A asdasdasdd Aktif Üye Kayıtlı Üye 24 Ağustos 2011 16 1 7 Mart 2012 Konu Sahibi asdasdasdd #1 acaba tto sıvı sabun diger adı tea tree oil kullan varmı siyah noktalar için almak için yararı varmı ögrenmem lazım..."
acaba tto sıvı sabun diger adı tea tree oil kullan varmı siyah noktalar için almak için yararı varmı ögrenmem lazım..."
mervemervemerve Popüler Üye Kayıtlı Üye 10 Aralık 2011 4.230 95 7 Mart 2012 Konu Sahibi asdasdasdd #2 sabunun ozellıgı ne cnm ?? bende aynı dertten muzdarıbımde yuzume yag surmekten bıktım sıvılce yapıyo sonra
sabunun ozellıgı ne cnm ?? bende aynı dertten muzdarıbımde yuzume yag surmekten bıktım sıvılce yapıyo sonra
A asdasdasdd Aktif Üye Kayıtlı Üye 24 Ağustos 2011 16 1 17 Mart 2012 Konu Sahibi asdasdasdd #3 özelligi siyah noktaları ve sivilceyi gecirip gözenekleri rahatlatmakmıs :) ne kadar dogru daha anlayamadım ben
özelligi siyah noktaları ve sivilceyi gecirip gözenekleri rahatlatmakmıs :) ne kadar dogru daha anlayamadım ben
Z zor Aktif Üye Kayıtlı Üye 2 Ağustos 2011 142 3 17 Mart 2012 Konu Sahibi asdasdasdd #4 evet doğru cilde iy geliyor ben kullandım ve memnundum ama extra krem de kullandm ek başına işe yarar mı bilmem
evet doğru cilde iy geliyor ben kullandım ve memnundum ama extra krem de kullandm ek başına işe yarar mı bilmem
A asdasdasdd Aktif Üye Kayıtlı Üye 24 Ağustos 2011 16 1 27 Mart 2012 Konu Sahibi asdasdasdd #5 evet gercekten tek kelimeyle mükemmel bişey bu sıvı sabun ayrıca eritrein adlı kremle gözeneklerimi açtım :) hepinizden allah razı olsun canlarım allaha emanetsiniz !
evet gercekten tek kelimeyle mükemmel bişey bu sıvı sabun ayrıca eritrein adlı kremle gözeneklerimi açtım :) hepinizden allah razı olsun canlarım allaha emanetsiniz !