te Geyik, ite sohbet, Dedikodu:)))))

Baba 4 yaşındaki oğlunun gözünü çıkardı. Sonra kendi ayaklarını testereyle kesmeye çalıştı. Çocuk 'babam gözümü yedi' dedi.
Korkunç olay ABD'nin Kaliforniya eyaletinde bulunan Bakersfield semtinde meydana geldi. 34 yaşındaki Andel Vidal Mendoza, oğlunun bir gözünü yedi, diğerini de kör etti!
OĞLUNUN GÖZÜNÜ ÇIKARDI
Ayakları sakat olan ve tekerlekli sandalyede hayatını sürdüren Andel Vidal Mendoza, 28 Nisan'da PCP adlı uyuşturucudan aldıktan sonra oğluna saldırdı. Oğlunun tek gözünü çıkardıktan sonra, diğerini de kör etti.
Ardından çocuğunu o vaziyette evinde bıraktıktan sonra tatil evlerine gitti. Orada da kendi bacağını testereyle kesmeye çalıştı.

Kalbi durdu. Doktorlar vefat haberini aileye verdiler. ımam geldi. Defin işlemleri başladı. O anda adam canlandı. ılk isteği ise doktoru kızdırdı.
Geçirdiği kalp krizi sonucu kalbi duran ve öldüğü açıklanan Batmanlı Hasan Altun, 25 dakika sonra gözlerini açarak yeniden hayata döndü. Kendine gelir gelmez doktordan sigara istediğini söyleyen Altun, yaşam fonksiyonlarını bir süre kaybedip tekrar yaşama döndüğünü doktorundan öğrendi.
Batman'da Belde Mahallesi'nde ikamet eden 4 çocuk babası TPAO emeklisi işçi 53 yaşındaki Hasan Altun, evde aniden rahatsızlandı.
VEFAT HABERı VERıLDı, ıMAM ÇAĞRILDI
Ağrı bölgesi ve aşırı terleme nedeniyle eşinin kalp krizi geçirdiğini tahmin eden Pervin Altun, yakınlarına haber verip eşini hastaneye kaldırdı. Kaldırıldığı hastanede yapılan ilk müdahaleden sonra Altun'un kalbe giden ana damarlarından birinin kapalı olduğu tespit edildi. Anjiyoya alındıktan kısa bir süre sonra kalbi duran ve tüm hayati fonksiyonlarını kaybeden Altun'un, hastaneye akın eden yakınlarına vefat ettiği haberi verildi. Altun'un defin işlemleri için imam bile çağrıldı. Fakat bu aşamada Hasan Altun yeniden gözlerini açtı.

ABD'de bir annenin 11 ay önce dünyaya getirdiği ikizlerin babalarının farklı olduğu ortaya çıktı. Kadının, gebe kaldığı dönemde bir başkasıyla da ilişkiye girdiği ortaya çıktı.
Telegraph gazetesinin haberine göre, Teksas eyaletinin Dallas kentinde yaşayan Mia Washington ve nişanlısı James Harrison, 11 aylık Justin ve Jordan adlı ikizlerin farklı yüz özellikleri olduğunu fark ederek DNA testi yaptırmaya karar verdi.
Babalık testi sonucunda, Justin ve Jordan'ın aynı babadan olmadıkları ortaya çıktı.
Testi yapan laboratuvar, bugüne kadar böyle bir sonuçla karşılaşılmadığını, böyle bir şeyin bir daha görüleceğinin sanılmadığını açıkladı.
Bu arada, Fox News televizyonuna konuşan Mia Washington, gebe kaldığı dönemde bir başkasıyla ilişkiye girdiğini itiraf etti.
"Farklı babaları olan ikizlerim var. Bu, tüm Amerika'da ve dünyada bula bula beni buldu. Şoke oldum" diyen ikizlerin annesi, çocuklarına zamanı gelince durumu açıklayacağını, ancak diğer babaya haber vermeyi düşünmediğini söyledi.
James Harrison ise nişanlısının ihanetini affettiğini, çocukları birlikte büyüteceklerini belirtti

10 yıl önce cinsiyet değiştiren ve tamamen erkek görünümüne kavuşan Thomas Beatie,
dört hafta sonra bir kız çocuğu dünyaya getirecek.

10 yıl önce cinsiyet değiştiren ve tamamen erkek görünümüne kavuşan Thomas Beatie, dört hafta sonra bir kız çocuğu dünyaya getirecek. "Hamile baba" Thomas Beatie yapay döllenmeyle başka bir erkekten hamile kaldı.

Thomas ve Nancy Beatie, evlendikten bir süre sonra çocuk sahibi olmak istedi. Ancak Thomas Beatie’nin erkek olması bu isteklerinin gerçekleşmesini geciktirdi.

Çift yardım talep ettikleri sekiz doktor tarafından reddedildi.

Beatie’nin cinsiyet değiştirmiş olmasını normal karşılayan tek bir doktor olmuş; Dr. Kimberley James. James Beati’yi kabul etmiş.

Şimdi en az Beatie kadar ünlü olan doktor, “Çok normal bir doğum ve bebek sağlıklı. Bunda bir sorun görmüyorum” diyor.

Bir kız çocuğu bekleyen Beatie, 10 yıl önce meme ameliyatı olmuş, süt bezlerini aldırmış ve göğüslerini estetik operasyonla düzleştirerek erkek göğüsü görünümüne kavuşturmuş.

Beş yıldır mutlu bir evlilik yürüttüğünü söyleyen Beatie, çocuk umudunu erkek olmasına rağmen hiç kaybetmemiş.

Bu yüzden üreme organlarını aldırmamış. Kendisine, “Neden, eşiniz değil de siz doğurmaya karar verdiniz?” sorusu yöneltildiğinde, cevabı, “Eşimin zaten iki çocuğu var ve ben her ne kadar erkek de olsam doğurmayı istiyorum. Kendimi bildim bileli böyleydim” diyor.

Beatie’nin bir özelliği daha var: O aynı zamanda eski Hawai güzeli! Ama şimdi o günleri geride bırakmış, doğacak bebeğine yoğunlaşmış.

Doğacak kızı için, “O babasının küçük prensesi” diyor ve karnını okşuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…