönemi geçirmişim şu yazılanları görünce fark ettim

Kültür konusunda emin olun hassasımdır utanmak ne kelime ! ama benim çalıştığım iş yerinde herkesin odası ayrı ve tabak çatal tarzı şeyler yok ve ben o dönem eğitimdeydim o yüzden de çikolatayı pratik bulmuştum fikrinize saygı duyarım ben iş yerinde ikramı zor olur düşüncesiyle böyle yaptım herkes düşüncesinde özgürdür - saygılar...

Keşke ben de boş geçirseymişim o dönemlerimi canım ya. Bunun peşinde koşup şımartan bir kız vardı. Onun saçını başını yolmuştum falan. Bunları benim gibi o da hatırlıyorsa eyvah ki ne eyvah. :oops:

Zariflik ve ofis dediniz, hemen yardımcı olmak istedim. Bana masamın üstüne koyabileceğim tarzda, kapağının üstünde ismimin yazdığı ve açık bırakıldığında gelen kişilerin çok rahat ismimi okuyabildigi kartvizit benzeri tahtadan cilalanmis bir kalemlik geldi. Aynı şekilde kalemligin içinde de aynı tarz tahtadan yapılmış üstünde ismimin yazdığı bir dolmakalem vardı. Çok hoşuma gitmişti.

Eğer denk gelirsem bu da alternatiflerim arasında olabilir. Teşekkür ederim gerçekten zarif bir öneriymiş. :)

Enee bunun mini cooper olanı da var mı acaba

Bak aslında sarmayı severse oda olur.Hem çikolatadan daha iyi.Sarmayı her yerde bulamaz.Bürodaki her erkeğin favorisi olursun.kalem konusunda ise bir profesyonelden yardım al bence.Git şık bir kırtasiyeye.Orada kitli duran cam bölmelerden birini seç.Derim ben...

Onu başka bir gün bir bahaneyle yaparım, erkeğin kalbine giden yol hesabı... Hiç affetmem her türlü boşluktan faydalanırım. :KK53:

Avukatsa eğer en ise yarar hediyeler ajanda, dolma kalem, isminin yazdığı masa üstü kartviziti, özel kartvizit kutusu, markalı bir evrak çantası cubbeyi de alacak ebatlarda, küçük bir kutuya zimba, yapiskanli kağıt, not defteri, ataç, ayrac, küçük not kağıdı kutusu, kalemlik, zimba sökmeye yarayan küçük alet, ağzına not tutturulmaya yarayan küçük demir birşey var adı aklıma gelmedi bunlar en ise yarayanlari.

Findik can, konuyu son gunlerde takip etmedim ama anladigim kadariyla isler gicir gidiyor.

Bence hicbir halt alma, nikahi basana kadar, tek kurus harcama derim :KK53: Is garanti degilse yatirim yapma, gerek yok :KK55:

Avukatsa eğer en ise yarar hediyeler ajanda, dolma kalem, isminin yazdığı masa üstü kartviziti, özel kartvizit kutusu, markalı bir evrak çantası cubbeyi de alacak ebatlarda, küçük bir kutuya zimba, yapiskanli kağıt, not defteri, ataç, ayrac, küçük not kağıdı kutusu, kalemlik, zimba sökmeye yarayan küçük alet, ağzına not tutturulmaya yarayan küçük demir birşey var adı aklıma gelmedi bunlar en ise yarayanlari.

Çok teşekkür ederim epey ilgilendiniz. Çantası var gördüm. Diğer alternatifler de aslında çok işe yarar ama ofiste sanırım kendine ait bir masası yok. Yada ben dikkat etmedim. Sürekli adliyede zaten. Sanırım stajyer olduğu için. :)

Ben çok güzel bir dolma kalem aldım bakalım...

Findik can, konuyu son gunlerde takip etmedim ama anladigim kadariyla isler gicir gidiyor.

Bence hicbir halt alma, nikahi basana kadar, tek kurus harcama derim :KK53: Is garanti degilse yatirim yapma, gerek yok :KK55:

Hahah seni yerim ya nasıl güldüm anlatamam. :D

İşler gıcır falan değil esasen yerimizde sayıyoruz. Ama ben bu tarz önemli tarihlere çok dikkat ediyorum. Ona özgü değil, herhangi bir arkadaşım da olsa boş geçmezdim. Bayılırım sevdiklerimi hediyelerle şımartmaya.

Şımarmasın yani ona özgü değil bu durumum. :D

Fındık son durum nedir, aldın mı hediye?

Aldım canım ama görüşemedik dün. Dolma kalem aldım, çok beğendim kendime de almayı düşünüyorum hatta. :)

Ama ona verip vermeme konusunda ikilemde kaldım. Arkadaşım lüzumsuz olur bence abartı olur dedi. Kendini baskı altında hisseder, hayatına bir şekilde dahil olmaya çalışıyormuşsun gibi olur. Bırak o sana yapsın böyle jestler falan dedi bilemiyorum.

Hahah seni yerim ya nasıl güldüm anlatamam. :D

İşler gıcır falan değil esasen yerimizde sayıyoruz. Ama ben bu tarz önemli tarihlere çok dikkat ediyorum. Ona özgü değil, herhangi bir arkadaşım da olsa boş geçmezdim. Bayılırım sevdiklerimi hediyelerle şımartmaya.

Şımarmasın yani ona özgü değil bu durumum. :D

Ama ona verip vermeme konusunda ikilemde kaldım. Arkadaşım lüzumsuz olur bence abartı olur dedi. Kendini baskı altında hisseder, hayatına bir şekilde dahil olmaya çalışıyormuşsun gibi olur. Bırak o sana yapsın böyle jestler falan dedi bilemiyorum.

Bence poposunu kaldirma , niye simartiyorsun ? Birak o seni simartsin. Cinsiyet rollerini degismeyin bence, simartilmasi gereken sensin :KK12::63:

Ben arkadasinin baski altinda hissetme cumlesine katiliyorum , yani adam gibi bir adim atmamis, caba gostermemis, isteksiz davranmis bir heriften bahsediyoruz. Usteliyormussun, sansini zorluyormussun gibi gorunebilir, bence de genel anlamda gerek yok, bir sey almaman taraftariyim.

Bence poposunu kaldirma , niye simartiyorsun ? Birak o seni simartsin. Cinsiyet rollerini degismeyin bence, simartilmasi gereken sensin :KK12::63:

Ben arkadasinin baski altinda hissetme cumlesine katiliyorum , yani adam gibi bir adim atmamis, caba gostermemis, isteksiz davranmis bir heriften bahsediyoruz. Usteliyormussun, sansini zorluyormussun gibi gorunebilir, bence de genel anlamda gerek yok, bir sey almaman taraftariyim.

Aldım ama vermeyeyim o zaman en iyisi. Arkadaşım da al bir çikolata yahut pasta, birlikte ikinizin işini kutlarsınız yeterli o kadarı dedi.

Hediyenizi verdiniz mi bilmiyorum ama boğa burçları yeşil rengi sever diye duymuştum ben

Back