Tebligatgeldi ne yapmalıyım?

egeada2012

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2012
316
2
68
Şanlıurfa
Bana dün mahkemeden tebligatgeldi ne yapmalıyım?

3 yaşında oğlum var bakıcı evimde bakıyor oturma odasında ve koridorda kamera var.1.5 ay önce çok kötü bir olay yaşadım bakıcıyı 2 saat önce eve getirdim diye bana sinirliydi o gün. ben çıkınca, oğlum yemek yemediği için bakıcı ona bağırmış,çağırmış seni döverim diye defalarca tehdit etmiş,defol git odana demiş,çocuğu çekiştirip durmuş çocuk hırpalamış dakikalarca , çok ağlatmış zorla sofraya oturtayım derken..sonra da zorla odasına götürmüş ağlatarak,kapıyı kapatmış çocuğun acı çığlıklarını duydum,resmen feryat ediyordu,yarım saat odada kalmış kadın, oğlum uyumuş çaresiz....televizyonun sesi de iyice açmış ki odadaki sesleri ben duymayayım ama engelleyemedi.ben duyabildim.akşam kamera kayıtlarını inceledim şok oldum eşim oğluma sordu sana vurdu mu diye çocuğum ayağıma dedi ve ayağını gösterdi.(bu kısım da kayıtlarda var ..) oğlum daha konuşamıyor sadece bir kaç kelime..polise gittik hemen,..oğlumda darp izi yok rapor da aldık zaten kadın özellikle ayağına vurmuş ki darp izi belli olmasın.yani her şey planlı amaç benden intikam almak sen nasıl olur da beni 2 saat önce getirirsin .nasıl olsa oğlumun odasında kamera yok kapıyı kapatıp yapacağını yapmış...ben çok üzüldüm psikolojik tedavi görüyorum 1.5 aydır işe gidemiyorum çok kötüyüm ilaçlarla ayaktayım,psikiyatr tarafından anksiyete hastalığı teşhisi konuldu.

Bana dünde mahkemeden tebli gatgeldi ne yapmalıyım? mahmeke konusu kötü muamele yazıyordu.bi de kağıtta karşı tarafa mutlaka bulunması gerektiği bulunmassa mahkemede zorla getirileceğini yazıyordu.bunların anlamı nedir.bizim avukatımız olmalı mı ya da duruşma öncesi savcıyla görüşmemiz gerekir mi?iyi çalışmalar

Son düzenleme:
Saatten olsa gerek konuyu anlayamadım, size neden geldi tebligat:44:
Siz kime kötü muamele ettiniz?:44:
Kime iyi çalışmalar?:44:

Çocuğa çok üzüldüm.
Çocuğa el kaldıranların ellerini kesmek istiyorum:95:

Merhaba;
Mahkemeden gelen tebligat üzerinde sizin şikayetçi, sanık veya tanık olarak çağrıldığınız yazılı olmalı. Bunu belirtmemişsiniz !
Ancak yazdıklarınızdan sizin şikayetçi (müşteki) olarak çağrılmış olmanız gerektiğini düşünüyorum. Siz şikayetçi konumunda olduğunuz için mutlaka bir avukat tutmanız zorunlu olmamasına rağmen olayın içinde çocuğunuz olması, karşı tarafın davranışları düşünüldüğünde davanızı bir avukat aracılığıyla takip etmenizi öneririm.
Her durumda mahkemeden gelen bu yazıya istinaden ilk duruşmaya katılmanız (avukatlı ya da avukatsız olarak) gerekir ki ben avukatla birlikte katılmanızı öneririm. Çünkü genellikle en önemli duruşma ilk duruşmadır.
Adaletin yerini bulması dileğiyle....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…